Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тај Пепе је обичан шарлатан, самозвани гуру и рекао бих да њему самом треба стручна врло озбиљна помоћ пре него својим секташењем унакази животе других.

Новак му је дошао као кец на дванаест и одлична реклама за шарлатанство. Просто ми је невероватно да је Новак као врло интелигентна особа успео да наседне на такву подвалу.
Zasto to mislis? Zato sto dobro udara lopticu? :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ne bih se slozio sa ovim. Naprotiv. Ja mislim da ce njemu Pepe samo pomoci.
Ne zaboravi kako su i sta sve pricali za Bekera ;)...i vidi na sta je izaslo.

Zasto Srbi tako brzo zaboravljaju?

Izaslo na rasulo i da ga veciti gubitnik skine sa trona :lol:
Ali ako mislis sa finansijske strane onda vrlo dobro :D

Разлика је што је Бекер врхунски тенисер, стручан у ономе чиме се бави, а Пепе је професионални шарлатан, самозвани гуру који може више штете да донесе него користи

Zasto to mislis? Zato sto dobro udara lopticu? :hahaha:

Имаш прилично симплификовано схватање да се интелигенција манифестује само ударањем лоптице.

Новак сем што уме то да ради, рецимо говори течно колико ми је познато три језика поред свог матерњег, док се служи са још неколико.

Величину тог дара многима је тешко да укапирају, не разумеју те чак ни када им нешто кажеш на било ком другом језику сем на језику злобе који једино течно говоре ;)

Разлика је што је Бекер врхунски тенисер, стручан у ономе чиме се бави, а Пепе је професионални шарлатан, самозвани гуру који може више штете да донесе него користи

Beker je moralno i personalno rasulo...realno. Napisao je par knjiga u kojima je vredjao svoje bivse zene, duguje pare drzavi za porez...tuzen je u DE radi toga. Tako da, sa te strane je bilo krajnje upitno da li moze nesto da uradi na NOLETOVOJ formi i psihi. Pokazalo se pozitivno.
Pepe je nikakav teniser, zato mu i nije trener za tenis...vec psihu. Samo polako, natjracu te da povuces ove rjeci...kao i ILKE :)
Pokazacu vam da nemate pojma.

- - - - - - - - - -

Izaslo na rasulo i da ga veciti gubitnik skine sa trona :lol:
Ali ako mislis sa finansijske strane onda vrlo dobro :D

Nakon 5 godina :)...neka, i treba...kada nisu mogli Federer i Nadal...neka je bar neko profitirao na srecu...bolje Endi nego oni...a i to je pokazatelj kolik je Endi bolji teniser od Federera i Nadala :malav:

Cenim tvoj optimazam i nadam se da si u pravu.:ok:
Novak kad je pocinjao rad sa Bekerom...govorio je da se nada da cemu Beker pomoci da dobija vazne meceve, finala. I tu se tenis stavlja na prvo mesto.
Pepe kao igrac,zavrsava karijeru u 23!
Pepe pomaze mladjem Noletovom bratu...i on zavrsio tenisku karijeru.
U saradnji sa Pepe Nole govori o privatnim problemima i da mu tenis nije na prvom mestu.
Nadam se da ovo nista ne znaci i stvarno bi volio da si ti u pravu,a vreme i to skoro vreme ce dati odgovor.

Cenim tvoj optimazam i nadam se da si u pravu.:ok:
Novak kad je pocinjao rad sa Bekerom...govorio je da se nada da cemu Beker pomoci da dobija vazne meceve, finala. I tu se tenis stavlja na prvo mesto.
Pepe kao igrac,zavrsava karijeru u 23!
Pepe pomaze mladjem Noletovom bratu...i on zavrsio tenisku karijeru.
U saradnji sa Pepe Nole govori o privatnim problemima i da mu tenis nije na prvom mestu.
Nadam se da ovo nista ne znaci i stvarno bi volio da si ti u pravu,a vreme i to skoro vreme ce dati odgovor.

Sve je ok...i sto je zavrsio karijeru u 23-oj, i da je to uradio...brat nikada nije bio neki teniser...mozda je vidio koliko je to pritiska kroz primjer starijega brata i odustao...ne moramo stavljati Pepea pod znak pitanja.
Shvatitie da se ljudi kroz taj pritisak toliko isprazne da je to nevjerovatno. NOLETU treba novi motiv u zivotu...sa 30 godina i >USD 100 000 000 zaradjenog novca, bez sponzora...sa toliko postavljenih rekorda...ne zaboravite da je Federer pao u 26-oj godini zivota...Nadal u 27-oj...jedini NOLE je gurao do 30 i to kroz kakvu konkurenciju i kakav pritisak...to samo on zna a mi ne mozemo ni da slutimo. Dajte mu malo vremena...vrijeme ce pokazati...a ja vjerujem u njega...SLJEPO...!!!

Neka Bog cuva NOLETA svog!!!

