Belly Look
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
Ništa lepše nego kad ste našamarani argumentima pa šištite... Pobednik je ipak onaj nesrećnik sa poređenjem Nikole Tesle i gospodina Đokovića...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On nema prebivalište na teritoriji Republike Srbije. I šta sad? Treba da plati porez? A što ga ti ne placaš a u Srbiji živiš?![]()
Kad se usput Rodzerove krize izgube svi argumenti negativnog privida protiv Novaka POREZ je tu kao pokrice ...![]()
Pitanje je, čarli, zbog čega je pobegao u Monako? Da li to ima veze sa (ne)plaćanjem poreza?![]()
I pokušaj da ne koristiš lične uvrede kad postuješ...ne priliči tvojim godinama...
Odakle vam ideja da je Novak pobegao..Ako malo mucnete glavom shvaticete zasto ne zivi u Srbiji
Odakle vam ideja da je Novak pobegao..Ako malo mucnete glavom shvaticete zasto ne zivi u Srbiji
Ovo ne treba komkentarisati. Samo se zapitati da li je moguće da ozbiljan čovek ovako razmišlja.Evo zašto, ti objasni, očigledno si kućni prijatelj sa porodicom Đoković?
- - - - - - - - - -
Inače, daj da neke činjenice nabacamo...
Jel najbolji? Jeste, kapa dole.
Jel konkurencija slabija nego pre? Itekako, eto nek bude moje subjektivno mišljenje.
Jel ga vole širom sveta? Neistina, valjda pratite tenis i vidite na čijoj je strani publika.
Jel u Monte Karlu zbog najnižih poreskih stopa u Evropi? Jok, zbog broja sunčanih dana u godini.

Da ne bi plaćao p.![]()

On nema prebivalište na teritoriji Republike Srbije. I šta sad? Treba da plati porez? A što ga ti ne placaš a u Srbiji živiš?![]()
Ja upravo o tome i govorim. On ne živi ovde da ne bi plaćao porez, dok skoro svi naši sportisti su ovde prijavljeni i plaćaju porez Srbiji. Šta tebi nije jasno?
- - - - - - - - - -
I ti se raduješ njegovoj povredi? Lepo...
Ni ti ne plaćaš pa te niko ne proziva a još ni reket u ruci ne umeš da držiš. 
Ovo ne treba komkentarisati. Samo se zapitati da li je moguće da ozbiljan čovek ovako razmišlja.![]()
Pa ne treba, pobegao je, to smo skapirali.
Inače, odgovorio sam ti i danas, iskidao sam se od smeha za to da je doneo investicije Srbiji i da je jedini Srbin pored Tesle koji je, eto, proslavio Srbiju u svetu.
Ali Nina nije dala to ostane, iako sam stvarno pristojno odgovorio, nikako te ne etiketirajući kao što si ti mene... šta ćeš, ko je jači taj harači.

Daj bre, živiš u Češkoj, u selendri ali ipak negde u svetu... eto se raspitaj okolo prvo koliko ih prati tenis, pa onda koliko ih zna odakle je Đoković, pa onda gde je Srbija.
To je bre mondenski sport, prati ga nobles, barem je tako bilo do pre desetak godina, dolazili čak većinom snobovi da gledaju, zato se taj cirkus i kreće po celoj planeti...
Pa na Ozi Openu se brukali da je iz Hrvatske, šta ti je... jedine investicije koje je doneo su restoran Novak pored Arene i Gemaks, ugašen za dve godine jer koga bole piša ovde za tenis...
E jesi li bio negde dalje od BG? 
Evo zašto, ti objasni, očigledno si kućni prijatelj sa porodicom Đoković?
- - - - - - - - - -
Inače, daj da neke činjenice nabacamo...
Jel najbolji? Jeste, kapa dole.
Jel konkurencija slabija nego pre? Itekako, eto nek bude moje subjektivno mišljenje.
Jel ga vole širom sveta? Neistina, valjda pratite tenis i vidite na čijoj je strani publika.
Jel u Monte Karlu zbog najnižih poreskih stopa u Evropi? Jok, zbog broja sunčanih dana u godini.
Evo, ja opet pitam: ima li neko ko stvarno prati tenis i zna neku da kaže o tome?
Da pobije argumente iznad?
U pravu si. Stvarno, ko bi ozbiljan pomislio da je najbolji na svetu...
Trenutno jeste najbolji ...a dokle ce biti najbolji, videcemo..svakako da to nece trajati godinama, kao sto ni Federeru nije trajalo

Jos jednom te molim ovim putem da ne vredjas nikoga..Sto se pravdas? Bre...to svet pise o Gospodaru Planete![]()
Jos jednom te molim ovim putem da ne vredjas nikoga..
- - - - - - - - - -
Imamo glasanje na temu Luster
http://forum.krstarica.com/showthread.php/748591-Glasanje-na-temu-Luster
i 
Ne poznajem porodicu Djokovic..i nisam kucni prijatelj, ali Djokovic nije pobegao, vec je otisao da zivi tamo gde ima uslove koji su njemu potrebni,
gde ima direktne avio linije za ceo svet, gde nema sankcija, gde nema reketa raznoraznih lokalnih mocnika , gde moze da otvori skolu tenisa,
gde moze svoj novac koji je zaradio da ulozi u nesto profitabilno, gde ima bolje uslove zivota, gde ne mora da vadi vize za putovanje..Ima jnos mnogo toga "gde"
a pri tom igra tenis pod zastavom Srbije, kao Srbin i time se ponosi, iako mu Srbija nista nije dala..A to sto ne placa porez ovde, ne placaju ga mnogi koji drze takodje svoj novac napolju a ovde samo tek simbolicne sume, Djokovic daje u dobrotvorne svrhe kroz svoju Fondaciju.
Sta je i kome dao Miskovic na primer, koji ne zivi u Monaku a ni porez ne placa.Duguje ovoj drzavi milione i da ne nabrajam dalje
Daj bre, živiš u Češkoj, u selendri ali ipak negde u svetu... eto se raspitaj okolo prvo koliko ih prati tenis, pa onda koliko ih zna odakle je Đoković, pa onda gde je Srbija.
To je bre mondenski sport, prati ga nobles, barem je tako bilo do pre desetak godina, dolazili čak većinom snobovi da gledaju, zato se taj cirkus i kreće po celoj planeti...
Pa na Ozi Openu se brukali da je iz Hrvatske, šta ti je... jedine investicije koje je doneo su restoran Novak pored Arene i Gemaks, ugašen za dve godine jer koga bole piša ovde za tenis...