duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Gdje da pratim Egzibiciju u Abu Dabiju... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje da pratim Egzibiciju u Abu Dabiju...![]()
Većinu meča sam prespavao. Njih dvojica su sad ravnopravni teniseri i pobjeda Cicipasa nije iznenađenje. Ipak, nije bitan Abu Dabi, bitan je Melburn. Ovo je bila samo egzibicija.
Mislim da sve zavisi od Noleta. Kad on igra dobro favorit je protiv Grka. No on ponekad i na najvećim turnirima nema svoj dan i zna da izgubi i od lošijih tenisera.Jos su daleko oni od "ravnopravnosti". Ma pustio ga Nole da malo uziva pre Australije. Tamo cemo videti cija majka crnu vunu prede.
Mislim da sve zavisi od Noleta. Kad on igra dobro favorit je protiv Grka. No on ponekad i na najvećim turnirima nema svoj dan i zna da izgubi i od lošijih tenisera.

H V A L ASport klub 1.

Masirani Federer![]()
"Bez obzira šta Novak uradi on nikada neće biti Rafa i Rodžer. Oni imaju veoma različite crte ličnosti. Kada pogledate broje jasno je da je on bio najbolji u ovoj deceniji, ali sve mi to govori da šta god da Novak uradi nikada neće biti tretiran kao Rodžer i Rafa", ističe Anakon.

Srpski teniser je ostvario 42 pobede i 25 poraza, Španac ima 23 pobede i 30 poraza, a Švajcarac 22 pobede i 32 poraza.
Kurir sport

"Za mene je Novak Đoković jedan jedini igrač koje sam video u prethodnih 10-12 godina koji je naterao Rodžera i Rafu da moraju da smisle nove načine da nekog pobede. Oni su uglavnom igrali svojim stilom, ali su protiv Novaka mnogo puta morali da smisle novu taktiku", podvlači bivša "desna ruka" Švajcarca.
Да је било обрнуто тек то би била крађа.Nole proglasen za sportistu godine Srbije. Svaka cast.
Hajde da dodam. Treba Federeru da podigne spomenik. Da nije bilo one "kradje" na Vimbldonu ne bi bio to sto je. Sala mala.