Najzad da se neko bar delimicno slozi sa mnom. Ja o Pepeu i dalje mislim sto sam mislio cim sam ga video. Ali ne pomaze on meni nego je pomogao Marku (koji je bio u gadnoj situaciji), time je pokazao kako radi i sta moze pa je time privukao Noleta koji je kao pametan momak ocenio da mu u ovom trenutku fali upravo to da se vrati na puteve stare slave. Kod cistih, neiskvarenih dusa to je cest problem. Sto kaze Boki - moze tu biti jos velike koristi.

Волео бих да су и Дуле и Боки у праву везано за Пепеа и са задовољством бих повукао речи када би се показало да је тако, али када говоримо о досадашњим циљева, Новак их је сам себи постављао и увек померао границу коју је требало прећи. Тако ради сваки паметан човек који се бори, не треба му никакав гуру или врач да би одређивао животни пут, нарочито не шарлатан који у свом животу није постигао нити један циљ.

Заправо јесте, упознао је Новака.

Када је Марко у питању, класичан плацебо ефекат.

Novak Đoković kakvog do sada niste videli

Jedan jedini!

Koliko zapravo srpskog tenisera Novaka Đokovića vole ne samo u Srbiji, već i širom sveta, pokazuju brojne kreativne akcije njegovih obožavaoca.
Tako je među poslednjim nastao i video snimak Novaka Đokovića, sa fotografijama koje prate život tenisera od njegove četvrte godine, pa sve do danas.
U snimku koji traje svega nekoliko minuta, mogu se videti retke ili skoro nikada viđenje fotografije našeg tenisera.
Verujemo da će svi Novakovi obožavaoci uživati u ovom video snimku!

Poslednja izmena:
Najzad da se neko bar delimicno slozi sa mnom. Ja o Pepeu i dalje mislim sto sam mislio cim sam ga video. Ali ne pomaze on meni nego je pomogao Marku (koji je bio u gadnoj situaciji), time je pokazao kako radi i sta moze pa je time privukao Noleta koji je kao pametan momak ocenio da mu u ovom trenutku fali upravo to da se vrati na puteve stare slave. Kod cistih, neiskvarenih dusa to je cest problem. Sto kaze Boki - moze tu biti jos velike koristi.

Ja samo pokusavam ostati realan.
Ipak mislim da je NOLE mnogo pametniji od svih nas ovde, zajedno i da sam najbolje sta njemu treba i na sta njegovo tjelo pozitivno reaguje.
Mislim da oko sebe ima familiju, zenu, savjetnike i citavu armiju ljudi sa kojima razgovara o takvim stvarima i donosi odluke o tome.

NOLE ce da se vrati...vidicete...druga polovina 2017

- - - - - - - - - -

Волео бих да су и Дуле и Боки у праву везано за Пепеа и са задовољством бих повукао речи када би се показало да је тако, али када говоримо о досадашњим циљева, Новак их је сам себи постављао и увек померао границу коју је требало прећи. Тако ради сваки паметан човек који се бори, не треба му никакав гуру или врач да би одређивао животни пут, нарочито не шарлатан који у свом животу није постигао нити један циљ.

Заправо јесте, упознао је Новака.

Када је Марко у питању, класичан плацебо ефекат.

Kako nije nista postigao...postigao je to da je odusevio jednog covjeka kakav je NOLE. Nista mu u zivotu vise ne treba.
Povuci ces rijec :)

Osmijeh Novace - Nole to MAJSTORE.:heart::heart::heart:

-CMk9kqTURBXy8yNmFkZWQ0MTU2NjM3MzQ1Mzk3MzhiYjYxOGMxMTIzNy5qcGVnlZUDzQKNUM0Luc0GmJMFzQHWzQEOkwXNAdbNAQ6TBc0B1s0BDpMFzQHWzQEOgaExAg

Analizirali su se nastupi na Australijan openu u pethodne tri godine, a Đoković je dostigao najveću maksimalnu brzinu od 36,02 kilometara po času – to je najbrže, ali u proseku je brži Endi Mari sa 15,89 km/h, dok Novak u proseku trči brzinom od 14,89 km/h.

Nadal je 12. na listi sa najvećom brzinom od 26,84, dok je Federerov maksimum na 26,03 km/h, što je bilo dovoljno za 17. mesto.

Poređenja radi, najveća brzina Juseina Bolta iznosila je 44,7 km/h, Arjen Roben trčao je 37 km/h, dok najbrža životinja gepard može da dostigne i 120 km/h.

Teniseri – najveća brzina – prosečna brzina
1. Novak Đoković – 36,02 – 14,89
2. Endi Mari – 34,8 – 15,89
3. Lejton Hjuit – 31,24 – 15,24
4. Žil Simon – 30,76 – 14,93
5. Grigor Dimitrov – 28,91 – 15,05

http://rs.n1info.com/a211130/Sport-Klub/Tenis/Koliko-je-Djokovic-daleko-od-Bolta.html

BURNO KOD NOVAKA Uslov Bekera i Vajde: Ili Pepe Imaz, ili mi!

