Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam NetTV plus ; radi kao singerica
Bio sam na Kopernikusu i Telekom je preuzeo,nas,Orion i jos jednu,zaboravio sam koju.Do pola Januara smo imali i N1 i SK-ove.medjutim sada politicki nesto lazu narod da im United Group postavlja kao neke lose uslove,pa da im sada ne dozvoljavaju da prenose sve te kanale UG.Cista lagarija.Supernova Vuciceva i neda N1,onda ovi ne daju ni ostale njihove programe.

А како Ивица Дачић пева? Он може да пева? Нека Ноле пева. Треба после сваке победе да пева публици. Може и неку сису да баци кад добије аплауз. :sad2:

Samo mi ne spominjite Dacica. Jos veci blam. "Slavuj iz Mrcajevaca".

Haris ga gleda ko krava mrtvo tele.

Sto se "sisa" tice - malo gde dobija aplauze od srca. Srbija i Kina. Na ostalim terenima postoje tri "vrste" navijaca: oni koji navijaju za Federera, Nadala ili za igraca koji igra protiv Noleta kako to neko lepo race.

Poslednja izmena:
1581167552754.png

Desilo se, i Federer je to uradio: Pred 50 hiljada gledalaca imitirao ONO Nadalovo (video)
M. K. 8. februara 2020. 10:18

Španski teniser Rafael Nadal i Švajcarac Rodžer Federer odigrali su egzibicioni meč u Kejptaunu, u Južnoj Africi, pred više od 50.000 ljudi. Rezultat je bio u drugom planu, ali je na kraju slavio Federer sa 6:4, 3:6, 6:3, prenose sportski mediji.

Sav prihod od ovog meča namenjen za edukaciju dece širom afričkog kontitenta.

Dugogodišnji rivali oborili su rekord po broju gledalaca na jednom teniskom meču jer je duel u Južnoj Africi gledalo tačno 51.954 ljudi čime je srušen prošlogodišnji rekord od 42.517 navijača na meču između Rodžera Federera i Aleksandera Zvereva u Meksiko Sitiju.

Postavljeni cilj je bio šala, jer je na meču, koji je odigran na stadionu za ragbi, prikupljeno 3,5 miliona dolara (3,2 miliona evra)! Novac je prikupljen zahvaljujući ulaznicama, sponzorima i večeri na kojoj je bio i milijarder Bil Gejts.

Federer imitates)(🎥@Eurosport_RU ) pic.twitter.com/symEud66Gp
— doublefault28 (@doublefault28) February 7, 2020

Naravno, tokom meča Nadal i Federer su pokušavali dobro da zabave publiku (Rožer je ispričao zanimljivu anegdotu o Rafinim suzama) i da pokažu i svoju duhovitu stranu, pa se Švajcarac u jednom trenutku odlučio da imitira Rafu, odnosno njegov prepoznatljivi ritual prilikom servisa.

Svojevremeno je i Novak Đoković koristio slične prilike za imitacije Marije Šarapove, Nadala i mnogih drugih, ali je nekima to smetalo, poput Endija Rodika, na primer, koji je srpskog tenisera i zbog toga kritikovao, ističući da mu se ne sviđa Novakov smisao za humor. Istina, kasnije je to objasnio, ali videćemo da li će se oglasiti povodom Rodžerovog smisla za humor…

Evo i ovaj pobrljavio. Ne ume da igra, pa
1365563
daj sta das
.

Ne umem ni ja da postavim kako treba - pa daj sta das.

Toplo-hladno: Šveđanin prognozira – Novak će osvojiti 25 Slemova

M. K. 8. februara 2020. 14:18

Komentator Jurosporta Mats Vilander je uveren da će Nole prestići Federera i čak možda stići do 25 Slemova, što bi bio apsolutni rekord u obe konkurencije, jer Margaret Kort ima 24 trofeja,a Serena Vilijams 23, prenose sportski mediji.

„Bio bih iznenađen kada Novak ne bi osvojio još dva Gren slema ove sezone. Zapravo, ne vidim nikog ko bi mogao da ga spreči da osvoji barem još četiri titlue do kraja karijere. Ili više.“

„Mislim da će imati 25 Gren slemova kada odluči da prestane da se bavi tenisom“ – rekao je Vilander.

Na večitoj rang listi osvajača Gren Slem titule ispred Novaka Đokovića su jedino Rafael Nadal sa 19 i Rodžer Federer sa 20. Međutim, Novak se fizički oseća odlično i može da igra još tri do pet godina na visokom nivou.

Šveđanin je svoje pretpostavke bazirao na osnovu analize igre srpskog tenisera.

„Novak ima tu neverovatnu sposobnost da igra najbolje kada je najpotrebnije. Ujedno, zna kako da savlada rivala i kada ne igra na najvišem nivou. On nikada ne paniči, čak ni kada je umoran ili frustriran. Neverovatno je kako igra, bez obzira na to ko mu je rival“ – ocenio je Vilander.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back