Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da ih dobijamo. Nole dva sigurna poena. Tipsi jedan. Lako moze i pobeda u dublu.
Ovo sa Troickim je neshvatljiva i nedopustiva svinjarija. Niko nije kriv dok se to ne dokaze (prezumpcija nevinosti). Cak i onda on nije kriminalac ili terorista vec slobodan covek i moze da ide kud hoce
Ma velim, džabe se igra finale...potpuno besmisleno :D

- - - - - - - - - -

Pa da igra protiv Španije, ne bi niko očekivao dve pobede :hahaha:
Španija bi nas u Španiji dobila 5:0, a mi se borimo za finale... nigde veze :hahaha:

Nole je igrao i kad se DK nije bodovao, za razliku od lažnog kralja koji ga je preskakao i u najboljim danima :D
Jeste Novak je igrao i kad se nije bodovalo, ali kako je igrao? :D

Pa naravno da ga je KRALJ preskakao kad nije imao s kim da igra, nema ni danas (osim Wavrinke, ali ne mogu njih dvojica sami, KRALJ je mator ko biblija), a Čempa ima legendu Zimonjića i ova dva lažnjaka koji imaju kvalitet protiv Belgije, Amerike, Kanade, Češke...
I ako ispadne Španija ili Francuska eto nama sigurne titule :D Zato je Dejvis kup jedno besmisleno, neznačajno i bezvredno takmičenje :D

Kako li će samo da preformuliše onu žvaku da je Novak najdominantiji teniser IKADA ? :D
Nikako, mislim da se pomirio sa činjenicom da je Nadal bogotac za Novaka i da Novak više od 3 GS do kraja karijere neće osvojiti :D
Njemu je sada NAJBITNIJA stvar u ŽIVOTU da Nadal prestigne KRALJA Federera po broju GS-a :D

- - - - - - - - - -

Sad je otišao da viče na psa sigurno, da se smiri :D :hahaha:
:cepanje:

Hahaha,to je ipak najveca glupost koju su ikad odvalili :D

- - - - - - - - - -

:lol:

- - - - - - - - - -

Sad opet moramo da damo 40 dana laznom broju 1 :D

Hahaha! :D A što je najbolje, čarli harper tj bokica (168-CM šifrovan naziv) sve češće koristi našu terminologiju (lažnjak) za Federera :D Čak je i deda par puta koristio taj termin :D Uči od pametnijih, dobro je :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back