Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dule zar ne misliš da je vreme da mladi konačno preuzmu štafetnu palicu i krenu u osvajanje svojih trofeja?
Dobro znamo koliko je mlađa generacije osakaćena super-dominacijom velike trojke.
Sama sam ovde često pisala da je vreme da se izvrši smena generacija.

Obzirom da se u tenisu sada mnoge stvari menjaju, možda bi trebalo uvesti neko pravilo do koje godine
mogu aktivno da učestvuju, a onda neka pređu u veterane.

Inače, svaka čast Rodžeru na dosadašnjoj igri, naročito u meču sa Novakom.
Koliko je Novak bio nervozan, toliko je Rodžer bio hladan kao špricer.

Lično, ne volim ovaj turnir, kada se na kraju godine, svi izmoreni ili povređeni bore za završni masters...
Mislim da je potpuno nepotreban.

Pa to sam i rekao. A ovaj još uz to nema veze.

Šta ćeš reći ako Federer osvoji turnir?

Zena mi rece da se zavrsilo. Pitao si sta cu reci ako Federer osvoji turnir. Pa vec sam rekao juce: Ma kako da ne. Znas i sam da vec sledeci mec ume da bude - brejk lopte 1 od 17 i forhendi (svaki drugi) po metar u aut. Ako ne poznajem rimskog papu poznajem Federera. Pogledao statistiku i vidim, priznajem zeznuo sam se. Nije 1 od 17 nego 1 od 12. Izvinjavam se. Nije bilo namerno.

Poslednja izmena:
Čestitke Cicipasu, očekujem i nadam se sutrašnjem finalu
Cicipas : Tim

Uspeli su mladi da se konačno malo probiju :klap:

Cestitke na pobedi. Igra ocajna. Dati nekome 12 brejk lopti, bez obzira sto taj nije umeo da ih iskoristi, ne moze biti znak "proboja". Ma drace ovo Nole jos godinama. Naravno i Nadal. Zverev mu se omakao. Kod Noleta ili Nadala (sa ovoliko brejk sansi) ovo bi bilo 6:1 6:2. Zivi bili pa videli.

Poslednja izmena:
shutterstock_33.2ff7c122747.original.jpg

Nije to ništa tragično. Najbitnije od svega će biti bilans njih trojice kad završe karijere. Nole kao teniser iz male Srbije je već postigao toliko i uradio je toliko na promociji Srbije i srpskog naroda da bi mu za života trebalo podići veliki spomenik u centru Beograda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back