Mogu da potpišem skoro svako tvoju reč osim da je fizički nespreman.
Nole je radnik to mu se ne može osporiti.Nole je slobodnog duha,veseo
kreativan...to mu je Beker oduzeo, traži od njega da igra kao i on.
Ubija ga u pojam sa tim.Za divno čudo Nole to prihvata i urniše sam sebe.
- - - - - - - - - -
Mats mrzi Novaka.U svakoj njegovoj reči se oseća mržnja prema njemu.
Da se ne lazemo, Sibirski je u pravu.
Ja sam se uhvatila za glavu kada sam videla koga je doveo u stab.
Beker nije za Novaka i od Bekera nista nije naucio, koliko sam ja primetila sa svojim skromnim znanjem o tenisu.
Ne vidim nikakav napredak kao sto ga je npr. Cilic imao sa Goranom Ivanisevicem.
Novak nije 100% talentovan, u pitanju je pored odredjenog procenta talenta i veliki rad kod njega, ljubav prema tenisu koju je pokazivao od malih nogu, zelja da bude najbolji. Talenat nije i ne moze biti sve.
Pored talenta igrac mora mnogo i da radi...
On je retko kad lose pripremljen, ali juce je iznenadio, hajde da kazem sokirao sve time sto nije hteo (mogao) da se bori, da igra.
Juce je onakav Nisikori mogao da pobedi na terenu dva Novaka, jednog Nadala i dva Rodzera. O Mareju necu ni da pisem.
Naravno, slazem se da Novak nije umetnik koji bi stalno ostavljao svoje fanove bez daha svakim svojim pokretom reketa, igra prosto tehnicki cist tenis.
Nema nekih neocekivanih poteza, nema improvizacije koju ima npr. Gulbis ili Janovic.
Mozda mora da igra bez toga, ne znam, da bi pobedjivao.
Ne znam, ali mislim da je Beker za dosta toga kriv.
Novak ga je izvukao od casice, videli ste ga uostalom juce, to nije isti Beker od pre, regulisao je tezinu, nije mu glava vise kao kanta za mleko...
Dovoljan mu je jedan Nemac u timu. Dvojica su suvisna. Bekeru, odlazi.
Za gospodina Vilandera, pa to je jasno.