- Poruka
- 86.572
I sad ti cekaj odgovor, od nije dobro ne znam sta ce bitiFedo ne može da osvoji čak 2 mastersa. A toliko godina igra tenis.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad ti cekaj odgovor, od nije dobro ne znam sta ce bitiFedo ne može da osvoji čak 2 mastersa. A toliko godina igra tenis.![]()

Zato što nisam na svom kompu a ovaj nema ¨cirilicu pa na ILKE ne mogu da se ulogujem.![]()
Ajde klinac ne lupetaj. Bolje uzmi knjigu u sake nego sto ovde prosipas svoje neznanje.
A ti jos nisi kaznjen zbog provociranja,sirenja lazi,krivotvorenja istorije.....A onda OK![]()

Ови деструктивци се још нису опоравили од пораза, мачкони није изменио потпис, не може психички да поднесе реалност, ови други на књиге упућују, неки заборављају кога је Но11е почистио у полуфиналу...и тако, лепо вас је гледати како се увијате ко црвићи, а сат ради и следећи ГС се неумољиво приближава..

Aj ponasaj se kulturno i argumentuj svoje znanje, niti smo iz istog sela niti sam ti pomagao da ne zagubis ovce..![]()

A ti jos nisi kaznjen zbog provociranja,sirenja lazi,krivotvorenja istorije.....
N. Đoković GS titule 10...Ispravljaj to oma!
.....i uzivaj![]()

Ne raduj se previše...na RG će igrati Stanislav
- - - - - - - - - -
Nije sramota to što si sa selaNemoj odmah da se vređaš
- - - - - - - - - -
Promenjeno!![]()

Mogo si napisat i
.....Goran Ivanisevic GS1.......
isti smisao....ako mozes da uvatis!![]()

Mogao sam ali nisam![]()
Smisla nema jer lupaš![]()
....

Ljubo nauci Fedju bas,svasta....
I ti nadji instruktora....treba ti...inace umreces u seni neznanja...a to nije dobro.
Verujem ja da ti mozes....
Tu smo da ti pomognemo![]()

Opet se smejes na prst...nije dobro, ne znam sta ce bitiOko čega?Da me zasmejete možete uvek
![]()

Da,onaj sto Nole ne moze da osvoji![]()
Kaže bogami da se ludo provodi po Monte Karlu, pa će možda i u Srbijicu za dvajs dana... Ako ga ne bude mrzelo.
Nije sramota to što si sa selaNemoj odmah da se vređaš
[:

Opet se smejes na prst...nije dobro, ne znam sta ce biti![]()
Колко дана ће ти требати да се опоравиш после освајања, за овај ти је требало само 24 часа..
- - - - - - - - - -
И ладно не плаћа порез у Србији на паре које је зарадио ван ње...какав је то човек цццц

Valjda će da bude dobro...
- - - - - - - - - -
Da...zamisli tek kakav je glupan Tipsarević koji isto tako zarađuje pare van Srbije, a plaća porez u Srbiji?
Tipsa je pravi patriota i Srbenda za razliku od princa od Monaka![]()
Nije ti nesto inteligentna ova opaska.. Ali novi potpis profila ti je sjajan![]()

Destruktivan nema veze sa defanzivnim. Imas na googlu pa potrazi sta znaci , mislio sam da znate nesto o tenisu ti i Jahve, sem da mrzite Djokovica..
Sto se tice najboljeg svih vremena to za sad nije Federer vec Nadal, ima 3 Gs manje ali ima olimpijsko zlatko i 23-11 u duelu sa '''najboljim'', i sve to u jacoj konkurenciji.. Uz tu dvojku bih sa danasnjjim uspesima dodao 3. Lejver, 4. Sampras, 5. Novak
- - - - - - - - - -
Nije nego pises neke besmislene stvari pa te niko ne shvata ozbiljno.![]()
И ладно не плаћа порез у Србији на паре које је зарадио ван ње...какав је то човек цццц
Ne razumem sta je tu besmisleno?
Loš.
Kad zarađuješ desetine miliona, pa bežiš od zemlje koja bi da ti uzme pola, ne busaj se da je voliš.
Ako je voliš, imaj prebivalište u njoj.
Licemerno.

Valjda će da bude dobro...![]()
...Da...zamisli tek kakav je glupan Tipsarević koji isto tako zarađuje pare van Srbije, a plaća porez u Srbiji?
Tipsa je pravi patriota i Srbenda za razliku od princa od Monaka![]()
...Kaže bogami da se ludo provodi po Monte Karlu, pa će možda i u Srbijicu za dvajs dana... Ako ga ne bude mrzelo.
...И ладно не плаћа порез у Србији на паре које је зарадио ван ње...какав је то човек цццц