Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
Finale Wawrinka-Gasquet![]()
Duhovito nema sta. Mada bih voleo cisto da razbije monotoniju. Ipak to bi islo u ono: "Verovali ili ne". Nemoguca misija i za jednog i za drugog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadal lagano, Đoković malo teže.

Zatim Nole i Nadal malo teze ...
Slavice Nole ...
Zivi bili vidjeli ....![]()
Ma brije ga Nadal na suvo. Salim se. Stvarno ne znam ko ce pobediti. Jedino sto znam je da ce biti tesko ko god bio
Vodolije su uvijek ispred svog vremena .Tako da ih mnogi ne razumiju .
Dule u svakoj sali ima istine .Nece biti lako ni jednom ni drugom .
Ako prezivim Stena prezivjecu i Nadala .
Neka pobedi bolji, hrabriji, srecniji.
Mada navijacko srce zeli, ali... zelje su jedno, lepo je kada se ostvare, ali treba se boriti i izboriti.
Zato, svakom po zasluzi, kako kaze nas narod.

Došao je i taj dan.
Ako Vavrinka bude igrao kao protiv Mareja, Đoković će biti na velikim mukama. Sjetite se samo njihovog duela u osmini Australije. Pet setova, drama.
Rafa će da odere Gaskea, imam osjećaj.
Inače, da se osvrnem na meč Marej-Vavrinka. Poslije duže vremena se našao neko ko će da rasturi Marejevu šugavu igru. Teniser kome se kompletna igra zasniva na beskrajnim defanzivnim ili poluofanzivnim prebacivanjima mreže i čekanja protivničke greške. Igra živaca. Kao što je igrao Rafa tamo negdje do 2009-2010.
Takođe, Marej se previše oslanja na prvi servis, što igrač iz top 5 ne smije da priušti sebi. Drugi servis mu je katastrofa i uvijek prijeti da mu pukne ritern.

Novak pobedjuje danas a i sutra.Potpisujem....ko ima petlju neka se kladi sa mnom,
Ne igra Vavrinka toliko dobro, koliko je Đoković loš. A na Nadala protiv Vavrinke smem da stavim i kuću![]()

Nije me strah da izgubim opkladu.A tako bi bila srecna da je dobijem.
- - - - - - - - - -
Tamos Vamos Nadal ...![]()