- Poruka
- 13.940
Velike su sanse da obori taj rekordako izdrze kolena naravno.
Mada ko zna,mozda je ovo bio poslednji udarac Rafe Nadala![]()
Mora da pobedi na AO sledeće godine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velike su sanse da obori taj rekordako izdrze kolena naravno.
Mada ko zna,mozda je ovo bio poslednji udarac Rafe Nadala![]()
Plašim se da može. Pa to je još samo 4 GS titule...A RG će osvojiti ko zna koliko još puta...![]()
Nista se ne plasi. Moze i hoce. Ima i najveci broj mastersa. Titula cini mi se 60, a Federer 77. Zlato na Olimpijadi (Federer srebro) i cetiri Dejvis kupa. Federer podosta bolji u nedeljama na prvom mestu. "Sta cu raditi" ako nastavi ovim tempom i ubrzo ga (po mnogim kriterijumima) proglase za najboljeg svih vremena. "Ne smem ni da mislim".
Trazio od marlona da napravimo anketu: "Da li mislite da je Nole prodao Ameriku i sta povodom toga mislite o njemu kao sportisti i coveku". Nista mi ne javlja.
Ne javlja zato što zna da bi ispao smešan i da malo ljudi čak i među Novakovim fanovima deli njegovo mišljenje...
Što se tiče Nadala, nedostaje mu 2 ovakve sezone da postane najbolji ikada...videćemo...![]()
U pravu si. Ko moze nesto tako i da pomisli.
Bogami si u pravu i za Nadala. Dvadesetsedam godina mu je tek. Sve ce resiti kolena i njegova pamet. Samo treba da prestane da jurca za svakom loptom "ko da je za spas zivota" i ode nas Federer u istoriju. Bas steta. Igrao je najlepsi tenis na svetu

Jbt,covek je sve osvojio
- - - - - - - - - -
Jeste,Federer ce za mene uvek biti broj 1
Ali ako Nadull osvoji 17 gs,onda stvarno moramo priznati da je najveci ikada iz prostog razloga sto ga dere u medjusobnim duelima![]()

Da,Murray se uvek nekako izvuce i ispadne pre susreta sa Nadalom.Nije on naivan uopste,kad se plasira u finale uglavnom i osvoji (u poslednje vreme naravno)Iskreno nisam očekivao takvu dominaciju Nadala nakon povratka. Mislio sam da će biti u top 3 i da će biti izjednačen sa ostalim vrhunskim teniserima,ali on kako je krenuo, sve redom siluje i to na svim podlogama, a najviše je naderao upravo Đokara...![]()
Iskreno nisam očekivao takvu dominaciju Nadala nakon povratka. Mislio sam da će biti u top 3 i da će biti izjednačen sa ostalim vrhunskim teniserima,ali on kako je krenuo, sve redom siluje i to na svim podlogama, a najviše je naderao upravo Đokara...![]()

Da,Murray se uvek nekako izvuce i ispadne pre susreta sa Nadalom.Nije on naivan uopste,kad se plasira u finale uglavnom i osvoji (u poslednje vreme naravno)
Novak ce biti upamcen kao kralj izgubljenih finala xD
Nemoj tako. Od 10 finala G.S. dobio je 6, a od 24 finala Mastersa 14. Znaci svuda je u plusu
12 finala,6 titula...50%Nemoj tako. Od 10 finala G.S. dobio je 6, a od 24 finala Mastersa 14. Znaci svuda je u plusu

12 finala,6 titula...50%
Ne bas impresivno![]()
Imao je 0-40,Nadull pada...takav momentum ne iskoristiti![]()

Bitno je samo da pravi šampion bude broj 1, da nam svima srce bude na mestu![]()

Bitno je samo da kalj nikada više neće biti niti pravi niti šampion.![]()
Video si prvu trojicu. A on nije ni u prvih 10. Ljiga od čoveka nikada ne može da bude najveći u sportu.On je još uvek najveći svih vremena, sve dok Nadal ne preuzme tu titulu od njegaNakon još 4 GS titule.

