Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
мушки у коме смо имали само Бобу Живојиновића. Пилић и Франуловић су нешто старија генерација, чини ми се.
Оно успут само да приметим: Кад ставим на вагу колико сам волео Монику и колико волим Новака, за длаку претеже Моника: :heart: Волео сам после и ону малу пиздy Докићку. :lol:
ne zaboravi prpica :)

da monika je bila nesto posebno

Не спорим квалитете ни једног ни другог. Али имати конкурента који има само пет-шест ГС и два конкурента који заједно имају 40 ГС је немерњива конкуренција.
Што се тиче женског тениса у оно време била је заиста жестока конкуренција. Ја сам више пратио женски тенис због Монике, него мушки у коме смо имали само Бобу Живојиновића. Пилић и Франуловић су нешто старија генерација, чини ми се.
Оно успут само да приметим: Кад ставим на вагу колико сам волео Монику и колико волим Новака, за длаку претеже Моника: :heart: Волео сам после и ону малу пиздy Докићку. :lol:

Sampras nije imao igru za šljaku. Ostale podloge bilo je ne daj bože da mu udariš loptu na forhend.

Tim: Zbog poreza da odem u Monako? Ne dolazi u obzir

Dominik Tim, jedan od najboljih tenisera sveta, rekao je da nikada ne bi otišao da živi u Monte Karlu
ili Dubaiju zbog manjeg poreza.

11835129265dea80fdedda2704229850_w640.jpg

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2019&mm=12&dd=06&nav_id=1627389

Kakvi komplimenti od najboljeg trenera: „Đoković je najveći svih vremena“
A. J. 7. decembra 2019. 16:57
Kakvi komplimenti od najboljeg trenera: „Đoković je najveći svih vremena“
Foto: YouTube/Rolex Paris Masters (Printscreen)

Podeli
Jedan od najvećih teniskih stručnjaka Nik Bolitijeri, kroz čije ruke su prošli mnogo šampioni, smatra da je Novak Đoković najveći igrač svih vremena.
Bolitijeri je tokom četerdeset godina duge karijere na svojoj akademiji trenirao i stvorio veliki broj legendi poput Andrea Agasija, Džima Kurijera, Monike Seleš, Mari Pirs, Marije Šarapove, Danijele Hantuhove, Jelene Janković, Serene Vilijams i mnogih drugih.

Govireći o osobinama koje Novaka čini najboljim, Bolitijeri je rekao:
– Đoković se kreće dobro, uspeva da se izvuče iz teških pozicija, odlično servira i veoma je inteligentan u polju. On je najbolji i sjajno je opet videti ga na vrhuncu igre. Ono što čoveka čini šampionom je da pobeđuje čak i kad ne želi da bude na vrhu – ističe 88-godišnji Amerikanac i dodaje da taj kvalitet nedostaje Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.
Od teniserki kao najbolju svih vremena, Bolitijeri je izdvojio Serenu Vilijams.
Slični tekstovi
Ivanišević otkrio Novakove planove: Izrazio je želju za jednim…
Novakova odluka zaprepastila javnost: Pre Australijan opena uradiće…
Federer priznao: Nadal je bolji od Đokovića
Nervozni i potpuno slomljeni Novak priznao: Iscrpljen sam
– Kod devojaka je to Serena. Imao sam tu sreću da radim sa mnogima, ali Serena je posebna klasa. Njen stil igre je drugačiji. Ona igra tako kao da kaže, napašću te od prvog poena.
– Sada ima ćerkicu i nije u najboljoj formi da bi mogla da udara lopticu jako kao nekad. Nadam se da će naći put, ali ta sećanja, kada sam uz njihovog oca Ričarda, radio sa Serenom i Venus, to je bilo nešto predivno – zaključio je Bolitijeri, a prenosi Tennisworld.
1309858

On i jeste kvalifikovan da to kaze. Jer zna on Noleta od davnijeh dana. Pilic mu ga je poslao sa preporukom u dzepu: “Gospodine Bolitijeri znam dvojicu velikana, a jedan si ti. Drugi je ovaj mladic pred tobom”. Bas kako je Tavadar Puskas poslao Nikolu Teslu slavnom Tomasu Edisonu.

Ako se to, daj Bože, desi mislim da neće ni tada prestati igrati tenis. Igraće sve dok ga zdravlje bude služilo.

I ja mislim sto i doticni gospodin. Ali mislim i da je doticni poslednji koji to treba da kaze. I narocito ne na taj nacin. Da onih pet posto nazove "nenormalnim" - skoro pa ludim. Jer i meni izgleda da je on sirovina pa to nikad ne kazem.

P.S. Sad tek vidim da je onaj neuspesni link gore ostao neobrisan. Bio sam ubedjen da sam ga obrisao, ali eto … .
I zato je ono ogranicenje od 15 minuta bez veze. Dok pravite nesto na drugi nacin tih 15 minuta prodje i ono bez ikakve potrebe ostane.

Poslednja izmena:
Cicipas i Medvedev uz Đokovića i Nadala u Abu Dabiju

Organizatori Mubadala šampionata potvrdili su da će pored Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na egzibicionom turniru učestvovati i Stefanos Cicipas, Danil Medvedev, Gael Monfis i Hjeun Čung.

Novak-Djokovic

U nedelju je objavljen i žreb. Srbin i Španac slobodni su u prvom kolu pa će čekati svoje rivale u polufinalu.

Đoković će prvi pripremni meč za novu sezonu odigrati protiv pobednika duela Cicipas - Monfis, dok će Nadalu na megdan bolji iz meča Medvedev - Čung.

Mubadala šampionat na programu je od 19. do 21. decembra.

Đokovića potom očekuje ATP Kup. Najbolji srpski teniser je prijavio učešće na turniru u Adelejdu pred početak Australijan Opena.

http://sportklub.rs/Tenis/ATP/a316990-Cicipas-i-Medvedev-uz-Djokovica-i-Nadala-u-Abu-Dabiju.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back