ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
И следе+це још један и ето броја 21.A ja mislio 3 ...ove godine![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И следе+це још један и ето броја 21.A ja mislio 3 ...ove godine![]()
Evo nesto sto je dobro .Nije dobro.

Brzo ce oni,cim Federer osvoji 21GSŠta li sada misle ona tri forumska zgubidana - Mačkoni, Jahve i Gold Roger? Šta li misle, čemu li se nadaju?

Hoćemo li da napravimo anketu po tom pitanju?Interesuje me hoce li i dalje "bacati sise" publici ili nece.

Danas Viktor pobedio nekog Nagala(Indija)....ja pomislio Nadala....![]()
cao duška samo na lovu mislišMislis ILKE 4 miliona dolara .Ko da ih broji ,bice toga jos ...![]()

Nina nasa cura fina sad mi je novac u drugom planu sad se nama u Crnoj Gori desava istorija sad su mi Litije i Molebani i hod miran sa mojim narodom na prvom mjestu .Ruzo zuta puno pozdrava.cao duška samo na lovu misliš![]()

Malo kasnije isključe mu još jednog. Već prežalim tiket. Kad dadne ga Pribram sa devetoricom. Nije velika, ali slatko je proći tiket.Zasad imam još dva za večeras, biće bar još jedan.

Valjda se zaradi za pivo.![]()
I ja odigram za 10 kruna i uhvatim 17.![]()
Kod nas je pivo 20 kruna. a ja treba negde da nadjem još 3. Fali mi ko Noletu GS da stigne Federera.Valjda se zaradi za pivo.![]()

Nemamo.Imam dobar predlog. Nadam se da će se moderatori i korisnici saglasiti da se otvori nova tema.
Najbolji prognozeri
Mačkoni garant osvaja prvo mesto. U komad je pogodio koliko će Nole osvojiti GS do kraja karijere.
Imamo li mi ostali neke šanse da mu konkurišemo?![]()

Ja to niti pratim niti prognoziram. Sve su to prevaranti i mućkaroši. Nameštaju mečeve.Ove sedmice igraju se dva ATP turnira: u Monpeljeu i Kordobi. Igrao sam nekoliko parova. Najvažnije mi je da Auger Alliasime dobije Džumhura.

Dosadna tema...znam tri prva mesta prognozera, neprevazidjeniImam dobar predlog. Nadam se da će se moderatori i korisnici saglasiti da se otvori nova tema.
Najbolji prognozeri
Mačkoni garant osvaja prvo mesto. U komad je pogodio koliko će Nole osvojiti GS do kraja karijere.
Imamo li mi ostali neke šanse da mu konkurišemo?![]()

Ove sedmice igraju se dva ATP turnira: u Monpeljeu i Kordobi. Igrao sam nekoliko parova. Najvažnije mi je da Auger Alliasime dobije Džumhura.
Znači, sve se zna unapred. Ne otvarajte tu temu.Dosadna tema...znam tri prva mesta prognozera, neprevazidjeni![]()