Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Можда те ово насмеје и мало опусти па да напишеш то што би хтео :)

Vidi se da nisam bio sav svoj. I po tome kako sam odreagovao na ovo. Umesto da ti se ovde zahvalim - ja ti se zahvalih licno. A ucinio si pravu stvar. I maksimum koji je bilo ko mogao tada uciniti. Nasmejao si me, opustio i tako opustenog poslao na pravo mesto. U krevet, u san. Do 06.00. Jos jednom - hvala ti.

Boris Beker je proslavio 49. rođendan uz želju koja je u vezi srpskim teniserom kog trenira, Novakom Đokovićem.

Na kraju ove sezone ističe ugovor Đokovića i Bekera, a trener je za CNN rekao šta čekuje.

- Voleo bih da ostanemo zajedno, ali pita se on. Novak je takmičar u srcu i kada bih mogao da biram čoveka koji bi igrao za moj život, odabrao bih njega. Toliko mu verujem", rekao je Beker.

http://edition.cnn.com/2016/11/22/tennis/boris-becker-novak-djokovic-atp-world-finals-tennis/

Poslednja izmena:
Natalija Vajdova (21), ćerka Marjana Vajde, bivšeg slovačkog tenisera i
trenera Novaka Đokovića, krenula je očevim stopama i gradi tenisku karijeru.

BtNktkqTURBXy8zMjZkNzBjNjBiZjUwOWZlOTMwMzJiMDZlNDAwNTM2Yy5qcGVnkZUCzQJsAMLD

Vidi se da nisam bio sav svoj. I po tome kako sam odreagovao na ovo. Umesto da ti se ovde zahvalim - ja ti se zahvalih licno. A ucinio si pravu stvar. I maksimum koji je bilo ko mogao tada uciniti. Nasmejao si me, opustio i tako opustenog poslao na pravo mesto. U krevet, u san. Do 06.00. Jos jednom - hvala ti.

Нема на чему :) Надам се да су се сви који су погледали целу компилацију смејали док су гледали.

Мени је један од смешнијих делова био на 1.05 :)

То су комплекси. Неће му помоћи да буде ни лепши ни паметнији нити бољи играч

Мада када смо код игре, мислим да је он своје одиграо, нема њему више повратка међу водеће

http://www.krstarica.com/c/sport/vilander-niko-nece-novaka-na-vrhusamo-nekoliko-stotina-srba/

Нисам неки претерани љубитељ Новака али овај Виландер је дефинитвно Кретен!

Једну велику истину је рекао. Друга је половична. Тачно је да у Западном свету (готово) нико не жели да Новак буде први. Виландер је тиме потврдио њихову мржњу према Србији и Србима. А ово друго, да стотинак Срба само то жели, је безобразно минимализовао. Неки проценат Срба, показује се и овде на Крстарици, је једноставно дебело љубоморно на његов успех.

Једну велику истину је рекао. Друга је половична. Тачно је да у Западном свету (готово) нико не жели да Новак буде први. Виландер је тиме потврдио њихову мржњу према Србији и Србима. А ово друго, да стотинак Срба само то жели, је безобразно минимализовао. Неки проценат Срба, показује се и овде на Крстарици, је једноставно дебело љубоморно на његов успех.

862h.jpg

Ево тих "пар стотина" на дочеку након освајања првог Вимблдона

Nadjoh video ovog moralnog Vilandera,
pa ako neko zna jezik nek prevede sta je rekao
u vezi dopinga

http://www.expressen.se/tv/noje/jag-onskar-jag-hade-battre-utbildning/
Totalno glup interviju je dao..i nista nije rekao!
U naslovu...Ja bih zeleo da imam bolje obrazovanje!
Dalje prica da od osnovnog obrazovanja nema nista vise...ne radi diplome vec sireg znanja,ekonomije,istorije politike,zdravstva jezika....
Danas radi kao teniski trener...i da moze birati,posto voli pomagati ljudima opet bi bio neka vrsta ucitelja. Kao voli matematiku i istoriju...ali bi bio najradje opet ucitelj u nekom sportu.:hahaha:
Ni sam nije znao sta bi rekao :hahaha:

Totalno glup interviju je dao..i nista nije rekao!
U naslovu...Ja bih zeleo da imam bolje obrazovanje!
Dalje prica da od osnovnog obrazovanja nema nista vise...ne radi diplome vec sireg znanja,ekonomije,istorije politike,zdravstva jezika....
Danas radi kao teniski trener...i da moze birati,posto voli pomagati ljudima opet bi bio neka vrsta ucitelja. Kao voli matematiku i istoriju...ali bi bio najradje opet ucitelj u nekom sportu.:hahaha:
Ni sam nije znao sta bi rekao :hahaha:

Sa takvima je najteze jer oni sami ne znaju sto hoce .HVALA na prevodu.:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back