duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Stiglo osvjezenje ...

Toliko da vidite ko misli na sve vas i ko vas voli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Stiglo osvjezenje ...
Toliko da vidite ko misli na sve vas i ko vas voli.
Novak je igrao standardno dobro,poslednje 3 godine je veoma konstantan i ne varira mu forma.Zašto je toliko teško priznati da je protivnik jednostavno bio bolji? Zašto uvek novi i novi izgovori?

A zašto se ne bismo malo fokusirali na uspon forme Nišikorija? Zašto je UVEK razlog poraza Novakova slaba igra, a ne protivnikova dobra? Hoćeš reći da ni Kei ni Čilić nisu zaslužili finale? Hajdemo malo realnosti... a što se tiče ignorisanja, slobodno.
- - - - -- - - - -
Kralj je oduvek bio korektan![]()
Klasa na terenu i van njegaIsto pomislih kad sam pročitao malopre njegovu izjavu posle tog meča
"Veter mi je smetao, vlaga, sunce... on se bolje snašao" ... "Ne mogu samo da verujem da ceo turnir odigram skoro na mom maksimumu i onda odigram jedan tako slab meč"
A evo šta je rekao Švajcarac posle poraza od Čilića.
"I couldn't hang with him long enough to create some doubts. He was too strong for me"
Tata u svakom pogledu te reči![]()
![]()

Bas gledam naslov vesti na netu:"Bledo izdanje Novaka u polufinalu"A zašto se ne bismo malo fokusirali na uspon forme Nišikorija? Zašto je UVEK razlog poraza Novakova slaba igra, a ne protivnikova dobra? Hoćeš reći da ni Kei ni Čilić nisu zaslužili finale? Hajdemo malo realnosti... a što se tiče ignorisanja, slobodno.
- - - - - - - - - -
:
![]()
![]()
Zbog umora Novak je odustao
Hahahah,koji zakljucaknije on nikakva zver sve dok vadi gaće iz doopeta![]()
Tipsarevic jeste,Viktor osvaja AO 2015Nego da vas pitam: sta se desava sa Tipsarevicem i Troickim?
Jesu li oni OTISLI ZA UVEK?

Tipsarevic jeste,Viktor osvaja AO 2015![]()
![]()
Ti bi ostavio ovakvu zenu i otisao u Indiju sa Davis Cup reprezentacijom?Zasto je otisao Tipsarevic?
A sada da vidimo sta je Novak stvarno izjavio. Bez lazi i podmetanja.

Ti bi ostavio ovakvu zenu i otisao u Indiju sa Davis Cup reprezentacijom?
![]()
Zasto je otisao Tipsarevic?
Bice onda da je droga u pitanju![]()

@ Machony
A zašto se ne bismo malo fokusirali na uspon forme Nišikorija? Zašto je UVEK razlog poraza Novakova slaba igra, a ne protivnikova dobra? Hoćeš reći da ni Kei ni Čilić nisu zaslužili finale? Hajdemo malo realnosti... a što se tiče ignorisanja, slobodno.
Joj kako se neki nepodnosljivo lako (da ne kazem ofrlje) frljaju sa kolicinom i vrstom ("Novak je apsolutno prirodno talentovan" - kao da postoji neprirodno ili vestacki talentovan) necijeg talenta i procenama koliko je to vazno da bi ste uspeli bilo cime se bavili. Svakom ko je iole objektivan i realan (ko se ne frlja s procenE) jasno je da je za uspeh potrebno mnogo vise rada nego talenta. Inace ne bi postao nista. Izvinjavam se. Postao bi ljubomorni (vidi se po izjavama o Noletu) Gulbis. Pored toga nije mi jasno kako objasnjavaju da je mnogo, mnogo manje talentovani (skoro “netalentovani”) Nadal (jedna godina razlike) osvojio duplo vise G.S. od Noleta i vise mastersa. Molim ih da ne vredjaju nasu inteligenciju. A jos vise da time ne vredjaju Noleta (toliko talenta, a duplo manje uspeha).
“Izvor”- Podaci po Machony-u:
1. R. Federer GS Finala - 17 pobeda - 8 poraza
2. R. Nadal GS Finala - 14 pobeda - 6 poraza
3. N. Đoković GS Finala - 7 pobeda - 7 poraza (nije dobro)
P.S. Kazu mi drugovi da "prirodno" talentovani prirodne nauke zavrsavaju sa 10 - 20 % rada. Ne kazem da osvajaju prva mesta i nagrade na svetskim takmicenjima nego samo zavrsavaju fakulte.

Ne vidim da je nesto promenioBas lepo sto si to postavio. Poslusaj sta je rekao, a procitaj sta je napisao tvoj drugar, sta je sve dodao, podmetnuo i promenio.