Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa neka Kanadjani i odu u finale, ako budu bili bolji od nasih, ali nadam se da nece.
Kad smo vec kod kanadskih tenisera sta nedostaje Pospisilu kao teniseru? Mislim da je sjajan igrac, kao i Raonic.
Raonic samo treba da oslabi da bi se bolje kretao i bice kad ovi stariji odu jedan od najboljih, naravno ako ga to bude interesovalo.
Raonic je na pocetku svoje karijere znao samo da odservira sjajno, na terenu se nikako nije snalazio. Sada je to vec druga prica. Osim tog kretanja koje ce verujem da poboljsa.

Ako sve bude u redu, Tipsa ce opet morati da odlucuje. Neka bude tako.
I da vratimo ``Salataru``.

Onaj gore komentar ispod Novakove slike mi jako smeta, pa ako bi korisnik JAHVE mogao da je skloni - bila bih mu veoma zahvalna. Hvala.

- - - - - - - - - -

Da, sutra će biti iznenađenje sve osim dve rutinske pobede za naše.
A u novembru sa Česima u Češkoj ili kod nas? :D

Da ti odgovorim, ako pobedimo Cehe, oni dolaze kod nas, naravno prvo treba da pobedimo Kanadu.

Kao sto sam vec pisala, Pospisil je prestao odavno da bude velika nada svetskog tenisa.
Pa bukvalno kanadska reprezentacija se oslonila na 23-snjaka. Juce je doneo pobedu u dublu.
Ne bi me nimalo iznenadilo da ``iznenadi`` Tipsu.
Samo sam objektivna.
Zna se da navijam za nase.
Kad kazem nase, mislim na Srbiju. :)

Pospisil zamalo da pobedi Raonica ove godine u polufinalu Montreala. Jedva je izgubio u trecem setu taj brejka, ali to je bilo na tvrdoj podlozi, ovo je ipak sljaka.

Doduse, ovo u Areni sto su postavili je jedna od brzih sljaka.

Pridruzujem se cestitkama!
Bravo za nase!
Srbija u finalu protiv Ceske u decembru 2013. godine!!!
:klap:

- - - - - - - - - -

Naravno, svaka cast i za Kanadu!
Pospisil je fantastican igrac. Preopteretili su ga njegovi.

Poslednja izmena:
Ode mi najdrazi gost. Vise gledao 101 dalmatanac nego tenis. Ipak pratio rezultat na Internetu. Na kraju se sve zavrsilo kako se samo pozeliti moze. Momcima svaka cast. U Noleta nisam uopste sumnjao i zato mi Tipsijeva pobeda izgleda jos veca i vajznija. U ostalom njegova pobeda i donela ulazak u finale. Sad su na redu Cesi. Vreme je za "osvetu"

Dobro, čestitke momcima kao što sam i najavio juče, dve rutinske i ubedljive pobede, ipak su Kanađani slabi za naše momke kakvi god da su :D
Što se tiče finala, ono je besmisleno kao i ovo takmičenje između ostalog (ali šta je tu je, uvek je lepše pobediti). :D
Česi imaju samo jednu šansu, a to je da (pretpostavljam) Štepanek dobije Janka, a to je teško moguće, pre će Janko dobiti Berdiha nego Štepanek Janka :D
Finale bi bilo zanimljivije da se igra u Češkoj, jer tu bi i Berdih imao šanse protiv Novaka, ovako nemoguće...Jedino što me interesuje, je to da li će biti brijanja do glave ko prošli put? :lol:
Sa nestrpljenjem čekam da vidim Janka :hahaha:

Dobro, čestitke momcima kao što sam i najavio juče, dve rutinske i ubedljive pobede, ipak su Kanađani slabi za naše momke kakvi god da su :D
Što se tiče finala, ono je besmisleno kao i ovo takmičenje između ostalog (ali šta je tu je, uvek je lepše pobediti). :D
Česi imaju samo jednu šansu, a to je da (pretpostavljam) Štepanek dobije Janka, a to je teško moguće, pre će Janko dobiti Berdiha nego Štepanek Janka :D
Finale bi bilo zanimljivije da se igra u Češkoj, jer tu bi i Berdih imao šanse protiv Novaka, ovako nemoguće...Jedino što me interesuje, je to da li će biti brijanja do glave ko prošli put? :lol:
Sa nestrpljenjem čekam da vidim Janka :hahaha:

Mislim da ih dobijamo. Nole dva sigurna poena. Tipsi jedan. Lako moze i pobeda u dublu.
Ovo sa Troickim je neshvatljiva i nedopustiva svinjarija. Niko nije kriv dok se to ne dokaze (prezumpcija nevinosti). Cak i onda on nije kriminalac ili terorista vec slobodan covek i moze da ide kud hoce

Mislim da ih dobijamo. Nole dva sigurna poena. Tipsi jedan. Lako moze i pobeda u dublu.
Ovo sa Troickim je neshvatljiva i nedopustiva svinjarija. Niko nije kriv dok se to ne dokaze (prezumpcija nevinosti). Cak i onda on nije kriminalac ili terorista vec slobodan covek i moze da ide kud hoce

Ono sto nigde neces procitati a ja sam imala tu srecu da cujem je da cela Arena skandira Viktor,Viktor...... Ko se toga setio???Zna se Nole...koga pametni vole.

I ja sam se iznenadila kada sam cula od spikera da Viktor ne sme da bude ni u Areni, zbog te afere.
Dobro rece gore Dule za ``sudjenje``, ``pritvor`` i ``presudu``. Ko da je coveka ubio.
Pa to sto radi ta Komisija ili vec sta li je - je potpuno suludo.
I zasto ti procesi (kafkijanski) toliko dugo traju?
Nasli Viktora, pa da je bar imao neki rezultat u Monte Karlu ili gde vec, nego gubio... cele sezone se nije sastavio kako treba.
Ali nema veze, posle su se svi zajedno nasli i verovatno jos proslavljaju u ovaj kasni cas.
Drago mi je da je Arena skandirala Viktorovo ime, tako i treba. Nas je.
A No1e je opet pokazao koliko je veliki covek i sportista.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back