duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Da se posjetimo epskog meca sa pocetka 2013 na Australian openu Novak Djokovic Stanislavs Vavrinka ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se posjetimo epskog meca sa pocetka 2013 na Australian openu Novak Djokovic Stanislavs Vavrinka ...
Kako nisi,pa Novak DjerkovicIsti Napoleon. Ljubi ga Mirka. Kad vec pominjete clanove porodice...
- - - - - - - - - -
Nisam cula za tog Djerkovica?
Jel dobro igra?![]()
Upravo to,Novak mora da osvoji ovaj usAko ga ne pobedi osvojice Nadal jos jedan G.S., a to nije nikako dobro jer se opasno priblizava Federeru.
Stvarno nisam,jbgZaista nisam cula za tog Novaka Djerkovica o kome pises.
Znam za jednog drugog Novaka. Novaka Djokovica. Najboljeg na planeti. Znas, on je broj 1.
A igra najbolji tenis poslednjih godina.
Da li si ti cuo za ovog drugog Novaka? Nisi sigurno.
Nemoj da mi repliciras, jer znam sta ces da napises.
E ovo je stvarno zanimljiv podatakZnam da su skoro menili te rotacije, i da u nekim udarcima Gaskeov bekhend ima istu kolicinu spina kao i Rafin forhend
Inace, Rafin forhend ove godine je nesto ludacki dobro, skoro da nikada nije bio bolji...
Stvarno nisam,jbg
Znam samo za Novaka Djerkovica
Да, сјећам се, опјевао га је Филип Вишњић лично а записао Вук Караџић у неку збирку за осми разред основне школе...![]()
Да, сјећам се, опјевао га је Филип Вишњић лично а записао Вук Караџић у неку збирку за осми разред основне школе...![]()
I u hemiju su ga stavili, kao primer. Odmah do Lensa Armstronga.
Ma idemo da spavamo. Serena odradila.
Ma nema veze, samo opletite po meni, volim vas sve, ludice jedne.![]()