Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
osnovna oslika vrhunskog sportiste je da nauči da kontroliše svoje emocije, što ''nole'' očigledno ne ume i ne može.
zanima me da li postoji i psihijatrijska procena kao što se rade i dop testovi?

ono pitanje da li je i najbolji sem toga što jeprvi nekako ostaje da visi u vazduhu... do sledećeg sloma.

humanitarnim akcijama dobija poreske olakšice.
što bi i ja uradila... al me nije sramota da to priznam.
mašite poentu nabrajajući ovakve nebuloze.
čitam vas danima i muka mi... kao najgori mazohisti.

- - - - - - - - - -

i meni se zapatio zimonjić... :p

samo tvoja je odluka dokle planiraš da glumiš budalu.
ilić ne zna ni definiciju argumenta.

Ja objasnio, pametnom dosta.
Ilić ne zna ni da prevede šta piše u lokalnim seoskim novinama, od njega najmanje očekujem da shvati...

- - - - - - - - - -

"Novak jednostavno sve kontroliše. To on odlučuje koliko ce se zadržati na kurtu. Ostalima ne ostaje ništa drugo nego da se nadaju da ce pred mečom njegov šofer zaboraviti da ga pokupi". opisao je neverovatnu dominaciju dvadesetosmogodišnjeg Srbina, Vimbldonski šampion Goran Ivaniševic u razgovoru za britanski list Telegraf. :lol:

:hahaha:

Pa upišah se... Google Translate je mila majka... :lol:

"Novak jednostavno sve kontroliše. To on odlučuje koliko ce se zadržati na kurtu. Ostalima ne ostaje ništa drugo nego da se nadaju da ce pred mečom njegov šofer zaboraviti da ga pokupi". opisao je neverovatnu dominaciju dvadesetosmogodišnjeg Srbina, Vimbldonski šampion Goran Ivaniševic u razgovoru za britanski list Telegraf. :lol:

Da bi te Belly.... i Maconi razumeli, moras oslikati...slicice bre, i ne teske, jabuke,kruske, a moze i sljivice.:rtfm::hahaha:

Čarli, ti umeš da čitaš albanski jezik? Svaka čast! :lol:

- - - - - - - - - -

Videcemo sta ce biti. Nadajmo se samo da ne bude kao sa Lensom. Mada, i ovo sa namestanjem meceva nije naivno. Novak je priznao da mu je nudjeno da namesti mec a on to nije prijavio. Veoma nesmotren potez. Pa jos onaj jako cudan poraz od Santoroa 2007...

Samo da ne bude tako...ne bi bilo dobro da mu oduzmu trofeje zbog dopinga...

Mada ako i uzima nešto, sigurno se pobrinuo da ta sredstva ne mogu da se pronađu klasičnim analizama :D

Videcemo sta ce biti. Nadajmo se samo da ne bude kao sa Lensom. Mada, i ovo sa namestanjem meceva nije naivno. Novak je priznao da mu je nudjeno da namesti mec a on to nije prijavio. Veoma nesmotren potez. Pa jos onaj jako cudan poraz od Santoroa 2007...

Pazi, Troicki je samo za indicije dobio godinu dana, on nikada nije bio dokazano dopingovan.
Iako ima tu zblanutu 'e, baš bih mogao i da se spucam u venu, neće da primete' facu...

Novak ima isuviše veliku mašineriju u vidu kineskih para iza sebe, za sada.
Biće interesantno kada se u stilu Lensa Armstronga za neku deceniju sazna ko, šta i gde.

Meni je izjava da se toliko radikalno sve promenilo od izbacivanja glutena u ravni onoga što je Dara bubamara rekla da su joj sise porasle od dijete...
Iliti, sigurno je smetao gluten, ali ni u kom slučaju toliko mnogo.

- - - - - - - - - -

Nolo da plati porez i KRALJ da osvoji jos 1 GS,zelje za buducnost :D

Nemoguća misija. :jede:

Pazi, Troicki je samo za indicije dobio godinu dana, on nikada nije bio dokazano dopingovan.
Iako ima tu zblanutu 'e, baš bih mogao i da se spucam u venu, neće da primete' facu...

Biće interesantno kada se u stilu Lensa Armstronga za neku deceniju sazna ko, šta i gde.

Meni je izjava da se toliko radikalno sve promenilo od izbacivanja glutena u ravni onoga što je Dara bubamara rekla da su joj sise porasle od dijete...

