Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cele nedelje se tako ponasa...

Upravo je bacio reket na nekog lika iz publike,da ne pominjem sto je napucao onog decaka lopticom juce :roll:

Totalno je izgubio kontrolu...nije dobro... :sad2:

- - - - - - - - - -

Ovo je poenta....losa procena
a danas, previse nervozan i ocigledno umoran od prethodna dva meca

I ja mislim da ce omanuti ove godine na RG

I, recimo, Marej previše dobar za njega? Na svaki Noletov udarac je imao odgovor, ako realno pogledaš...

- - - - - - - - - -

Ne mojmo biti toliki persimisti, ne može sve da se osvoji... zbog jednog traljavo odigranog turnira zaboravljamo dominaciju u dosadašnjem delu sezone.

Marej je bolje odigrao danas, Nole se iz nekog razloga vukao kao prebijena mačka i to je to.. biće on psihički spreman za RG samo da mu se onaj žulj, ogrebotina (ili šta već) sanira.

Nemoj da lupaš, molim te. Ovo je jedan od boljih Noletovih mečeva, bio je veoma, veoma kvalitetan, ali nedovoljno dobar za jučerašnjeg Mareja.

- - - - - - - - - -

http://sport.blic.rs/tenis/djokovic...skim-cipelama-odlucuje-sta-je-klizavo/18lzles

“Nisam tražio od sudije da odloži meč, već da napravi pauzu. Sudija je znao da neće više padati kiša, dakle, mislim da je mogao da napravi pauzu. Zamalo da uganem članak tri puta. Na njemu je da odluči, za mene je smešno da sudija u gradskim cipelama odlučuje šta je klizavo a šta nije. Mi smo ti koji trčimo i možemo da se okliznemo”, rekao je Đoković.

Možeš ti, velemajstore, da zaobiđeš Rim ako ti se ne sviđa :lol: ... i Madrid je preživeo što te nije gledao par godina, pa si se pokunjen dovukao po novu porciju zvižduka.

Hahahah sad mu je kriv sudija, strašno! :lol:

- - - - - - - - - -

Ne samo da se svadjao,postao je prilicno agresivan.Jako ruzno za gledanje,izgubice i to malo fanova sto ima...

Izgubiće ih i u bukvalnom smislu, ako još koji put pogodi navijače reketom ili lopticom :cepanje:

Nemoj da lupaš, molim te. Ovo je jedan od boljih Noletovih mečeva, bio je veoma, veoma kvalitetan, ali nedovoljno dobar za jučerašnjeg Mareja.

Standardno od Noletovih hejtera, svaki meč koji izgubi je ekstra kvalitetan i uzbudljiv... Endi je odigrao kvalitetno bez sumnje ali Novaka nije bilo ni pola iz Madridskog finala, videlo se kroz ceo turnir osim u meču sa Nadalom protiv koga inspracije pred RG ne fali.

Čim ga vidiš od početka kako obesi nos, svađa se sa boksom, sudijama i samim sobom, možes da pomeniš kanal.. na sreću ne dešava se često ;)

Poslednja izmena:
Standardno od Noletovih hejtera, svaki meč koji izgubi je ekstra kvalitetan i uzbudljiv... Endi je odigrao kvalitetno bez sumnje ali Novaka nije bilo ni pola iz Madridskog finala, videlo se kroz ceo turnir osim u meču sa Nadalom protiv koga inspracije pred RG ne fali.

Da, da...Odigrao je slično kao protiv Nadala, samo što je gubio duže razmene u ovom slučaju, tj Marej mu je vraćao mnogo dublje i jače lopte nego Nadal.

7POga4C.jpg

Imam i verziju za tebe:

Nolo će imati razliku od 10.000 bodova u odnosu na drugoplasiranog tokom narednih 7-8 godina, i osvojiće ukupno 30 GS titula, a možda i 40, kao i 100 mastersa :lol:

Da znas da ovo skoro pa nije daleko od istine. Obzirom na konkurenciju (cak i 6-7 godina unapred) vrlo moguce. Ni u tragovima, ni u naznakama ne vidim da pristize neki novi Nadal, a kasnije sa malim (neopravdanim) zaostatkom neki Nole i Mari. Federer je takve igrace imao kao konkurenciju. Ma dovoljan je samo Nadal.

Poslednja izmena:
Da znas da ovo skoro pa nije daleko od istine. Obzirom na konkurenciju (cak i 6-7 godina unapred) vrlo moguce. Ni u tragovima, ni u naznakama ne vidim da pristize neki novi Nadal, a kasnije sa malim (neopravdanim) zaostatkom neki Nole i Mari. Federer je takve igrace imao kao konkurenciju. Ma dovoljan je samo Nadal.

