Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne može, nema talenat. Rodžerovo telo je najmanje istrošeno jer bazira igru na svoj talenat, dok drugi moraju da kompenzuju.
Novak, Nadal, Marej, baziraju 70 % igre na fizičke predispozicije, a kada to zakaže onda samo vraćaj lopticu.

Slažem se da je Novak fizički besprekoran, ali da bi za 7-8 godina bio na Rodžerovom nivou moraće da postane agresivan, da maksimalno skraćuje poene i rizikuje.
A on to ne može. Ne može neko bez talenta da menja stil igre koji fura odmalena. Ne može Batistuta da igra centralnog beka :lol:

S druge strane Rodžer je agresivan kao nikad, pojačao je izlazak na mrežu, servira munje... Da svi iz top 10 stanu preko puta njega on bi ih oduvao sve odjednom :hvala:
Apsolutno se slazem :D

Nadal,Novak i Murray potpuno zavise od fizicke pripreme.Nadal je prvi popustio,ali i traje dosta duze od ove dvojice...

Ne može, nema talenat. Rodžerovo telo je najmanje istrošeno jer bazira igru na svoj talenat, dok drugi moraju da kompenzuju.
Novak, Nadal, Marej, baziraju 70 % igre na fizičke predispozicije, a kada to zakaže onda samo vraćaj lopticu.

Slažem se da je Novak fizički besprekoran, ali da bi za 7-8 godina bio na Rodžerovom nivou moraće da postane agresivan, da maksimalno skraćuje poene i rizikuje.
A on to ne može. Ne može neko bez talenta da menja stil igre koji fura odmalena. Ne može Batistuta da igra centralnog beka :lol:

S druge strane Rodžer je agresivan kao nikad, pojačao je izlazak na mrežu, servira munje... Da svi iz top 10 stanu preko puta njega on bi ih oduvao sve odjednom :hvala:

Nisam "bas" siguran. Bojim se da mu vec nocas ovaj 13-ti ne smrsi konce. Mnogo jako i dobro servira tako da dosadasnja taktika otpada. A onda - tesko bogami.

Apsolutno se slazem :D

Nadal,Novak i Murray potpuno zavise od fizicke pripreme.Nadal je prvi popustio,ali i traje dosta duze od ove dvojice...

I ja se potpuno slazem sto se tice Rafe.

Za Marija delimicno:
"Delester » 22 Jan 2013, 21:09
“ja cu u vezi ovoga odgovoriti jos samo jednom i napisati ti da ono sto kazem nije moje misljenje, pretpostavka ili ono sto sam nacula, vec cinjenica.
Marej nosi steznike na oba zgloba jer je imao ozbiljne povrede istih i to visestruke. marka steznika je aircast. mogu cak da navedem i model.
Znaci ne nosi nikakve tegove, iako steznik potseca na iste neodoljivo. Cak i da hoce da nosi tegove, ne bi smeo duze od 15-20min i to na zdrave zglobove, a ne zglobove na kojima su pucali ligamenti, kao njemu. Sta god da si cuo na tv-u cuo si pausalno ili nije imalo direktne veze sa marejem”. Ne znam ko je "Delester". Samo ga citiram.
Izgleda da zato Mari ide onako kako ide. Meni nekako "bangavo". Sad jos i ta kicma. Obzirom na to verovatno i on nece dugo trajati.
Sto se Noleta tice apsolutno se ne slazem. Leti po terenu, kao od gume je i moze da izdrzava najduze meceve, a da se to ne oseca na njegovoj igri. Trajace jos jako dugo.

Poslednja izmena:
Zajeban bio ovaj momenat. Gledao mu Fedjica ledja. :hahaha:

IYIw4k9.png

Bravo Kevine majstore! Legendo! Apsolutno zaslužena pobeda! Sad još samo Stanislava da počistiš :klap:
:vatromet:
Elem, smiren, prijatan i kulturan. Jedini pravi gospodin na kurtu pored Rodžera :hvala:
Neko vodi 2:0 protiv Novaka pa izgubi i vrati se jači, a neko vodi 2:0 protiv Pospišila-Delbonisa-Janga pa pukne ko bundeva.
Bravo Kevine što nemaš LUZERSKI mentalitet.