I onda kaže da se razume u Tenis. :sad2:

- - - - - - - - - -

Transformacija od zgoljavog slabica do verovatno najspremnijeg sportiste na svetu. Na AO 2012. u polufinalu koje se igralo u petak, pet sati protiv Mareja, a u finalu u nedelju, sest sati protiv Nadala koji je imao dan odmora vise. Pazi, ej, ni manje ni vise nego protiv Mareja i Nadala?! A ovde se pricaju price o Nadalovom dopingu. Kao znoji se, gubi kosu... Mozda Novak nije mogao vise da gleda neprikosnovenom dvojcu u ledja pa je roknuo nesto. Ko ce ga znati...

Transformacija od zgoljavog slabica do verovatno najspremnijeg sportiste na svetu. Na AO 2012. u polufinalu koje se igralo u petak, pet sati protiv Mareja, a u finalu u nedelju, sest sati protiv Nadala koji je imao dan odmora vise. Pazi, ej, ni manje ni vise nego protiv Mareja i Nadala?! A ovde se pricaju price o Nadalovom dopingu. Kao znoji se, gubi kosu... Mozda Novak nije mogao vise da gleda neprikosnovenom dvojcu u ledja pa je roknuo nesto. Ko ce ga znati...

Pazi, Nadal je klasičan primer dopingovanog, tu nema zbora.
Kada Nike više nisu mogli da pokrivaju doping kontrole, pušten je niz vodu u vidu neke misteriozne povrede, koja ni do dana današnjeg nije definisana.
I, eto, posle toga ni pola nekadašnjeg igrača...

Za Novaka mi je priča prosto neverovatna, jer tako nešto nije zabeleženo u istoriji individualnog sporta.
Vreme će pokazati.

- - - - - - - - - -

I onda kaže da se razume u Tenis. :sad2:

Pobogu, pa znaš li barem ko mu je glavni sponzor?
Ne vredi, stvarno je sa tobom o tenisu kao sa mojom babom o astrofizici...

Pazi, Nadal je klasičan primer dopingovanog, tu nema zbora.
Kada Nike više nisu mogli da pokrivaju doping kontrole, pušten je niz vodu u vidu neke misteriozne povrede, koja ni do dana današnjeg nije definisana.
I, eto, posle toga ni pola nekadašnjeg igrača...

Za Novaka mi je priča prosto neverovatna, jer tako nešto nije zabeleženo u istoriji individualnog sporta.
Vreme će pokazati.

- - - - - - - - - -

Pobogu, pa znaš li barem ko mu je glavni sponzor?
Ne vredi, stvarno je sa tobom o tenisu kao sa mojom babom o astrofizici...

Ja znam ali ti ne znaš. Mlatiš ovde "argumentima" a blage vetze ni o čemu a kamoli odakle je njegov sponzor. Isto je kao sa googletranslate što pominješ bez ikakve logike i smisla. :sad2:

Poslednja izmena od moderatora:
Aj malo vežbajte matematiku. Sabiranje, oduzimanje, množenje. Ima i za deljenje al to je za viši razred. :manikir:

o8Hw9lO.png

Aj malo vežbajte matematiku. Sabiranje, oduzimanje, množenje. Ima i za deljenje al to je za viši razred. :manikir:

o8Hw9lO.png

- - - - - - - - - -

Džiju džicu. :manikir:

Аууу, Федерер који тврди да игра најбољи тенис у животу има дупло мање понеа од новака, троловима се помашали живци па јапанску фирму премештају у Кину, само они на целом овом свету виде да се Новак допингује...мукице..

Аууу, Федерер који тврди да игра најбољи тенис у животу има дупло мање понеа од новака, троловима се помашали живци па јапанску фирму премештају у Кину, само они на целом овом свету виде да се Новак допингује...мукице..

:rotf: Znači njemu Nole može da dodeli svojih 4000 poena i opet da bude bolji. :hahaha:

A zato ste vi zapenili, jer je Uniklo japanski? Pa ja nisam rekao da on ima kineskog sponzora, već kineske pare, s obzirom da su pogoni u Kini, kao i većina prodavnica... Što lepo ne pitate, pa ne mislite valjda da bih vas šamarao neargumentovano?
Ebote, sa kakvim se ja nobelovcima bakćem...

A zato ste vi zapenili, jer je Uniklo japanski? Pa ja nisam rekao da on ima kineskog sponzora, već kineske pare, s obzirom da su pogoni u Kini, kao i većina prodavnica... Što lepo ne pitate, pa ne mislite valjda da bih vas šamarao neargumentovano?
Ebote, sa kakvim se ja nobelovcima bakćem...

Јеси ли изгуглао ко је главни спонзор Новаков. . Кинеске паре. :dash: И Најке имају своје производне погоне у Кини и Вијетнаму па не кажеш због тога косооке паре.:(

Ne možda, nego gotovo sigurno! :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back