Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dule, to se jednostavno ne moze dogoditi. Ne Rodzeru.
Nece to dati Rodzer. Jedino ako Cilic zadrzi ovaj nivo igre, sto je po meni nemoguce.
Rodzer moze da preokrene rezultat i u ovom mecu.

- - - - - - - - - -

Ko ce da me nauci da se kladim?
E jedino to ne znam da radim.
I da... ne znam da pijem.

Bio je na terenu, igrao je, pružio je svoj najbolji tenis, ali je Japanac mnogo bolji teniser od njega.
Pobogu, pa on je njega razvalio 6:0 u Bazelu 2011, u godini kada je Novak bio apsolutni dominator-terminator.
Japancu je trebalo malo više samopouzdanja i eto ga sada, odmeriće snagu u finalu sa najboljim teniserom u istoriji ovog sporta.
Nemaju svi priliku za to :ok:

Vidimo sa kim ce odmeriti snage.

Neka, neka i ovako me bole i oci i srce od ovih vasih vatrometa :p Otresce ga verovatno, stas kad mu dali kasniji termin, jos ce i vecernja ladovina da ga zakaci... cim sam video ostre popodnevne zrake i Djokicu sa pogledom koji se gubi u daljini osetio sam da su to teska posla... ajd zraci manje vise, ali pogled i izraz lica je bilo sve sto je potrebno jednom fanu da vidi koliko je sati :confused:

I ja mislim da je to bila mala sabotaza. Znaju kako je Noletu da igra pod takvim uslovima, ali evo Federeru ni ovi bolji uslovi ne pomazu. Izgubi ocas posla.

Fanovi valjda gledaju Rodzera.
Rodzer je malo isfrustriran.
Ali bolje je i to nego biti apatican.
Treba izbaciti bes, lakse se ``dise``.

Marin se za sada dobro drzi.
Dokle ce, ne znam.
Za sada Marinov govor tela je dobar, ali zna on da ``potone`` ocas posla.

RoadSD, ti u tri recenice napises bolji komentar nego ja u 50 mojih.
Nesto se tu desilo sa Novakom, ali nema opravdanja za ovakvu njegovu ``igru``. Pod znacima navoda, jer je samo jedan teniser igrao.
Nisu radile noge, nije radila glava, ma covek je samo statirao.
Ja Noleta volim, ali tako se ne igra.
Ako je vec imao neki problem (zdravstveni, privatni, koji god), bolje bi bilo da se nije ni pojavljivao na terenu.
Ovako nas je sve nasekirao i razalostio.
A i ta kisa i posle kise...
Sto ti kazes, idealno za Rodzera kojem se kockice sklapaju od samog poceka turnira. Sta moze Marin koji ima Rodzerov sindrom?
I treba da osvoji USO. Naravno, mislim na Rodzera.
A Kei ce u ponedeljak da igra kao mis. Osecam.

Frangy vidimo sta moze. Za ponedeljak nista ne znam.

Dule, to se jednostavno ne moze dogoditi. Ne Rodzeru.
Nece to dati Rodzer. Jedino ako Cilic zadrzi ovaj nivo igre, sto je po meni nemoguce.
Rodzer moze da preokrene rezultat i u ovom mecu.

- - - - - - - - - -

Ko ce da me nauci da se kladim?
E jedino to ne znam da radim.
I da... ne znam da pijem.

Nema sanse. Ni pod razno. Rekoh da je on svoju "kolicinu" srece potrosio sa Monfisom.

MGww0YF.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back