Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole i Federer danas ko pijane ćurke...
Mada,Noletova američka turneja je cela bila katastrofalna !

Nasmeja me doktore!
Vala bas kao pijane curke.
Najbolji komentar za danas.

Nisam verovala da ovo moze da se desi. Ali zaista.
Svaka cast Marinu. Koja zelja, koji udarci.
Jos jednom, svaka cast. Kapa dole. Cestitke Marinu i Marinovim navijacima na prvom finalu.
Sjajan je to momak. Zelim mu pobedu i u finalu jer je zasluzio zbog svoje igre od pocetka godine.

Kei, cuvaj se u ponedeljak. Otici ces ``Cilic-expesom`` direktno u Nippon, ako Marin ponovi danasnju igru.
Ko bi rekao da ce se ova dvojica naci u finalu pored takvih imena?
Ajd cao drustvo. Laku noc.

Nasmeja me doktore!
Vala bas kao pijane curke.
Najbolji komentar za danas.

Nisam verovala da ovo moze da se desi. Ali zaista.
Svaka cast Marinu. Koja zelja, koji udarci.
Jos jednom, svaka cast. Kapa dole. Cestitke Marinu i Marinovim navijacima na prvom finalu.
Sjajan je to momak. Zelim mu pobedu i u finalu jer je zasluzio zbog svoje igre od pocetka godine.

Kei, cuvaj se u ponedeljak. Otici ces ``Cilic-expesom`` direktno u Nippon, ako Marin ponovi danasnju igru.
Ajd cao drustvo. Laku noc.
:bye:

Nego,citam sad po netu ove teorije zavere kako je mec namesten od strane uniqlo-a :hahaha:

Gde god se vrte VELIKE PARE - svuda se rezultati namestaju!

Zamilsi koliko su zaradili oni koji su se kladili na Keja ili pogotovo Marina?

A to su ona gospoda iz ATP-a :cool:

Pa i oni treba da dignu koje milionce, a ne samo teniseri, pa zato zaboga sve to i organizuju!

Zaradili igraci, zaradili oni - i svi zadovoljini.

Negocio redondo, kako se kaze...

Ovaj nije ni pozdravio publiku :evil:

540b8ccce89346fc96470100-183628.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
lol sad ustah i videh da je KRALJ izgubio :mrgreen:
No dobro, u odnosu na prošlu godinu ove je stigao do polufinala. Odnosno zaradio je 540 bodova, a Novak je izgubio 480...
...a s obzirom da ne brani gotovo ništa do kraja sezone, a Novak sve živo... povratak se bliži! :D

Što se tiče finala, da, konačno neko finale, a da nema igrača iz vel'ke četvorke... lepo, neka :D

Nole igrao kao pijan, a Kei kao drogiran. Cilic demolirao Federera, najstrasnije moguce. Zaspao sam malo u trecem setu, ali u prva dva je bio masakr, Fed uzeo dva poena na Cilicev servis, svaki servis 200-210 na sat, Fed vice, kuka nesto posle svakog poena... Cirkus.

Kako rece onaj komentator sinoc prvo finale posle 38 uzastopnih bez Feda, Rafe i Novaka.

novak sinoć neprepoznatljiv...meni lično je taj meč bio skoro pa dossadan :aha: i pošto sam tu nekako izgubila vreme, a i spavalo mi se - otišla sam (naravno) da spavam, ne želeći da gledam drugi meč.
samo sam pomislila ''bouže bouže kako li će izgledati finale nišikori - čilić''
lola-2.gif

ipak, sve čestitke nišikoriju, dečko je igrao kako treba, želeo je pobedu, neverovatno je brz i stvarno je talenat. nadam se da neće patiti od povreda :)

Nole igrao kao pijan, a Kei kao drogiran. Cilic demolirao Federera, najstrasnije moguce. Zaspao sam malo u trecem setu, ali u prva dva je bio masakr, Fed uzeo dva poena na Cilicev servis, svaki servis 200-210 na sat, Fed vice, kuka nesto posle svakog poena... Cirkus.

Kako rece onaj komentator sinoc prvo finale posle 38 uzastopnih bez Feda, Rafe i Novaka.

Slozila bih se kolega sa svakom tvojom recenicom.
Svako je dobio onoliko koliko je i dao na terenu.
Cilic i Kei zasluzeno u finalu.
Bice zanimljivo.
Molim reziju srpskog Eurosporta da finale ne prenosi Smiljan, vec Dragan Pesikan.

Novak je tipican balkanac, od toga ne moze da se pobegne. Zaradio je za narednih 4-5 generacija i sad se zayebava po turnirima. Fizicki nespreman, arogantan, naprasit i iznad svega razmazen. Smeta mu publika, smeta mu vetar, smeta mu sunce, smeta mu mesec... Zar za sve ove godine profesionalnog bavljenja tenisom nije mogao da se privikne na takve uslove? Da je zarada u tenisu kao i u drugim zanimanjima, on bi bio mnogo uspesniji i trofejniji. Ovako, boli ga uvo. Misli da moze da dobija meceve na ime, a zaboravlja da mu vreme istice i da ce uskoro da ga gaze svi redom. Ali tako treba, ponos uvek prethodi propasti.

