Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Otkud ti ideja da se brinem ? :lol:

- u 29-oj ispada u prvom kolu OI, a u 33-oj će osvojiti zlato ??? z:mrgreen:

To kako je ispao u prvom kolu je neverovatan sticaj nesretnih okolnosti. Veliko je pitanje da li ce mu konkurencija biti mnogo jaca od ove danasnje. Na turniru koji je, ako izuzmemo Noleta i Endija, jaci od Dohe (Raonic, Vavrinka, Nisikori, Tim, Nadal, Puj, Ferer) lagano pobedjuje Dimitrov (17-ti igrac sveta) koji je svoje rekao jos 2014.

Zanimljivo... :lol:

Kirjos: Da sam se ponašao kao Đoković u Dohi…

Kirjos je napisao kako bi njega suspendovali do 2025. godine da se ponašao kao Đoković u Dohi, a uz to je objavio „gif“ na kojem se vidi kako je Đoković zaradio prvo upozorenje.

„Mene bi diskvalifikovali i suspendovali do 2025“, napisao je Kirjos.

https://www.krstarica.com/sport/kirjos-da-sam-se-ponasao-kao-djokovic-u-dohi/

Nazalost, po Kirjosa, ovo je potpuno tacno. Mora se pomiriti sa tim da nekakve apsolutne pravde na svetu nema. I da svet funkcionise po onoj staroj rimskoj: "Quod licet Iovi, non licet bovi". Што је допуштено Јупитеру (тј. Зевсу) није допуштено волу.
Svi dobro znate da ja Noleta ne smatram nikakvim bogom niti bih hteo da vredjam Kirjosa nego je ovo samo bukvalni prevod poslovice.

Nazalost, po Kirjosa, ovo je potpuno tacno. Mora se pomiriti sa tim da nekakve apsolutne pravde na svetu nema. I da svet funkcionise po onoj staroj rimskoj: "Quod licet Iovi, non licet bovi". Што је допуштено Јупитеру (тј. Зевсу) није допуштено волу.
Svi dobro znate da ja Noleta ne smatram nikakvim bogom niti bih hteo da vredjam Kirjosa nego je ovo samo bukvalni prevod poslovice.

Đoković je za svoje nefer ponašanje na turniru u Dohi novčano kažnjen, jer je ta loptica udarila direktno ženu na tribini u glavu.

Nije neka kazna, ali su organizatori ipak to uradili. :aha2:

Sto bi bio u penziji? Dao bog zdrav je ko dren. Ako mogu Federer i Karlovic da igraju u ovim godinama - sto ne bi mogao on?

Dule, druže moj, razlika je u tome što Federer a pogotovo Karlović imaju odličan servis, dok Nole ima najblaže rečeno, prosečan servis. I tim servisom ne izgrađuje šansu za brze i lake poene, pogotovo protiv nekih kvalitetnih igrača.

C1pgp5LXcAEAVOC.jpg

Novak nije otišao u Australiju iz Dohe

Nakon što je osvojio ATP 250 turniru u Dohi Novakov , sledeći turnir na kom će Nole učestvovati biće prvi Grend slem - Australijan open (16. - 29. januara).

Zanimljivo... :lol:

Kirjos: Da sam se ponašao kao Đoković u Dohi…

Kirjos je napisao kako bi njega suspendovali do 2025. godine da se ponašao kao Đoković u Dohi, a uz to je objavio „gif“ na kojem se vidi kako je Đoković zaradio prvo upozorenje.

„Mene bi diskvalifikovali i suspendovali do 2025“, napisao je Kirjos.

https://www.krstarica.com/sport/kirjos-da-sam-se-ponasao-kao-djokovic-u-dohi/

Odlicno je i rekao:
Kad porastem zelim da budem kao Djokovic

Dule, druže moj, razlika je u tome što Federer a pogotovo Karlović imaju odličan servis, dok Nole ima najblaže rečeno, prosečan servis. I tim servisom ne izgrađuje šansu za brze i lake poene, pogotovo protiv nekih kvalitetnih igrača.

Mackoni. druze moj, od kako se Federer vratio razlika je cini mi, nazalost, bas u tome. Federer ne moze vise da odservira servis brzi od 190. Procenat jedva preko 50%. Nole u jednom duzem periodu meca protiv Marija procenat preko 70%, realizacija oko 90%. Straobalno.

Đoković je za svoje nefer ponašanje na turniru u Dohi novčano kažnjen, jer je ta loptica udarila direktno ženu na tribini u glavu.

Nije neka kazna, ali su organizatori ipak to uradili. :aha2:

Sve su to kazne, sala - komika. Reda radi. Cini mi se da je u najkriticnijim momentima meca bilo i jedno dva, tri ona stara, poznata serviranja tipa "prpa bato" sa "15-17" tapkanja lopticom pa nista. Sto nije opomenut. Svima njima slavnima se ponesto gleda kroz prste.

