JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Nista Raonic nema osim servisa,kretanje mu je ocajnoPa dobro se držao protiv Raonića, koji ubija servisom...Bili su izjednačeni prilično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista Raonic nema osim servisa,kretanje mu je ocajnoPa dobro se držao protiv Raonića, koji ubija servisom...Bili su izjednačeni prilično.
Nista Raonic nema osim servisa,kretanje mu je ocajno![]()
Ne bih baš tako podcenjivao Kanadski dubl... gubila su braća Brajan i od većih "slepaca" (Soareš, Melo) pa su tako mogli i od nasHajde sta ste se smrzli. Sutra je novi dan. Stvarno bi trebalo da se desi pravo cudo da ne prodjemo dalje. Nole donosi siguran bod, a ako su Ziki i Ika dobili Brajanove u onom epskom mecu od 15:13 mogu vala i bilo koji kanadski par. Na stranu sto i Janko moze da dobije Pospisila. Veceras u nekim kljucnim poenima samo nije imao srece.
A ako ga dobiju Kanađani, ostaje nam da se molimo da Jankela ne kiksne protiv Pospišila A i sav je nekako nezgrapanNista Raonic nema osim servisa,kretanje mu je ocajno![]()
Nista Raonic nema osim servisa,kretanje mu je ocajno![]()
Ne bih baš tako podcenjivao Kanadski dubl... gubila su braća Brajan i od većih "slepaca" (Soareš, Melo) pa su tako mogli i od nas
Treba očekivati dug, izjednačen i neviđeno dosadan mečA ako ga dobiju Kanađani, ostaje nam da se molimo da Jankela ne kiksne protiv Pospišila
- - - - - - - - - -
A i sav je nekako nezgrapan![]()
Nikad neće biti leba od njega![]()
Kad te razbijem po srpski onda plačeš i tražiš pomoć i kao "zezeo si se"-Ispreskakao si samog sebe i ispao prost i nemoćan bezbroj putaAko neko naseda to ste onda ti i tvoj prijatelj boris
A što je najgore ne razumeš kada se zezam nego se primaš kao klinac a ovamo čovek u godinama...
- - - - - - - - - -
Izgubio je Janko, kao što sam i predvideo pre mečaNe tako ubedljivo kao što sam očekivao doduše...
![]()

Kad te razbijem po srpski onda plačeš i tražiš pomoć i kao "zezeo si se"-
Ja kad šamaram šamaram po zasluzi a tebe naročito volim da bijem jer se valjaš od bolova i tražiš hitnu pomoć da dodje.![]()

Šta li se dešava sa Soderlingom, da li će igrati opet? Gotivan je lik![]()
Kako pogađam, svaka mi častNe bih baš tako podcenjivao Kanadski dubl... gubila su braća Brajan i od većih "slepaca" (Soareš, Melo) pa su tako mogli i od nas
Treba očekivati dug, izjednačen i neviđeno dosadan mečA ako ga dobiju Kanađani, ostaje nam da se molimo da Jankela ne kiksne protiv Pospišila
![]()
Biće ti žaoKoliko sam procitala, Soderling je bio bolestan od tezeg oblika mononukleoze, mislim da se oporavio, dobio je dete u medjuvremenu, ali vise nista ne znam.
Mnogo mi nedostaje na terenu. Sto ti kazes, gotivan je, ima neku harizmu dok sam ga gledala...
Zao bi mi bilo da vise nikada ne zaigra.

Neeeeeeeeeeeeeeeeee! 
Nego nisam video najboljeg, najvećeg na svetu, dominatora i imperatora da je sedeo na klupi da podrži svoje drugove? Dobro se sakrivao od kamere ili...?![]()
Nije ti bilo dosta što ti čupam uši? Hoćeš i da ti sednem na nos?....a posle se ljutiš kad ti napišem da si glavni klovn na Krstarici
- - - - - - - - - -
P.S. I ponovo si naseo![]()

Dobio si proliv?Ja od uzbuđenja nisam ni mogao da gledam meč, pa sam ugasio TV i prešao na komp![]()
![]()

Kako da ga vidiš kad sam ti seo na nos?Nego nisam video najboljeg, najvećeg na svetu, dominatora i imperatora da je sedeo na klupi da podrži svoje drugove? Dobro se sakrivao od kamere ili...?![]()

Sad sam pročitao (jer nisam mogao da gledam)...izgubili smo u dublovima...Neeeeeeeeeeeeeeeeee!
![]()
Nego nisam video najboljeg, najvećeg na svetu, dominatora i imperatora da je sedeo na klupi da podrži svoje drugove? Dobro se sakrivao od kamere ili...?![]()

Pa dodje kad nas nema i kaže kao smo mi naseli. A u stvari ja mu sednem na glavu.ovaj machony je jako nezahvalan sagovornik... uvek moraš da ga čekaš jedno 15 minuta da isklikće na trougliće i još toliko da smisli odgovor, pre nego što ti odgovori...![]()

Pa dodje kad nas nema i kaže kao smo mi naseli. A u stvari ja mu sednem na glavu.![]()

Nije ti bilo dosta što ti čupam uši? Hoćeš i da ti sednem na nos?
- - - - - - - - - -
Dobio si proliv?![]()

Pa dodje kad nas nema i kaže kao smo mi naseli. A u stvari ja mu sednem na glavu.![]()

da, sad će da dođe da kaže kako se zezao... pa će opet da ode da klikće... pa se onda javi opet sutra...![]()
Sad sve zavisi od bivše langarice broj 8...ako ga pobedi onaj Popišani, e onda treba da završi karijeruSad sam pročitao (jer nisam mogao da gledam)...izgubili smo u dublovima...Neeeeeeeeeeeeeeeeee!
![]()
Sad sve zavisi od bivše langarice broj 8...ako ga pobedi onaj Popišani, e onda treba da završi karijeru![]()
Raonić je langarica broj 11 nema šanse protiv Čempe, ama baš nikakveA Nole i Raonić?Moraće da spremi pola kile onih magičnih čokoladica
![]()

Sad sve zavisi od bivše langarice broj 8...ako ga pobedi onaj Popišani, e onda treba da završi karijeru![]()
A Nole i Raonić?Moraće da spremi pola kile onih magičnih čokoladica
![]()