Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idi ilke u ono skroz donje sa slike... ja pomislih imaš nešto pametno da mi saopštiš :rotf:

p.s.

Novak Djokovic

His family owned a restaurant and ski shop in Kopaonik, a thriving resort in what was then Yugoslavia.
The courts, or what is left of them, are now perched near Serbia’s border with Kosovo. Goran Djokovic remembers his nephew’s early days there.

Poslednja izmena:
Kako uzivaju ...:heart::heart::heart:

COMHur7UYAEVFLT.jpg

Solidan meč sa lošim epilogom. Elem, Novak kao i obično dosadan. Svaki poen čeka grešku protivnika, igra bez samopouzdanja jer je svestan da njegova igra nije na nivou svetskog br 1.
Danas se provukao, provući će se i sledeći meč i onaj sledeći, jer igra sa papanima, ali u finalu tako neće moći. Pritisak će ga progutati, a Federer će ga izbušiti.
Nije da ne bih voleo čak naprotiv :lol:, ali mislim da će Novak uskoro pasti u formi. Ne na nivou Nadala, ali tu negde :D

I opet Nole izgubi....................set. :sad2:

- - - - - - - - - -

Solidan meč sa lošim epilogom. Elem, Novak kao i obično dosadan. Svaki poen čeka grešku protivnika, igra bez samopouzdanja jer je svestan da njegova igra nije na nivou svetskog br 1.
Danas se provukao, provući će se i sledeći meč i onaj sledeći, jer igra sa papanima, ali u finalu tako neće moći. Pritisak će ga progutati, a Federer će ga izbušiti.
Nije da ne bih voleo čak naprotiv :lol:, ali mislim da će Novak uskoro pasti u formi. Ne na nivou Nadala, ali tu negde :D

Od svega što si nasro sa ovim mogu da se složim. Inače, ako je on sa ovakvom igrom svetski broj 1 gde li su onda tek ostali: :lol:
Na primer ovi što su ispod njega sa 5000 i više poena. :manikir:

Tvoja prisutnost na časovima nam je odavno poznata :hahaha:

- - - - - - - - - -

Opa muči nam se Noleo... sa 4:2 na 4:5 i evo je set lopta za Aguta Ahuta Ažuta :hahaha:

- - - - - - - - - -

I 1:1

- - - - - - - - - -

Drž' ga!

- - - - - - - - - -

Ko ga šeta majko moja :cepanje:

Nista ti ne brini. To je samo prvi mec, mozda dva, dok ne digne formu i pocne redom da melje bilo koga ko mu se nadje na putu.

I ja mislim. Eto toga brzo. Za jedno 7-8 godina. Slicne je konstitucije kao Federer i malo se trosi pa ce najmanje toliko i trajati. Ako ne i duze.

Duskice kad sam jutros otvorio Kafance, na mobilnom kako to uvek cinim, a tu mi je slika "uza" videh Noleta i Jelenu. Ono sto sam ocekivao da vidim kad displej pomerim na desno bilo je nasmejano lice Stefanovo u maminim rukama. Nekako mi ono sto sam video, ona faca, uz ono "kako uzivaju" nije legla. Mozda sam ja samo nepopravljivo romantican.

Dule bili su da probaju azijsku hranu u nekom restoranu ...;)

Poslednja izmena:
I ja mislim. Eto toga brzo. Za jedno 7-8 godina. Slicne je konstitucije kao Federer i malo se trosi pa ce najmanje toliko i trajati. Ako ne i duze.

Ne može, nema talenat. Rodžerovo telo je najmanje istrošeno jer bazira igru na svoj talenat, dok drugi moraju da kompenzuju.
Novak, Nadal, Marej, baziraju 70 % igre na fizičke predispozicije, a kada to zakaže onda samo vraćaj lopticu.

Slažem se da je Novak fizički besprekoran, ali da bi za 7-8 godina bio na Rodžerovom nivou moraće da postane agresivan, da maksimalno skraćuje poene i rizikuje.
A on to ne može. Ne može neko bez talenta da menja stil igre koji fura odmalena. Ne može Batistuta da igra centralnog beka :lol:

S druge strane Rodžer je agresivan kao nikad, pojačao je izlazak na mrežu, servira munje... Da svi iz top 10 stanu preko puta njega on bi ih oduvao sve odjednom :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back