Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[/QUOTE]

Njih dvojica zajedno nemaju toliko bodova koliko Nole sam. :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

WwIs1iG-1.png

Mislim da je dosao do protivnika koga nece moci da preskoci. Vavrinka je uostalom prvi pravi protivnik. Kompletan igrac koji ima sve sto treba. Odlican servis, najbolji jednorucni bekend na turu (izmedju je Gaske), dobro se krece, jednostavno zna da igra i ne predaje se u svlacionici. Pored toga ima on sa njim (bolje receno sa Mirkom) nekih nerasciscenih racuna koje ce najbolje naplatiti i njemu i jos vise njoj time sto ce ga pobediti.
Sto se Noleta i Cilica tice tu je predaja u svlacionici potpuno jasna. 13:0 je previse deprimirajuce i za psihicki mnogo jace tenisere od Marina. Pored toga sem servisa malo sta moze da ponudi u mecu protiv Noleta.
Znaci eto Noletu jos jedne prilike za osvetu za R.G.
P.S. Opet je komentator nahvalio Federera kao da igra neko bozanstvo ("demolirao, razbio, pocistio"), a njega jednostavno sve islo jer mu je to Gaske dozvoljavao svojom losom igrom. Bio je ispod svog uobicajenog nivoa.

Poslednja izmena:
Stvar je samo iz kog ugla posmatraš Jecu. A što se tiče kreona i fotoshopa na njih nije ni jedena jedina imuna. Zašto Jecinoj slici to prebacuješ?

Ja uopste ne diskutujem i necu da diskutujem o slikama. Samo znam sta vidim kad na terenu gledam Anu, a sta Jecu ili Halep. Kao lepo vaspitan necu reci ni da su ruzne ni gadne. Necu cak ni reci sta moja zena kaze za Jecu. Meni su jednostavno simpaticne. Svaka na svoj nacin.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back