Kaže komentator prvi put se u karijeri našao u top 15, pa 'bem ti sunce koliko je više retardirana ova lista kad je Viktor na njoj bio 12 :hahaha:

No, samo da više ne gledam tog britanskog smarača, a nadamo se da će sutra i drugi smarač da dobije šut kartu :manikir:

Imao mnogo, mnogo srece. Mislim da mu je ovo labudova pesma. Dobio dva seta u taj-brejku koji je uvek splet raznih, najcesce sretnih okolnosti. Da ne pricamo da je drugi trebalo da izgubi 7:2, eventualno 7:3. Trebalo mu 10 brejk lopti da bi jednu realizovao. I tu je, srecom, realizovao onda kada protivnik prakticno nema vremena za popravni. To protiv 12-og igraca sveta ne moze proci. Ako ga u nekom ludilu i prodje ceka ga "ne znam koji bi bio gori". Anderson ili Vavrinka. Anderson koji je propisno namucio Noleta (pa nije ni cudo sto je onda izbacio Marija) ili Vavrinka (setimo se R.G.). Tacno je da on posle jednog dobrog odigra pet losih turnira, ali nikad se ne zna kad ce mu doci ono kad moze da pobedi bilo koga.

Kod Noleta je to sve mnogo jasnije. Tu nema nikog koji moze toliko bljesnuti da bi ga pobedio. Ti koji bi to nekim neverovatno sretnim sticajem okolnosti i mogli odavno su otisli "kuci". Voljom zreba nekih nije ni bilo. Mari, Anderson, Vavrinka, Berdih, Federer, Izner, Gaske, Karlovic. Dati samo oni iz prvih 15 sem Karlovica koji ponekad Noletu ne legne kako treba. Neki iz njegovog dela zreba "pogubili" se usput. Nisikori, Ferer, Nadal. Raonic, Gofen. Jasno je meni da u jednom, da kazemo normalnom mecu, oni ne mogu racunati na vise od jednog seta, ali lopta je okrugla.
Za sada svaki Noletov protivnik ima bolje plasiranog igraca u Federerovom delu zreba.

- - - - - - - - - -

Navijamo za Lopeza danas? :D

Dzaba ti je. Nece mu pomoci.

- - - - - - - - - -

Mislim da tek posle sedme naredne sezone treba da okači reket. Dotle ima dovoljnu zalihu bodova u odnosu na one koji dolaze.

Tu negde. Ako moze jos da igra Federer zasto ne bi mogao i Nole za koga rekoh da su slicni i da ce trajati mozda duze i od Federera.

- - - - - - - - - -

Kako se otvara zreb za KRALJA :klap:

Murray i Berdych :bye:

Jedino me jos Stanimal brine :think:

Auf. Bas mu se otvorio. Slobodno te mogu brinuti sva trojica.

Izner-Federer najdosadniji mec ikada. Publika zaspala. Federeru se otvorio zreb, Ispali Marej i Berdih. Jedino je jos Vavrinka u igri.

Novak protiv Felija, a onda na Cilica ili Tsongu.

Eh sad preteruješ, najdosadniji ikada, ma nemoj :lol:
Ali da, meč sigurno nije bio zabavan. Tako ti je to kad igraš protiv servisera. Ali i kao takav je bio vredan gledanja. Igra mačke Rodžera i miša Iznera :D

Što se tiče žreba, Rodžer i dalje ima teži jer je u njegovom delu Kevin Anderson.
Btw ja sam mislio da će Novak sa Nišikorijem u polufinalu :rotf:

Eh sad preteruješ, najdosadniji ikada, ma nemoj :lol:
Ali da, meč sigurno nije bio zabavan. Tako ti je to kad igraš protiv servisera. Ali i kao takav je bio vredan gledanja. Igra mačke Rodžera i miša Iznera :D

Što se tiče žreba, Rodžer i dalje ima teži jer je u njegovom delu Kevin Anderson.
Btw ja sam mislio da će Novak sa Nišikorijem u polufinalu :rotf:
Novaka treba da brine Cilic,ipak deca uce njegovu tehniku :lol:

Novak uopste ne treba da igra jos 6-7 godina i da dozvoli sebi ovakvo blamiranje kao Fedja i Rafa. Sampion treba da ode kao sampion.