Mackoni. druze moj, od kako se Federer vratio razlika je cini mi, nazalost, bas u tome. Federer ne moze vise da odservira servis brzi od 190. Procenat jedva preko 50%. Nole u jednom duzem periodu meca protiv Marija procenat preko 70%, realizacija oko 90%. Straobalno.

Tuga... Sreća pa su precizni servisi kad već ne idu dovoljno brzo :D

- - - - - - - - - -

Sve su to kazne, sala - komika. Reda radi. Cini mi se da je u najkriticnijim momentima meca bilo i jedno dva, tri ona stara, poznata serviranja tipa "prpa bato" sa "15-17" tapkanja lopticom pa nista. Sto nije opomenut. Svima njima slavnima se ponesto gleda kroz prste.

Ne sme sudija da ga opomene ili kazni, pa da dobije lopticu ili reket u glavu :cepanje: Video je da je Nole jako nervozan.

Tuga... Sreća pa su precizni servisi kad već ne idu dovoljno brzo :D

- - - - - - - - - -

Ne sme sudija da ga opomene ili kazni, pa da dobije lopticu ili reket u glavu :cepanje: Video je da je Nole jako nervozan.

Ne pomaze izgleda mnogo ni ta preciznost jer je evo opet izgubio od mladog Zvereva. Jes da je to Hopman kup, ali da je mogao pobedio bi ga Federer samo tako. Cudi me da nema zluradih komentara jer ga Sasa pobedjuje i u zvanicnim mecevima. Tada je neko komentarisao da i "njega i Vavrinku Zverev pobedjuje samo ga Nole prelazi ko Mujo Sitnicu". Ne mogu da se setim ko to bese jer koliko ja znam njih dvojica nikad nisu odigrali ni jedan zvanican mec, a taj jedan nezvanican dobio je Zverev sa 2:0 jer Nole nije mnogo zapinjao. Ma javice se on sam.

Ne pomaze izgleda mnogo ni ta preciznost jer je evo opet izgubio od mladog Zvereva. Jes da je to Hopman kup, ali da je mogao pobedio bi ga Federer samo tako. Cudi me da nema zluradih komentara jer ga Sasa pobedjuje i u zvanicnim mecevima. Tada je neko komentarisao da i "njega i Vavrinku Zverev pobedjuje samo ga Nole prelazi ko Mujo Sitnicu". Ne mogu da se setim ko to bese jer koliko ja znam njih dvojica nikad nisu odigrali ni jedan zvanican mec, a taj jedan nezvanican dobio je Zverev sa 2:0 jer Nole nije mnogo zapinjao. Ma javice se on sam.

Mora da je neki nebitan lik u pitanju... :lol:

- - - - - - - - - -

Najveći teniseri svih vremena. Nedostaju im samo Sampras i Agasi :D

Mora da je neki nebitan lik u pitanju... :lol:

- - - - - - - - - -

Najveći teniseri svih vremena. Nedostaju im samo Sampras i Agasi :D

Sta jel` ovo Zebalos uveo neku novu modu pravljenja selfija pa Federer zamolio kolege da naprave ovaj lepi snimak? Samo da bi bio snimak najvecih svih vremena fali im i sadasnji broj jedan. Mari. Ne smes nikako njega da izostavis!!!?

P.S. Sala da bi bila sala mora da bude kratka. Na toj slici pre svih nedostaje NOLE.

Poslednja izmena:
Спорт - Тенис

АО 2017: Ђоковић други носилац, може на Федерера већ у трећем колу

Српски тенисер Новак Ђоковић и званично је други носилац на Отвореном првенству Аустралије, док је Британац Енди Мари први пут у својој каријери први носилац на неком гренд слем турниру.
Организатори Аустралијан опена су објавили листу носилаца за први гренд слем сезоне. Шпанац Рафаел Надал се налази на деветом месту, док је четвороструки шампион Роџер Федерер тек 17. носилац, што значи да би већ у трећем колу могао да се састане са Маријем или Ђоковићем.
Швајцарац није играо такмичарски тенис још од Вимблдона прошле године.
Међу носиоцима се налази још један репрезентативац Србије – Виктор Троицки, који је на 29. месту.
Жреб ће се одржати у петак, 13. јануара, а први мечеви првог кола играју се у ноћи између недеље и понедељка по централноевропском времену.
Листа носилаца за Аустралијан опен 2017. у мушком синглу:

1. Енди Мари (Британија)
2. Новак Ђоковић (Србија)
3. Милош Раонић (Канада)
4. Стан Вавринка (Швајцарска)
5. Кеи Нишикори (Јапан)
6. Гаел Монфис (Француска)
7. Марин Чилић (Хрватска)
8. Доминик Тим (Аустрија)
9. Рафаел Надал (Шпанија)
10. Томаш Бердих (Чешка)
11. Давид Гофен (Белгија)