Dule, nemoj moj sarkazam da uzimaš kao realnu mogućnost.

Pa Nole će biti sve stariji i sve sporiji, što će direktno uticati na njegove rezultate, jer je defanzivac, i lomi protivnike dugim razmenama.

Nisam pakostan, nego to je činjenica. Kao što današnji Nadal nije ni blizu onog Nadala iz 2009 ili 2010 (ranije dostigao zenit), tako ni današnji Nole nije onaj iz 2011, makar koliko da mu je konkurencija ojađena. A već se dešavalo da ga Veseli glatko pobedi, ili da ga Beluči demolira u jednom setu kad mu je dan... U skorije vreme možemo da očekujemo više takvih mečeva.

Šok pred Rolan Garos: Federer se povukao!
Gotovo je milo moje. Nazalost.

Problemi sa kolenom i leđima naterali su najtrofejnijeg tenisera na svetu na odluku koju je danas ekskluzivno objavio "Basler Zeitung".
Rodžer Federer (34) prekinuće impresivan niz od 65 uzastopnih nastupa na gren slem turnirima!

Zbog operacije kolena, koju je obavio početkom februara, na koju su se nadovezali problemi s leđima, vlasnik 17 gren slem turnira doneo je odluku da se povuče sa Rolan Garosa koji počinje naredne nedelje, 22. maja.
Pokušao je da zaigra prošle nedelje na Mastersu u Rimu, na startu je nadigrao Andreja Zvereva, ali već u narednom kolu izgubio od Dominika Tima, tako da je Rolan Garos krajem maja dočekao sa samo pet odigranih mečeva od kraja januara. Ne verujem da bi nesto postigao (do sada samo pet odigranih meceva), ali ipak ce svakom iskrenom ljubitelju tenisa nedostajati.

1. Original postavio coco bill
Gledao sam i taj meč, Rodžer je još "rovit", vidi se da nije dugo igrao jer mu je kretanje bilo za nijansu slabije, a to je dovoljno da se prave greške na forhendu koje inače ne pravi.
Biće on ok na RG, ima dosta vremena da treningom dotera neke sitnice. Kod njega će sve zavisiti od žreba. Ako mu u prvoj sedmici žreb bude naklonjen moći će da uđe u pravi ritam za drugu sedmicu.

Rekoh ja: Ma mnogo, mnogo toga treba da mu se skocka. Narocito ono sto vise nikad nece da moze. Jedno 10-12 godina manje. Sve meceve koji idu po zici uvek izgubi. Takve je nekad najcesce dobijao. Mladost odnosno starost su cudo.
Najbolji trening su mecevi, a on vise nema snage da ih igra dovoljno.

Poslednja izmena:
Šok pred Rolan Garos: Federer se povukao!
Gotovo je milo moje. Nazalost.

Problemi sa kolenom i leđima naterali su najtrofejnijeg tenisera na svetu na odluku koju je danas ekskluzivno objavio "Basler Zeitung".
Rodžer Federer (34) prekinuće impresivan niz od 65 uzastopnih nastupa na gren slem turnirima!

Zbog operacije kolena, koju je obavio početkom februara, na koju su se nadovezali problemi s leđima, vlasnik 17 gren slem turnira doneo je odluku da se povuče sa Rolan Garosa koji počinje naredne nedelje, 22. maja.
Pokušao je da zaigra prošle nedelje na Mastersu u Rimu, na startu je nadigrao Andreja Zvereva, ali već u narednom kolu izgubio od Dominika Tima, tako da je Rolan Garos krajem maja dočekao sa samo pet odigranih mečeva od kraja januara. Ne verujem da bi nesto postigao (do sada samo pet odigranih meceva), ali ipak ce svakom iskrenom ljubitelju tenisa nedostajati.

1. Original postavio coco bill
Gledao sam i taj meč, Rodžer je još "rovit", vidi se da nije dugo igrao jer mu je kretanje bilo za nijansu slabije, a to je dovoljno da se prave greške na forhendu koje inače ne pravi.
Biće on ok na RG, ima dosta vremena da treningom dotera neke sitnice. Kod njega će sve zavisiti od žreba. Ako mu u prvoj sedmici žreb bude naklonjen moći će da uđe u pravi ritam za drugu sedmicu.

Rekoh ja: Ma mnogo, mnogo toga treba da mu se skocka. Narocito ono sto vise nikad nece da moze. Jedno 10-12 godina manje. Sve meceve koji idu po zici uvek izgubi. Takve je nekad najcesce dobijao. Mladost odnosno starost su cudo.
Najbolji trening su mecevi, a on vise nema snage da ih igra dovoljno.

Nema veze, taman može da se oporavi o dobro odmori, pa da osvoji Wimbledon ove godine :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back