Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
Covece pa ovo ce tek biti ekspres. Kao sto sam i predvideo jos sinoc. Ne bas ekspres, ali pobedu Cilica jesam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bio je na terenu, igrao je, pružio je svoj najbolji tenis, ali je Japanac mnogo bolji teniser od njega.
Pobogu, pa on je njega razvalio 6:0 u Bazelu 2011, u godini kada je Novak bio apsolutni dominator-terminator.
Japancu je trebalo malo više samopouzdanja i eto ga sada, odmeriće snagu u finalu sa najboljim teniserom u istoriji ovog sporta.
Nemaju svi priliku za to![]()
Bice kisa, zaustavice CilicekspresCovece pa ovo ce tek biti ekspres. Kao sto sam i predvideo jos sinoc. Ne bas ekspres, ali pobedu Cilica jesam.

Neka, neka i ovako me bole i oci i srce od ovih vasih vatrometaOtresce ga verovatno, stas kad mu dali kasniji termin, jos ce i vecernja ladovina da ga zakaci... cim sam video ostre popodnevne zrake i Djokicu sa pogledom koji se gubi u daljini osetio sam da su to teska posla... ajd zraci manje vise, ali pogled i izraz lica je bilo sve sto je potrebno jednom fanu da vidi koliko je sati
![]()
RoadSD, ti u tri recenice napises bolji komentar nego ja u 50 mojih.
Nesto se tu desilo sa Novakom, ali nema opravdanja za ovakvu njegovu ``igru``. Pod znacima navoda, jer je samo jedan teniser igrao.
Nisu radile noge, nije radila glava, ma covek je samo statirao.
Ja Noleta volim, ali tako se ne igra.
Ako je vec imao neki problem (zdravstveni, privatni, koji god), bolje bi bilo da se nije ni pojavljivao na terenu.
Ovako nas je sve nasekirao i razalostio.
A i ta kisa i posle kise...
Sto ti kazes, idealno za Rodzera kojem se kockice sklapaju od samog poceka turnira. Sta moze Marin koji ima Rodzerov sindrom?
I treba da osvoji USO. Naravno, mislim na Rodzera.
A Kei ce u ponedeljak da igra kao mis. Osecam.

Dule, to se jednostavno ne moze dogoditi. Ne Rodzeru.
Nece to dati Rodzer. Jedino ako Cilic zadrzi ovaj nivo igre, sto je po meni nemoguce.
Rodzer moze da preokrene rezultat i u ovom mecu.
- - - - - - - - - -
Ko ce da me nauci da se kladim?
E jedino to ne znam da radim.
I da... ne znam da pijem.
Treba uloziti na Rodzera, sad ce on![]()
Valjda ce kisa"Samo sto nije". Ni sansu za brejk. Katastrofa.