Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vodolije su uvijek ispred svog vremena .Tako da ih mnogi ne razumiju .
Dule u svakoj sali ima istine .Nece biti lako ni jednom ni drugom .
Ako prezivim Stena prezivjecu i Nadala .

Ma normalno. Ima tu jos jedna jako olaksavajuca okolnost za Noleta, a to je da Vavrinka tesko, jako tesko moze opet da odigra onakav mec. Ovde ce on biti ono sto ja zovem "igrac za jednokratnu upotrebu". Izbacio Mareja i kraj

Neka pobedi bolji, hrabriji, srecniji.
Mada navijacko srce zeli, ali... zelje su jedno, lepo je kada se ostvare, ali treba se boriti i izboriti.
Zato, svakom po zasluzi, kako kaze nas narod.

Ma da. Kako da ne. Znam ja vas Noletove navijace. Ono iznad napisano vazi, ali ipak neka to bude Nole. Vi verujete u meteorologiju pod uslovom da kaze da ce sutra biti lepo vreme. Malo sale za laku noc

Poslednja izmena:
Dobro jutro...
Dule, znaci * "igrac za jednokratnu upotrebu"
faceplant.gif

To Dule brate TO.:zcepanje:

Došao je i taj dan.
Ako Vavrinka bude igrao kao protiv Mareja, Đoković će biti na velikim mukama. Sjetite se samo njihovog duela u osmini Australije. Pet setova, drama.

Rafa će da odere Gaskea, imam osjećaj.

Inače, da se osvrnem na meč Marej-Vavrinka. Poslije duže vremena se našao neko ko će da rasturi Marejevu šugavu igru. Teniser kome se kompletna igra zasniva na beskrajnim defanzivnim ili poluofanzivnim prebacivanjima mreže i čekanja protivničke greške. Igra živaca. Kao što je igrao Rafa tamo negdje do 2009-2010.
Takođe, Marej se previše oslanja na prvi servis, što igrač iz top 5 ne smije da priušti sebi. Drugi servis mu je katastrofa i uvijek prijeti da mu pukne ritern.

Došao je i taj dan.
Ako Vavrinka bude igrao kao protiv Mareja, Đoković će biti na velikim mukama. Sjetite se samo njihovog duela u osmini Australije. Pet setova, drama.

Rafa će da odere Gaskea, imam osjećaj.

Inače, da se osvrnem na meč Marej-Vavrinka. Poslije duže vremena se našao neko ko će da rasturi Marejevu šugavu igru. Teniser kome se kompletna igra zasniva na beskrajnim defanzivnim ili poluofanzivnim prebacivanjima mreže i čekanja protivničke greške. Igra živaca. Kao što je igrao Rafa tamo negdje do 2009-2010.
Takođe, Marej se previše oslanja na prvi servis, što igrač iz top 5 ne smije da priušti sebi. Drugi servis mu je katastrofa i uvijek prijeti da mu pukne ritern.

To sam i ja pomislio. Mislim, Marej je ok decko, ali igra mu je cesto uzasno ruzna, osim u retkim trenucima tipa u Sangaju prosle godine protiv Noleta. Finale US Opena prosle godine je bilo uzasno ruzan mec.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back