duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Душка бре то је Мачони. Шта имаш њему да причаш паметно?
Ako je Maconi uzalud sam se trudila .
Kazem neka sam znajuci da ove postove ne cita samo on i njemu slicni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opaaa...sad i kao pocetnik nisam podoban da pisem. Da rezimiram,ko ne voli Novaka nije rodoljub a ko je pocetnik nema prava da pise na tenisu. Hvala ti sto si mi otvorila oci. Ja naivan mislio da rodoljublje nije vezano za tenis a da je Krstarica forum gde je moguce u tolerantnom tonu izneti svoje misljenje.Mozemo da volimo ili ne volimo Novaka Djokovica, to prihvatam .
Nije mi i nikad nece biti jasno...
Kako mozemo da sporimo njegove nesumljive uspijehe?
Slavimo one koji su ga pobijedili uz sve vatromete i orkestre.
Tebe pocetnice Nestor21prvi put srecem na tenisu .
Pa kad ne gledas TENIS kako niodkuda stize da nam dijelis naizgled umjerene savjete.
Sve tenisere postujem ali nikad ih ne bi stavila ispred naseg Novaka -Noleta .
Sto tu nije jasno ?
...Opaaa...sad i kao pocetnik nisam podoban da pisem. Da rezimiram,ko ne voli Novaka nije rodoljub a ko je pocetnik nema prava da pise na tenisu. Hvala ti sto si mi otvorila oci. Ja naivan mislio da rodoljublje nije vezano za tenis a da je Krstarica forum gde je moguce u tolerantnom tonu izneti svoje misljenje.
P.S.Ako je broj postova merilo i uslov za pisanje sa kojim pravom ti pises o Kiki? Koliko vidim ona ih ima višestruko više nego svi vi koji je napadate.
...
- - - - - - - - - -
Ovde je sve dozvoljeno, rodjace...samo, malo je povrsno sa tvoje strane.
Površno? A inače je teza da se pojmovi rodoljublja i izražavanja bezrezervne ljubavi prema Novaku,potpuno koegzistentna.
Zasto da ne?
Pogledaj ti malo bolje ko je to postavio... ja sam taj post citirala.
Lakše je napadati žensku, zar ne ?
Naročito žensku koja ne navija za Đokovića...sram da je bude !!!
Ko gubi ima pravo da se ljuti...pa, eto... ljutite se koliko god hoćete.

Transfer veka: Đoković sledeće godine menja dres?! (VIDEO)
http://www.tracarenje.com/Sport/Transfer-veka-Djokovic-sledece-godine-menja-dres-VIDEO.html
Za hejtere
Ova pesma najbolje leči stres!
http://www.tracarenje.com/Dogadjaji/Ova-pesma-najbolje-leci-stres-VIDEO.html

za 30 miliona evra za dve godine i ja bih promenila ne jedan..vec dva dresa..![]()

Argentina - Hrvatska. 1:1
Navijamo za Argentince zainat ovim Hrvatima koji zagadjuju ovde teme.![]()

Mislim da je ovo samo obicna namestaljka. Sta vi mislite?
Тај Пепе је обичан шарлатан, самозвани гуру и рекао бих да њему самом треба стручна врло озбиљна помоћ пре него својим секташењем унакази животе других.
Новак му је дошао као кец на дванаест и одлична реклама за шарлатанство. Просто ми је невероватно да је Новак као врло интелигентна особа успео да наседне на такву подвалу.
Тај Пепе је обичан шарлатан, самозвани гуру и рекао бих да њему самом треба стручна врло озбиљна помоћ пре него својим секташењем унакази животе других.
Новак му је дошао као кец на дванаест и одлична реклама за шарлатанство. Просто ми је невероватно да је Новак као врло интелигентна особа успео да наседне на такву подвалу.

I ko zna kako ce to sve zavrsiti.Nije dobro.![]()

Ne znam da li si pazljivo procitao ceo clanak? Ja sam taj, da tako kazem, kljucni deo namerno "predstavio" tackicama da nikome nista ne bih "sugerisao", da svako samostalno donese svoj sud. Situacija je bila gadna. Ljudi se tada hvataju za slamku. A i taj placebo efekat nekad ucini cudo. Kao i kod lekova. Znate ono: "Deluje glupo, ali mene glava vise ne boli". Mozda je njemu ipak pomogao.