Sofija Marjanović | 30. 11. 2016

Veselo je kod Novaka Đokovića u stručnom štabu! Kako tvrdi prestižni nemački “Bild”, još uvek aktuelni trener drugog reketa sveta Boris Beker postavio je uslov: “Ili iz stručnog štaba ide Pepe Imaz, ili ja!”.
Novak se navodno čuo sa Bekerom povodom produžetka saradnje koju definitivno želi da nastavi, ali po svemu sudeći situaciju zateže bivši teniser i sve bi moglo da padne u vodu zbog Imaza, poklonika joge i meditacije. Sa njim se slaže i drugi Novakov trener Marjan Vajda, a njih dvojica bi pristali i samo na to da se umanji uloga Španca u timu.
Da li Nemci ovom pričom daju na značaju Bekeru, ili u svemu ima istine isplivaće do kraja decembra, ali neke druge činjenice koje ukazuju da nije sve harmonično su tu. Nevolje u raju krenule su očigledno još posle Rolan Garosa, kada je Novakova forma pala.
Beker je i ranije nagovestio da ne funkcioniše sve kako bi trebalo jer je Novak posle Rolan Garosa izgubio fokus, a Imaz, čiji je posao da bude neka vrsta psihoterapeuta uz korišćenje joge, meditacije i čuvenog slogana “Mir i ljubav”, došao je upravo da mu vrati motivaciju. Za sada rezultati nisu vidljivi za javnost jer je prošlo malo vremena od kada je Španac medijski aktuelan.
Iz Noletovog PR tima su poručili da pisanje "Bilda" nije tačno, kao i da se na taj način vrši pritisak pred konačnu odluku o nastavku saradnje između Đokovića i Bekera.

P.S. Malo pregledao komentare na ovaj i slicne clanke. Skoro svi su protiv Imaza tako da ako se pod hitno nesto ne promeni na bolje "pametnjakovici" kao Boki i ja bicemo u problemu. Mozda u jos "vecem" ce biti Jelena jer primecujem da je mnogi, po meni neopravdano, optuzuju za Noletove losije rezultate jer ga je, bajagi, ona navela na "veganstvo" i ostale "poroke". Devojka mi se oduvek svidjala pa nekoliko, za moj ukus, neukusnih komentara necu citirati. Kako mozete nekoga ko vam je, osim deteta, najdrazi na svetu savetovati da vuce pogresne poteze u zivotu. Mada ima i ono - "Put do pakla je poplocan dobrim namerama".
Ipak, na kraju krajeva, i ja mislim da je cela istina u onom vec gore navedenom Noletovom objasnjenju da je samo seo da se odmori i da ce se vratiti jaci nego ikada.

Poslednja izmena:
Novinari pisu i tako prodaju svoje pisanje .
Dule sve ovo sto si - prenio procitala sam cim je izaslo.
U cemu je tvoja poenta? Koga nazivas * pametnjakovicem?
I kako cete biti u problemu?

Ma vidis da je to pod navodnicima. Naravno da ni “u problemu” ne mozemo biti. Jelena jos manje. Jednostavno ne volim da nisam u pravu kad je Nole u pitanju. A ako velika vecina ljudi misli jedno, a ja drugo – stvar je jasna. Ja nisam u pravu. A to mi se u ovom slucaju bas ne bi svidelo jer sam u Imazu video nekoga ko ce Noletu vratiti mir i stabilnost u igri koju je imao do R.G.. Ako se to ne desi znaci da je kod mene prevelika zelja nadvladala razum i mogucnost realnog procenjivanja, a to nikako nije dobro.

Ma vidis da je to pod navodnicima. Naravno da ni “u problemu” ne mozemo biti. Jelena jos manje. Jednostavno ne volim da nisam u pravu kad je Nole u pitanju. A ako velika vecina ljudi misli jedno, a ja drugo – stvar je jasna. Ja nisam u pravu. A to mi se u ovom slucaju bas ne bi svidelo jer sam u Imazu video nekoga ko ce Noletu vratiti mir i stabilnost u igri koju je imao do R.G.. Ako se to ne desi znaci da je kod mene prevelika zelja nadvladala razum i mogucnost realnog procenjivanja, a to nikako nije dobro.

Dule da sacekamo sto ce Novak da preduzme po svim tackama njegovog zivota i tenisa .
Dovoljno je pametan ima sve opcije na dlanu moze mnogo toga .
Ja vjerujem u njegovu snagu i bicu tu uvijek da pozdravim sto je dobro za njega.

Danas sam procitao clanak jednog naseg poznatog novinara (knjizevnika) o "pravim razlozima Noletovog pada". Clanak me, onako na prvo citanje, bas napunio nekom teskobom i nemirom. Umalo mi pokvari popodne. Procitam zeni i ona mi kaze upravo ono sto kaze Duska: "Pa ti kao da ne znas kako se prodaju novine". Izgleda da stvarno ne znam. Onda procitam ono sto je postavio Sibirski Tigar (Nedeljnik - Nole o svojim porazima) pa opet ceo clanak. Onda se zapitam kako sam ja, koji toliko verujem u Noleta, i na trenutak mogao pomisliti da bilo sta iz onog clanka moze biti istina. Ja koji sam 100% ubedjen da se Nole vec u prvoj polovini 2017. vraca na prvo mesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back