U naredne 3, eventualno 4 sezone, sta uradi uradio je.

Ma da, Fed se blamira... Drugi na svetu u 34. godini, osvojio Sinsinati, igrao finala Vimbldona, Indijan Velsa i Rima, 4 "manje" titule, i dalje koliko-toliko najozbiljniji rival Novaku u zadnje 2 sezone... A i sto bi se povlacio? Pa to mu je strast koja ga i dalje pokrece, obozava covek tenis, osvojio skoro sve zivo, drzi gomilu rekorda i sad moze potpuno opusteno da igra. A i zaradjuje opasnu lovu.

Poslednja izmena:
Imao mnogo, mnogo srece. Mislim da mu je ovo labudova pesma. Dobio dva seta u taj-brejku koji je uvek splet raznih, najcesce sretnih okolnosti. Da ne pricamo da je drugi trebalo da izgubi 7:2, eventualno 7:3. Trebalo mu 10 brejk lopti da bi jednu realizovao. I tu je, srecom, realizovao onda kada protivnik prakticno nema vremena za popravni. To protiv 12-og igraca sveta ne moze proci. Ako ga u nekom ludilu i prodje ceka ga "ne znam koji bi bio gori". Anderson ili Vavrinka. Anderson koji je propisno namucio Noleta (pa nije ni cudo sto je onda izbacio Marija) ili Vavrinka (setimo se R.G.). Tacno je da on posle jednog dobrog odigra pet losih turnira, ali nikad se ne zna kad ce mu doci ono kad moze da pobedi bilo koga.

Kod Noleta je to sve mnogo jasnije. Tu nema nikog koji moze toliko bljesnuti da bi ga pobedio. Ti koji bi to nekim neverovatno sretnim sticajem okolnosti i mogli odavno su otisli "kuci". Voljom zreba nekih nije ni bilo. Mari, Anderson, Vavrinka, Berdih, Federer, Izner, Gaske, Karlovic. Dati samo oni iz prvih 15 sem Karlovica koji ponekad Noletu ne legne kako treba. Neki iz njegovog dela zreba "pogubili" se usput. Nisikori, Ferer, Nadal. Raonic, Gofen. Jasno je meni da u jednom, da kazemo normalnom mecu, oni ne mogu racunati na vise od jednog seta, ali lopta je okrugla.
Za sada svaki Noletov protivnik ima bolje plasiranog igraca u Federerovom delu zreba.

- - - - - - - - - -

Dzaba ti je. Nece mu pomoci.

- - - - - - - - - -

Tu negde. Ako moze jos da igra Federer zasto ne bi mogao i Nole za koga rekoh da su slicni i da ce trajati mozda duze i od Federera.

- - - - - - - - - -

Auf. Bas mu se otvorio. Slobodno te mogu brinuti sva trojica.

Prijatelju, ne znam sta si ti gledao... Rekao bih, ipak, da te kao Nadalovog navijaca, i dalje boli poraz od Fonjinija :mrgreen:. Taj-brejk je skoro neminovnost protiv Iznera. Prvi taj-brejk Fed je odigrao sjajno i dobio sa nulom. U drugom, Izner je imao dobru sansu ali je tada poklekao a Rodzer znalacki iskoristio. Zadnja 2 poena u tom setu su bila fenomenalna.Znaci, kada je bilo najvaznije, najbolje je odigrao. Ne kazem da je Rodzer igrao briljantno ali 55 vinera i 16 gresaka su ipak za respekt. A Izner uopste nije lose odigrao , 53 vinera, (dobro, i 34 greske) i standardno zajeban servis, i prvi i drugi.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back