Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U pravu si, i imamo obzira, je li neko rekao nešto suprotno ? :)
Zar nije sam rekao da mu tenis više nije prioritet u životu ? :aha2:

Pa moram samo da upozorim, da ne padne nekome na pamet da ga kritikuje... Puno teških i dugih mečevea je odrigrao u poslednjih mesec-dva :D

- - - - - - - - - -

Pozdrav ljudi,srecna nova, bozic i sve ostalo :)

Oce ga bije Andy sutra? z:shock:

Hvala, koleza, takođe :D

S obzirom da je igrao sa samom teniskom elitom do finala, neće mu biti teško da opere And1ja po istom receptu :lol:

Cestitke Novaku na odbrani titule. :ok:

0_108f79_34a471d4_S.gif

Nije nakon 2 seta, od početka je psovao Vemića, pa se njemu to očigledno smučilo i napustio je meč.
Vratio se pred kraj trećeg....ali...nešto tu nije u redu.

Reket je opet stradao, a i majice.

Da. Izgleda da Pepe nije dovoljno radio na Noletovoj smirenosti, čim tako reaguje. I nije mi jasno šta Vemić može da mu bude kriv ako on kiksira na terenu?

Meni se čini da se na ovom meču Nole prilično ispucao, kao i Marej, i pitanje je da li će na AO igrati kontantno ovako dobro. Videćemo.

Da. Izgleda da Pepe nije dovoljno radio na Noletovoj smirenosti, čim tako reaguje. I nije mi jasno šta Vemić može da mu bude kriv ako on kiksira na terenu?

Meni se čini da se na ovom meču Nole prilično ispucao, kao i Marej, i pitanje je da li će na AO igrati kontantno ovako dobro. Videćemo.

Pepea neću da komentarišem...smešno je stvarno....

Komentator je mislio da Novak očekuje veću podršku iz svog štaba...ali kako to da je ranije nikada nije tražio ?
Žao mi je što je kada se to dešavalo kamera je uvek bila daleko i nije se čulo šta priča, ali... bilo je očigledno da nije ništa lepo.

Videćemo uskoro šta će biti na AO...tu svako, ako mu nije dan može i da ispadne u prvom kolu a i da pobedi u suprotnom...
Kao i svaki drugi sport...

Poslednja izmena:
Pepea neću da komentarišem...smešno je stvarno....

Komentator je mislio da Novak očekuje veću podršku iz svog štaba...ali kako to da je ranije nikada nije tražio ?
Žao mi je što je kada se to dešavalo kamera je uvek bila daleko i nije se čulo šta priča, ali... bilo je očigledno da nije ništa lepo.

Videćemo uskoro šta će biti na AO...tu svako, ako mu nije dan može i da ispadne u prvom kolu a i da pobedi u suprotnom...
Kao i svaki drugi sport...

Nista se ti ne brini. Sve ce biti u najboljem redu. To sa "prvim kolima" je "moja" stara teorija, ali ona teze pali na G.S. jer se igra na tri dobijena seta i tu se Nole ipak, cak i kad ima najlosiji dan, na vreme "dozove pameti" (proslogodisnji Vimbldon je izuzetak koji potvrdjuje pravilo). A tu je ako zatreba i Fortuna.
Stvarno bi bila velika nepravda da je posle onako dobre jucerasnje igre ostao bez titule u Dohi. Neko drugi ce reci. Stvarno je velika nepravda sto je posle onakve igre protiv Verdaska uopste imao "pravo" da igra za titulu u Dohi. I obojica bi bila u pravu. Dobro je da je pravda ispalo ono prvo.
Citam danas Noletov intervju koji je dao Vojinu Velickovicu u kome kaze da zeli da osvoji zlato u Tokiju 2020. I to mi je potpuno normalno i shvatljivo. Malo mi je neshvatljivo da Nole kao obrazovan covek sve vreme mesa Olimpijadu i Olimpijske igre. Novinar to ostavlja tako, a on pojmove koristi pravilno.

Marej je povećao prednost nakon ovog turnira na 780 bodova.

1. Endi Marej (Velika Britanija) 12.560 bodova

2. Novak Đoković (Srbija) 11.780

3. Miloš Raonić (Kanada) 5.290

4. Stan Vavrinka (Švajcarska) 5.155

5. Kei Nišikori (Japan) 5.010

6. Gael Monfis (Francuska) 3.625

7. Marin Čilić (Hrvatska) 3.605

8. Dominik Tim (Austrija) 3.415

9. Rafael Nadal (Španija) 3.195

10. Tomaš Berdih (Češka) 3.060

Nista se ti ne brini. Sve ce biti u najboljem redu. To sa "prvim kolima" je "moja" stara teorija, ali ona teze pali na G.S. jer se igra na tri dobijena seta i tu se Nole ipak, cak i kad ima najlosiji dan, na vreme "dozove pameti" (proslogodisnji Vimbldon je izuzetak koji potvrdjuje pravilo). A tu je ako zatreba i Fortuna.
Stvarno bi bila velika nepravda da je posle onako dobre jucerasnje igre ostao bez titule u Dohi. Neko drugi ce reci. Stvarno je velika nepravda sto je posle onakve igre protiv Verdaska uopste imao "pravo" da igra za titulu u Dohi. I obojica bi bila u pravu. Dobro je da je pravda ispalo ono prvo.
Citam danas Noletov intervju koji je dao Vojinu Velickovicu u kome kaze da zeli da osvoji zlato u Tokiju 2020. I to mi je potpuno normalno i shvatljivo. Malo mi je neshvatljivo da Nole kao obrazovan covek sve vreme mesa Olimpijadu i Olimpijske igre. Novinar to ostavlja tako, a on pojmove koristi pravilno.

- Otkud ti ideja da se brinem ? :lol:

- u 29-oj ispada u prvom kolu OI, a u 33-oj će osvojiti zlato ??? z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back