- Poruka
- 86.572
Tu mozes uloziti na favorite...ali jbg koficijentZnači, sve se zna unapred. Ne otvarajte tu temu.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu mozes uloziti na favorite...ali jbg koficijentZnači, sve se zna unapred. Ne otvarajte tu temu.![]()

Tu mozes uloziti na favorite...ali jbg koficijent...ali dobitak je dobitak.
![]()
Koeficijent jebе stvar. 
This is what happened at the airport guys#NoleFam @DjokerNole pic.twitter.com/RaQwJfjlWN
— NovakDjokovicUKFan - Linda(@DjokovicUk) February 4, 2020

Dusku 

Придружујем се.Za nase velikoDusku
Sve najbolje ti zelim od
![]()

NOLE zapevao na čuvenom italijanskom muzičkom
festivalu San Remo.Uspeo je da napravi atmosferu i
ostavi mnoge u neverici. Prosto nisu očekivali da i te
kako zna da zapeva.

Ja pevam bolje i glasnije. Svi bi pobegli iz sale zbog jačine glasa iako bi im se interpretacija svidela toliko da bi radje i ..... jeli a ne slušali.NOLE zapevao na čuvenom italijanskom muzičkom
kako zna da zapeva.

Bitno da imas talenta.Ja pevam bolje i glasnije. Svi bi pobegli iz sale zbog jačine glasa iako bi im se interpretacija svidela toliko da bi radje i govna jeli a ne slušali.![]()

Hvala na komplimentu. Odužiću se kad se pojavim na TV.Bitno da imas talenta.![]()

Federer je poslednju grend slem titulu osvojio pre dve godine. Možda švajcarski maestro ima najelegantniji bekhend ikad viđen u tenisu, u najskorije vreme lako bi mogao da bude upamćen po svom elegantnom stilu pre nego po rekordnom broju grend slem titula. Tu će njegovi argumenti prestati da važe.
Sve nas je zavarao.
Bili smo pijani od lepote njegove igre, poezije njegovih pokreta i veličanstvenosti stava koji je nosio na terenu i van njega. Sve te stvari činile su Federera najvoljenijim igračem svoje generacije, ali one ga nisu učinile najboljim.
Đoković jednostavno nema tu auru, ali ono što on ima je najubojitiji um koji je svet sporta ikada video. U eri kada se teniski mečevi dobijaju i gube zbog najsitnijih detalja, Đoković je nedodirljiviji više nego bilo koji igrač na 0turu'. On nema Federerovu lepotu pokreta, ali njegov mozak je brzo postao njegovo najjače oružje koju je muški tenis upoznao.

NOLE zapevao na čuvenom italijanskom muzičkom
kako zna da zapeva.
А како Ивица Дачић пева? Он може да пева? Нека Ноле пева. Треба после сваке победе да пева публици. Може и неку сису да баци кад добије аплауз.Cornflakes:
Прво су биле имитације познатих тенисера, које су у почетку биле симпатичне, али сам негде осећао да ће се то вратити као бумеранг. И то се и десило. Почело је спонтано као "cool" и симпатично, али су онда почели од њега да то траже и када није било баш примерено, јер трећепласирани (PRVOPLASIRANI) у свету не имитира никог.
Po meni peva odlicno. Po meni ne treba da peva. Da brzo ne bi pocelo da lici na ono sto o tome mislimo i Cornflakes i ja. Ono iznad.

А како Ивица Дачић пева? Он може да пева? Нека Ноле пева. Треба после сваке победе да пева публици. Може и неку сису да баци кад добије аплауз.![]()