- Poruka
- 86.572
Di ti je prijatelj Maconi, on je dobar sa matematiku, cim Fedjica pobedi Bazel...odma racuna.Ma slab sam u računanju. Mora to da mi se objasni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di ti je prijatelj Maconi, on je dobar sa matematiku, cim Fedjica pobedi Bazel...odma racuna.Ma slab sam u računanju. Mora to da mi se objasni.

Di ti je prijatelj Maconi, on je dobar sa matematiku, cim Fedjica pobedi Bazel...odma racuna.
Velim da se ne zamaras, kad imas prijatelje matematicare.A to su dvocifreni brojevi? To bih možda i ja izračunao.

http://www.nytimes.com/interactive/...is-courts.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur&_r=0
Tereni na kojima su poceli Novak, Marej, Federer, Serena, Shara...

Ma slab sam u računanju. Mora to da mi se objasni.

, ali mislim da će Novak uskoro pasti u formi. Ne na nivou Nadala, ali tu negde
, ali mislim da će Novak uskoro pasti u formi. Ne na nivou Nadala, ali tu negde 

Solidan meč sa lošim epilogom. Elem, Novak kao i obično dosadan. Svaki poen čeka grešku protivnika, igra bez samopouzdanja jer je svestan da njegova igra nije na nivou svetskog br 1.
Danas se provukao, provući će se i sledeći meč i onaj sledeći, jer igra sa papanima, ali u finalu tako neće moći. Pritisak će ga progutati, a Federer će ga izbušiti.
Nije da ne bih voleo čak naprotiv, ali mislim da će Novak uskoro pasti u formi. Ne na nivou Nadala, ali tu negde

Kako uzivaju ...

Tvoja prisutnost na časovima nam je odavno poznata
- - - - - - - - - -
Opa muči nam se Noleo... sa 4:2 na 4:5 i evo je set lopta za Aguta Ahuta Ažuta
- - - - - - - - - -
I 1:1
- - - - - - - - - -
Drž' ga!
- - - - - - - - - -
Ko ga šeta majko moja
Solidan meč sa lošim epilogom. Elem, Novak kao i obično dosadan. Svaki poen čeka grešku protivnika, igra bez samopouzdanja jer je svestan da njegova igra nije na nivou svetskog br 1.
Danas se provukao, provući će se i sledeći meč i onaj sledeći, jer igra sa papanima, ali u finalu tako neće moći. Pritisak će ga progutati, a Federer će ga izbušiti.
Nije da ne bih voleo čak naprotiv, ali mislim da će Novak uskoro pasti u formi. Ne na nivou Nadala, ali tu negde

PlacemTvoja prisutnost na časovima nam je odavno poznata
- - - - - - - - - -
Opa muči nam se Noleo... sa 4:2 na 4:5 i evo je set lopta za Aguta Ahuta Ažuta
- - - - - - - - - -
I 1:1
- - - - - - - - - -
Drž' ga!
- - - - - - - - - -
Ko ga šeta majko moja

Dobi ti,upalu misica.Brejkni ga bre! Napadni ga! Namuči ga! Istroši ga! Ujedi ga! Drž' ga more!
Samo tako, ne daj mu da diše

Duskice kad sam jutros otvorio Kafance, na mobilnom kako to uvek cinim, a tu mi je slika "uza" videh Noleta i Jelenu. Ono sto sam ocekivao da vidim kad displej pomerim na desno bilo je nasmejano lice Stefanovo u maminim rukama. Nekako mi ono sto sam video, ona faca, uz ono "kako uzivaju" nije legla. Mozda sam ja samo nepopravljivo romantican.

Na kraju uvek tako zavrsis,bas mi te zao.Placem

Na kraju uvek tako zavrsis,bas mi te zao.

Dule bili su da probaju azijsku hranu u nekom restoranu ...
Onda moze. Rano da malisa krene po restoranima tako mali.

Placem

I ja mislim. Eto toga brzo. Za jedno 7-8 godina. Slicne je konstitucije kao Federer i malo se trosi pa ce najmanje toliko i trajati. Ako ne i duze.

Svaki Novakov meč na US openu je za plakanje