JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Gledao sam na youtube njegov mec sa Lendlom u finalu RG-a.Kako ga je zajebao ChangGarant mu je dao duple budističke molitve![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam na youtube njegov mec sa Lendlom u finalu RG-a.Kako ga je zajebao ChangGarant mu je dao duple budističke molitve![]()

Naravno, samo me zvrcniAhahahhahaha,kolega moras mi ispisati jednom sva ta poredjenja i poslati na pp![]()
...... Jbg a ja bas spremio neke kul gifove 
Gledao sam na youtube njegov mec sa Lendlom u finalu RG-a.Kako ga je zajebao Chang![]()

Seti se samo kako je razvlacio Nadala u finalu Madrida ove godine,ali je morao da preda zbog povredeNema opasna kombinacija je to... KRALJ konačno dobija pretnju, ali pošto uskoro ide u penziju, počinjem da žalim Novaka i Nadala![]()

Kisa cekala da Kei odradi posao pa pocela da pada.
E Nole, Nole, gde li si ti bio danas?

Da,primetio sam da Novak pokusava da uvede slice u svoju igru.
Nisam siguran kako ce to funkcionisati,izgleda dosta smotano![]()
Otresce ga verovatno, stas kad mu dali kasniji termin, jos ce i vecernja ladovina da ga zakaci... cim sam video ostre popodnevne zrake i Djokicu sa pogledom koji se gubi u daljini osetio sam da su to teska posla... ajd zraci manje vise, ali pogled i izraz lica je bilo sve sto je potrebno jednom fanu da vidi koliko je sati
a i nema više šta da se gleda, zna se ko je u finalu 
Neka, neka i ovako me bole i oci i srce od ovih vasih vatrometaOtresce ga verovatno, stas kad mu dali kasniji termin, jos ce i vecernja ladovina da ga zakaci... cim sam video ostre popodnevne zrake i Djokicu sa pogledom koji se gubi u daljini osetio sam da su to teska posla... ajd zraci manje vise, ali pogled i izraz lica je bilo sve sto je potrebno jednom fanu da vidi koliko je sati
![]()
... Ja čak mislim da su mu podvalili da igra po suncu Bio je na terenu, igrao je, pružio je svoj najbolji tenis, ali je Japanac mnogo bolji teniser od njega.
Pobogu, pa on je njega razvalio 6:0 u Bazelu 2011, u godini kada je Novak bio apsolutni dominator-terminator.
Japancu je trebalo malo više samopouzdanja i eto ga sada, odmeriće snagu u finalu sa najboljim teniserom u istoriji ovog sporta.
Nemaju svi priliku za to![]()

Ma idem i ja malo da dremenem, umorio sam se od radovanjaa i nema više šta da se gleda, zna se ko je u finalu
Bok!
- - - - - - - - - -
E šteta... Ja čak mislim da su mu podvalili da igra po suncu
![]()

Neka, neka i ovako me bole i oci i srce od ovih vasih vatrometaOtresce ga verovatno, stas kad mu dali kasniji termin, jos ce i vecernja ladovina da ga zakaci... cim sam video ostre popodnevne zrake i Djokicu sa pogledom koji se gubi u daljini osetio sam da su to teska posla... ajd zraci manje vise, ali pogled i izraz lica je bilo sve sto je potrebno jednom fanu da vidi koliko je sati
![]()
Stvarno, i ti mislis tako? Eto vidis i ja sam to pomislio nego mi bilo glupo da kazem prviE šteta... Ja čak mislim da su mu podvalili da igra po suncu
![]()

Kao prvo havla ti, do sad nisam dobio ovakav kompliment od jedne forumasiceRoadSD, ti u tri recenice napises bolji komentar nego ja u 50 mojih.

Ma sad me nekako bas briga, pravo da ti kazem...Road, jel ti se to potkrala greska ili ozbiljno mislis ili prizeljkujes Marina u finalu?

Samo Federer sa Čilićem prolazi sa pola snage.
Oduva ga ko maslačak. Šteta što će sutrašnje finale igrati sa Nišikorijem...![]()
Federer, moli opet kisu,Da,da. Vec ga "oduvava".

Samo da Samuraj pobedi, pa da Kralj u finalu lagano pobedi
Gde su nestali "Fanovi" stvarno mi nije jasno? Tu ne računam Linejanu, ona je uvek bila objektivna, nego mislim na takozvane fanove koji navijaju za Novaka samo kada pobeđuje![]()