Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde sta ste se smrzli. Sutra je novi dan. Stvarno bi trebalo da se desi pravo cudo da ne prodjemo dalje. Nole donosi siguran bod, a ako su Ziki i Ika dobili Brajanove u onom epskom mecu od 15:13 mogu vala i bilo koji kanadski par. Na stranu sto i Janko moze da dobije Pospisila. Veceras u nekim kljucnim poenima samo nije imao srece.
Ne bih baš tako podcenjivao Kanadski dubl... gubila su braća Brajan i od većih "slepaca" (Soareš, Melo) pa su tako mogli i od nas :D
Treba očekivati dug, izjednačen i neviđeno dosadan meč :lol: A ako ga dobiju Kanađani, ostaje nam da se molimo da Jankela ne kiksne protiv Pospišila :D

- - - - - - - - - -

Nista Raonic nema osim servisa,kretanje mu je ocajno :D
A i sav je nekako nezgrapan :lol:

Nikad neće biti leba od njega :D

Nista Raonic nema osim servisa,kretanje mu je ocajno :D

Još da nauči da se kreće... :D

- - - - - - - - - -

Ne bih baš tako podcenjivao Kanadski dubl... gubila su braća Brajan i od većih "slepaca" (Soareš, Melo) pa su tako mogli i od nas :D
Treba očekivati dug, izjednačen i neviđeno dosadan meč :lol: A ako ga dobiju Kanađani, ostaje nam da se molimo da Jankela ne kiksne protiv Pospišila :D

- - - - - - - - - -

A i sav je nekako nezgrapan :lol:

Nikad neće biti leba od njega :D

Može da bude lažni top 10 igrač :D Ako je bio Jankela, može i on :D

Ispreskakao si samog sebe i ispao prost i nemoćan bezbroj puta :D Ako neko naseda to ste onda ti i tvoj prijatelj boris :D

A što je najgore ne razumeš kada se zezam nego se primaš kao klinac a ovamo čovek u godinama... :bye:

- - - - - - - - - -

Izgubio je Janko, kao što sam i predvideo pre meča :D Ne tako ubedljivo kao što sam očekivao doduše... :D
Kad te razbijem po srpski onda plačeš i tražiš pomoć i kao "zezeo si se"- :manikir:
Ja kad šamaram šamaram po zasluzi a tebe naročito volim da bijem jer se valjaš od bolova i tražiš hitnu pomoć da dodje. :hahaha:

Treba očekivati dug, izjednačen i neviđeno dosadan meč:lol: A ako ga dobiju Kanađani, ostaje nam da se molimo da Jankela ne kiksne protiv Pospišila :D
Kako pogađam, svaka mi čast :D

Koliko sam procitala, Soderling je bio bolestan od tezeg oblika mononukleoze, mislim da se oporavio, dobio je dete u medjuvremenu, ali vise nista ne znam.
Mnogo mi nedostaje na terenu. Sto ti kazes, gotivan je, ima neku harizmu dok sam ga gledala...
Zao bi mi bilo da vise nikada ne zaigra.
Biće ti žao :D

Sad sam pročitao (jer nisam mogao da gledam)...izgubili smo u dublovima...:sad2: Neeeeeeeeeeeeeeeeee! :sad2:

Nego nisam video najboljeg, najvećeg na svetu, dominatora i imperatora da je sedeo na klupi da podrži svoje drugove? Dobro se sakrivao od kamere ili...? :D

2duyv4l.jpg

Pa dodje kad nas nema i kaže kao smo mi naseli. A u stvari ja mu sednem na glavu. :hahaha:

Hteo bi ti da sedneš na nečiju glavu ali ti nedostaje topli brat za to, tj glava :D :hahaha:

- - - - - - - - - -

da, sad će da dođe da kaže kako se zezao... pa će opet da ode da klikće... pa se onda javi opet sutra... :lol:

Pomažeš oko krevetnine? :D Jesi sve zategla? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back