Video si prvu trojicu. A on nije ni u prvih 10. Ljiga od čoveka nikada ne može da bude najveći u sportu.![]()
2011. се причало, у добро обавештеним тениским круговима, да су кумови одлучили да лиНОЛЕума мало пусте да побеђује, јер је народу досадило да гледа тениски терор Федерера и Надала...
a sta mislis da federer nikad nije bio ucenjen i da nikad nije prodao neki mechMalo cu te ugnjaviti, a verujem i druge.
Moja diskusija sa marlonom: Ja:
Opet mi i nase teorije zavere. Nole ne bi prodao Vimbldon ni za sta na svetu. Pored toga ti imas mnogo lose misljenje o Noletu i kao sportisti i kao COVEKU uopste ako mislis da bi prodao Vimbldon. Verovatno onda mislis i da je Federer prodao medalju Mareju koga je malo ranije pocistio na Vimbldonu. Pa Federer bi dao silne pare da ju je uzeo, Jer pare ce kapljati i kad prestane da igra tenis (bar neko vreme i bar pomalo jer velika je on "sponzorusa"), a sansa da osvoji medalju je otisla u nepovrat i zauvek.
On: prodao... i imam jako dobro misljenje o njemu jer ima mozga i shvata kakve sve igre mora da igra da bi opstao na vrhu. za njegove godine je to izuzetno dostignuce a i ume da glumi kao retko ko. roge je dripac i jajara, ali i veliki sportsmen i on nikada ne bi radio te radnje. danas je prso jer misli da je slava nesto sto je rezervisano samo za njega... proslo je njegovo vreme.
Ja: Kazes: Federer je "veliki sportsmen i on nikada ne bi radio te radnje".[B] Direktno ispada da Nole nije veliki sportsmen kad prodaje meceve. Ako je takav trgovac i "toliko ima TAKVOG mozga" pitaj vecinu ljudi na Forumu sta bi mislili o njemu[/B]. Kad-tad i takve "dobre glumce" uhvate kao i "drogase", a onda se zna sta sleduje
Ona sta mislis da federer nikad nije bio ucenjen i da nikad nije prodao neki mech
Na kraju krajeva mozda bi bilo dovoljno da sam ti odgovorio ono sto sam njemu odgovorio u poslednjem postu
Kazes:
"zasto rafa i roge oma odustase od wibldona u prvom kolu? nece ljudi da se akaju kad znaju da je sve dogovoreno", a je te pitam zasto se onda ova nasa 'budala" akala?
Kazes: "Federer je "veliki sportsmen i on nikada ne bi radio te radnje". Znaci bio je "ucenjivan", ali on to nikad nije uradio.
Sto se zanimljivosti tice nije njih (igrace) mnogo briga da li je nekom zanimljivo da li dobija sve jedan ili se menjaju. Federer cini mi se tri godine osvajao po tri G.S. godisnje i ja bas mislim da je ljudima bilo mnogo zanimljivo da najzad vide tog koji ce ga "srusiti".
Zamisli koliko je tenis bio "(ne)zanimljiv" od 02.02.2004. do 18.08.2008. (237 nedelja uzastopno) Federer prvi, a za njim 160 uzastopnih nedelja Nadal. Ma ljudi "prestali" da gledaju tenis. Sto kazes svako ima pravo na svoje misljenje, ali ne bi bilo lose da napravimo anketu na Forumu sa pitanjem koliko ljudi misli da je Nole prodao Vimbldon. Sta kazes na ideju?

I tu je marlon misteriozno nestao sa svih tema...bravo Dule, dobro obavljen posao![]()
Cesto ti ljudi, sami upadajuci u kontradiktornosti, mnogo olaksaju "posao" pa to i ne bude previse tesko