Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
P O B I J E D I O NOLE majstor...:heart::heart::heart:
Novak se plasirao u sedmo uzastopno polufinale US opena pobijedivsi Mihaila- Misu Južnog sa 6:3, 6:2, 3:6, 6:0.
10312772815229447a20aa2401233651_330x230x0013.jpg

Nije rekao ono što je Novak rekao publici, ovo nije ni blizu toliko vulgarno :D

...ma nije VRAT, SIJA JE :lol:...

- - - - - - - - - -

Daj neke od tih linkova gde oni traže od publike da im liže, i ja ću priznati da Novak nije ni prvi ni jedini :D Mada sumnjam da možeš išta od napisanih gluposti da dokažeš :D

...ma kamera ce snimati publiku...jes batice, bas...bas :mazi:...

...kao sto sam nekidan rekao...STAN-MAN ima sansu da dobije Mareja i to je i uradio...

Kako je samo nametnuo tempo, servirao je kao masina...a bekhend...ono nije imao ni Fele u najboljim danima...o forhendu ne bi mnogo...onakve rakete je slao samo jos NOLE 2011 i 2012...garantujem, ali garantujem da je Nadal sinoc igrao sa Vavrinkom...SIGURNO bi usli u peti i krajnje izjednacen mec.

NOLE ce imati jako nezgodnog protivnika u polufinalu...upravo zato sto igra isti tenis kao on a uz to Vavrinka jos i briljira...
Onih par izlazaka na mrezu...onakva dominacija nad Marejem...garantuje ogromno samopouzdanje...pogotovo jos i cinjenica da je prvi put u polufinalu GS-a...Vavrinka ce igrati na sve ili nista...i to je ono sto moze biti jako opasno. A ako sagledamo poslednji mec NOLE : Vavrinka...mozemo sa jos vise respekta iscekivati ovaj mec.

Sa druge strane nemam mnogo sta reci...posto, vidjeli smo da Nadal moze na dugme iskljuciti BOL u koljenu...kad igra dobro nista ga ne boli...cim opcne mrljaviti, jave se problemi :lol:...

Navijam za Gaskea...i mislim da bi mogao ITEKAO umoriti Nadala ako nastavi igrati agresivno kao do sada...

...nista, ostaje nam da se nadamo i sa RESPEKTOM iscekujemo polufinala posto nakon pruzenog...mozemo reci DA OVO NECE BITI polufinale na nivou klisea poslednjih 5-10 godina...

...kao sto sam nekidan rekao...STAN-MAN ima sansu da dobije Mareja i to je i uradio...

Kako je samo nametnuo tempo, servirao je kao masina...a bekhend...ono nije imao ni Fele u najboljim danima...o forhendu ne bi mnogo...onakve rakete je slao samo jos NOLE 2011 i 2012...garantujem, ali garantujem da je Nadal sinoc igrao sa Vavrinkom...SIGURNO bi usli u peti i krajnje izjednacen mec.

NOLE ce imati jako nezgodnog protivnika u polufinalu...upravo zato sto igra isti tenis kao on a uz to Vavrinka jos i briljira...
Onih par izlazaka na mrezu...onakva dominacija nad Marejem...garantuje ogromno samopouzdanje...pogotovo jos i cinjenica da je prvi put u polufinalu GS-a...Vavrinka ce igrati na sve ili nista...i to je ono sto moze biti jako opasno. A ako sagledamo poslednji mec NOLE : Vavrinka...mozemo sa jos vise respekta iscekivati ovaj mec.

Sa druge strane nemam mnogo sta reci...posto, vidjeli smo da Nadal moze na dugme iskljuciti BOL u koljenu...kad igra dobro nista ga ne boli...cim opcne mrljaviti, jave se problemi :lol:...

Navijam za Gaskea...i mislim da bi mogao ITEKAO umoriti Nadala ako nastavi igrati agresivno kao do sada...

...nista, ostaje nam da se nadamo i sa RESPEKTOM iscekujemo polufinala posto nakon pruzenog...mozemo reci DA OVO NECE BITI polufinale na nivou klisea poslednjih 5-10 godina...

Zaboravio si da staviš link Kurira ispod :hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotf:

- - - - - - - - - -

I dalje prazna naklapanja, daj link, može i iz novina, arhive, bilo čega, da je neko tražio oral od publike? :D

Tesko,jednorucni backhand nema nikakve sanse protiv Nadalovog forehanda...

zato se nadam da ovaj ludi Wawrinka sad ne izbaci Djokovica...

- - - - - - - - - -

Koliko je kvalitet tenisa slabiji u odnosu na prethodne godine govori to da su Gasquet i Wawrinka u polufinalu :sad2:

Ponovo treće lice :mrgreen: To samo najteži kompleksaši koriste, a ti si jedan od njih :D

- - - - - - - - - -

E da, mali dodatak: I dalje mislim da je Rože postupio sa njima onako kako zaslužuju. Da imaju imalo kulture ne bi se ponašali kao na fudbalskoj utakmici ;)

Da,ne treba zaboraviti da je majka Dijana pre tog meca izjavila "kralj je mrtav"

A posle se bune sto su dobili po picki od kralja :D
roger_federer_the_king_511.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Gaske je mentalni skrsh, on nema sta da trazi protiv Nadala. Mislim, ima on fenomenalan bekhend i verovatno najlepsi na svetu, ali je uvek bio i ostao mentalno ocajan, sto je protiv Nadala i najbitnija stvar. Inace, on je bio prvi bejbi Fed, jos pre Dimitrova :per:

Nole protiv Vavrinke bi trebalo da bude lep mec.