Nego,citam sad po netu ove teorije zavere kako je mec namesten od strane uniqlo-a :hahaha:

Nishikori Japanac,uniqlo Japanska kompanija.Slucajnost?Ne bih rekao :mrgreen:

Jeste, jeste, Novak je blesav da žrtvuje GS titulu zbog nameštaljke...stvarno ima tupavih ljudi....

- - - - - - - - - -

lol sad ustah i videh da je KRALJ izgubio :mrgreen:
No dobro, u odnosu na prošlu godinu ove je stigao do polufinala. Odnosno zaradio je 540 bodova, a Novak je izgubio 480...
...a s obzirom da ne brani gotovo ništa do kraja sezone, a Novak sve živo... povratak se bliži! :D

Što se tiče finala, da, konačno neko finale, a da nema igrača iz vel'ke četvorke... lepo, neka :D

Povratak Kralja na tron se bliži! :ok:

Nishikori Japanac,uniqlo Japanska kompanija.Slucajnost?Ne bih rekao :mrgreen:

Ne znam, ali mislim ako je toga bilo, trebalo bi sve to pokaznjavati.
Samo znam da No1e ``nije bio sav svoj`` juce, sto bi se reklo. Apatican. Ravno mu do Kosova polja. Taj rad.
E sad sta mu je bilo, ne znam. Ne moze se tako igrati u jednom polufinalu. Ako nisi spreman, sto si izlazio na teren.
I Rodzer je podbacio, ni on nije licio na sebe. Ni on ``nije bio sav svoj``.
Nas apatican, Svajcarac nervozan, Cilic ga je umrtvio tj. umrtvio je igru taman koliko je trebalo da ovaj izgubi fokus.

Poslednja izmena:
Novak je tipican balkanac, od toga ne moze da se pobegne. Zaradio je za narednih 4-5 generacija i sad se zayebava po turnirima. Fizicki nespreman, arogantan, naprasit i iznad svega razmazen. Smeta mu publika, smeta mu vetar, smeta mu sunce, smeta mu mesec... Zar za sve ove godine profesionalnog bavljenja tenisom nije mogao da se privikne na takve uslove? Da je zarada u tenisu kao i u drugim zanimanjima, on bi bio mnogo uspesniji i trofejniji. Ovako, boli ga uvo. Misli da moze da dobija meceve na ime, a zaboravlja da mu vreme istice i da ce uskoro da ga gaze svi redom. Ali tako treba, ponos uvek prethodi propasti.

Svaka reč je na mestu. S tim što se ne bih složio oko njegove pripremljenosti...Nije Novak nespreman fizički, nego je mentalno pao kad je video da Kei sve pogađa i da ga pobeđuje u dužim razmenama...onda je počeo prilično da brlja Nole.

Ne znam, ali mislim ako je toga bilo, trebalo bi sve to pokaznjavati.
Samo znam da No1e ``nije bio sav svoj`` juce, sto bi se reklo. Apatican. Ravno mu do Kosova polja. Taj rad.
E sad sta mu je bilo, ne znam. Ne moze se tako igrati u jednom polufinalu. Ako nisi spreman, sto si izlazio na teren.
I Rodzer je podbacio, ni on nije licio na sebe. Ni on ``nije bio sav svoj``.
Nas apatican, Svajcarac nervozan, Cilic ga je umrtvio tj. umrtvio je igru taman koliko je trebalo da ovaj izgubi fokus.

Ko da kazni sponzore koji drže sve ATP turnire pod kontrolom? Kazniš sponzora, završio si sa tenisom. Sponzori i utiču na doping kontrolu a ne na mečeve svojih tenisera.

Svaka reč je na mestu. S tim što se ne bih složio oko njegove pripremljenosti...Nije Novak nespreman fizički, nego je mentalno pao kad je video da Kei sve pogađa i da ga pobeđuje u dužim razmenama...onda je počeo prilično da brlja Nole.

Da, Noleta frustrira kada neko ko mu je preko mreze pogadja linije.
To ne moze da podnese. Vredja ga to.
Ono njegovo odmahivanje glavom, govor tj. ``cutanje`` njegovog tela - odmah treba da znaci crvenu zastavicu za navijace.
Pa i drugi teniseri znaju da igraju tenis, izgleda da je nas Nole to juce zaboravio.
Da i drugi znaju da ljuste linije iz svih mogucih i nemogucih pozicija.
Nadam se da ce ga ovaj poraz malo trgnuti.
Ali ipak mislim da je po sredi Jelenina trudnoca. On je osecajan covek i verovatno ima sindrom trudnoce... prezivljava trudnocu svoje voljene zene u punom znacenju.
Sam je rekao da je osecajan, nemojte da me sada demolirate svojim komentarima.
Samo razmisljam sta mu je juce bilo.

Sad je pauza posle USO, ako se ne varam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back