- Poruka
- 86.572
Di ti je prijatelj Maconi, on je dobar sa matematiku, cim Fedjica pobedi Bazel...odma racuna.Ma slab sam u računanju. Mora to da mi se objasni.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di ti je prijatelj Maconi, on je dobar sa matematiku, cim Fedjica pobedi Bazel...odma racuna.Ma slab sam u računanju. Mora to da mi se objasni.![]()

Di ti je prijatelj Maconi, on je dobar sa matematiku, cim Fedjica pobedi Bazel...odma racuna.![]()
Velim da se ne zamaras, kad imas prijatelje matematicare.A to su dvocifreni brojevi? To bih možda i ja izračunao.

http://www.nytimes.com/interactive/...is-courts.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur&_r=0
Tereni na kojima su poceli Novak, Marej, Federer, Serena, Shara...

Ma slab sam u računanju. Mora to da mi se objasni.![]()

, ali mislim da će Novak uskoro pasti u formi. Ne na nivou Nadala, ali tu negde 
Solidan meč sa lošim epilogom. Elem, Novak kao i obično dosadan. Svaki poen čeka grešku protivnika, igra bez samopouzdanja jer je svestan da njegova igra nije na nivou svetskog br 1.
Danas se provukao, provući će se i sledeći meč i onaj sledeći, jer igra sa papanima, ali u finalu tako neće moći. Pritisak će ga progutati, a Federer će ga izbušiti.
Nije da ne bih voleo čak naprotiv, ali mislim da će Novak uskoro pasti u formi. Ne na nivou Nadala, ali tu negde
![]()

Kako uzivaju ...
![]()
Tvoja prisutnost na časovima nam je odavno poznata
- - - - - - - - - -
Opa muči nam se Noleo... sa 4:2 na 4:5 i evo je set lopta za Aguta Ahuta Ažuta
- - - - - - - - - -
I 1:1
- - - - - - - - - -
Drž' ga!
- - - - - - - - - -
Ko ga šeta majko moja![]()
Solidan meč sa lošim epilogom. Elem, Novak kao i obično dosadan. Svaki poen čeka grešku protivnika, igra bez samopouzdanja jer je svestan da njegova igra nije na nivou svetskog br 1.
Danas se provukao, provući će se i sledeći meč i onaj sledeći, jer igra sa papanima, ali u finalu tako neće moći. Pritisak će ga progutati, a Federer će ga izbušiti.
Nije da ne bih voleo čak naprotiv, ali mislim da će Novak uskoro pasti u formi. Ne na nivou Nadala, ali tu negde
![]()
PlacemTvoja prisutnost na časovima nam je odavno poznata
- - - - - - - - - -
Opa muči nam se Noleo... sa 4:2 na 4:5 i evo je set lopta za Aguta Ahuta Ažuta
- - - - - - - - - -
I 1:1
- - - - - - - - - -
Drž' ga!
- - - - - - - - - -
Ko ga šeta majko moja![]()

Dobi ti,upalu misica.Brejkni ga bre! Napadni ga! Namuči ga! Istroši ga! Ujedi ga! Drž' ga more!
Samo tako, ne daj mu da diše![]()

Duskice kad sam jutros otvorio Kafance, na mobilnom kako to uvek cinim, a tu mi je slika "uza" videh Noleta i Jelenu. Ono sto sam ocekivao da vidim kad displej pomerim na desno bilo je nasmejano lice Stefanovo u maminim rukama. Nekako mi ono sto sam video, ona faca, uz ono "kako uzivaju" nije legla. Mozda sam ja samo nepopravljivo romantican.
Na kraju uvek tako zavrsis,bas mi te zao.Placem![]()

Na kraju uvek tako zavrsis,bas mi te zao.![]()
Dule bili su da probaju azijsku hranu u nekom restoranu ...![]()
Onda moze. Rano da malisa krene po restoranima tako mali.

Placem![]()

I ja mislim. Eto toga brzo. Za jedno 7-8 godina. Slicne je konstitucije kao Federer i malo se trosi pa ce najmanje toliko i trajati. Ako ne i duze.

Svaki Novakov meč na US openu je za plakanje![]()