Nije Dijana ništa bolja od onog debelog mafijaša Srđana...
I njegovog brata,Novakovog strica...:D

- - - - - - - - - -

Gaske je mentalni skrsh, on nema sta da trazi protiv Nadala. Mislim, ima on fenomenalan bekhend i verovatno najlepsi na svetu, ali je uvek bio i ostao mentalno ocajan, sto je protiv Nadala i najbitnija stvar. Inace, on je bio prvi bejbi Fed, jos pre Dimitrova :per:

Nole protiv Vavrinke bi trebalo da bude lep mec.
Jel si siguran?:lol:

" Međutim, pre pet dana se tokom konferencije nakon pobede nad Žoaom Souzom u trećem kolu poslednjeg grend slema u sezoni otvoreno suprotstavio bombardovanju Sirije".
Zbog ovog mnogo porastao u mojim ocima. Toj bagri na njihovom tlu rekao ono sto drugi lukavo izbegavaju. Pa i neka navijaju protiv njega. Sta ga briga.

Vavrinka pobedi Mareja. Bio mi smesan onaj komentator kad je uporedio njegov i Federerov bekhend. I Gaske ima bolji od Federera. Zao mi je, ali je tako.

Dule, u pravu si. Gaskeov bekhend je loodilo.
Zato ti dajem reputaciju.

Jeste,ima stvarno prelep backhand ali Nadal vrlo dobro zna kako da igra protiv toga...Jak spin na backhand,cuveni moonball i Gasquet je gotov :)

Zato Novak mora da dobije Wawrinku,on jedini moze da dobije Nadala,moonball-no problem for Djerkovic :D

Znam da su skoro menili te rotacije, i da u nekim udarcima Gaskeov bekhend ima istu kolicinu spina kao i Rafin forhend :eek:

Inace, Rafin forhend ove godine je nesto ludacki dobro, skoro da nikada nije bio bolji...

Dule, u pravu si. Gaskeov bekhend je loodilo.
Zato ti dajem reputaciju.

Takodje i Varvinkin. Jos bolji. Marej to osetio na svojoj kozi. Ali nije dovoljno imati jednu vrstu udarca da bi se pobedio bilo ko, a najmanje igrac kao Nadal. Dokaz je i Raonic koji odservira 39 asova i osvoji 12 poena vise, a ipak izgubi mec od Gaskea. Zao mi je jer ga na neki nacin pomalo osecam i kao zemljaka

Poslednja izmena:
Ove godine "sve" Rafino je nikad bolje. Inace ne bi imao ovakvu sezonu iza sebe.

Iskreno, ja mislim da je njegovo forhend trenutno to sto pravi razliku. Sto se tice kretnje, moguce i da je ranije bio bolji, ali forhend mu je :eek:

Na Roland Garosu je Nole npr. mnogo gresio sto je igrao svoju klasicnu igru miksovanja ritma i tempa, umesto da terorise Rafin bekhend. Mislim, Federer je u Sinsinatiu poceo da koristi onu taktiku koju je Rafa celog svog zivota koristio protiv njega- terorisao je Rafin bekhend, jer mu je forhend ubistvo koliko je dobar. Ako Nole igra sa Rafom, treba da iskoristi takvu taktiku, i da mnogo manje miksuje. Ocigledno je da se Nadal skroz navikao na novi reket, a on je i napravljen specijalno za njega samo i zbog toga da ima jos vise rotacija u top spin forhendu, i da ima bolju kontrolu sa njim.

Jeste,ima stvarno prelep backhand ali Nadal vrlo dobro zna kako da igra protiv toga...Jak spin na backhand,cuveni moonball i Gasquet je gotov :)

Zato Novak mora da dobije Wawrinku,on jedini moze da dobije Nadala,moonball-no problem for Djerkovic :D

Ako ga ne pobedi osvojice Nadal jos jedan G.S., a to nije nikako dobro jer se opasno priblizava Federeru.

Poslednja izmena:
Iskreno, ja mislim da je njegovo forhend trenutno to sto pravi razliku. Sto se tice kretnje, moguce i da je ranije bio bolji, ali forhend mu je :eek:

Na Roland Garosu je Nole npr. mnogo gresio sto je igrao svoju klasicnu igru miksovanja ritma i tempa, umesto da terorise Rafin bekhend. Mislim, Federer je u Sinsinatiu poceo da koristi onu taktiku koju je Rafa celog svog zivota koristio protiv njega- terorisao je Rafin bekhend, jer mu je forhend ubistvo koliko je dobar. Ako Nole igra sa Rafom, treba da iskoristi takvu taktiku, i da mnogo manje miksuje. Ocigledno je da se Nadal skroz navikao na novi reket, a on je i napravljen specijalno za njega samo i zbog toga da ima jos vise rotacija u top spin forhendu, i da ima bolju kontrolu sa njim.

E ovako se pise o tenisu.

- - - - - - - - - -

Takodje i Varvinkin. Jos bolji. Marej to osetio na svojoj kozi. Ali nije dovoljno imati jednu vrstu udarca da bi se pobedio bilo ko, a najmanje igrac kao Nadal. Dokaz je i Raonic koji odservira 39 asova i osvoji 12 poena vise, a ipak izgubi mec od Gaskea. Zao mi je jer ga na neki nacin pomalo osecam i kao zemljaka

Potpisujem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back