Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
//////////////////////////

Prilozi

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    7,8 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
Kakvo, čije? To što mu je publika zviždala zato što je pokušao da slaže sudiju? Nisi ti to ni gledao, samo nagađaš :D

- - - - - - - - - -

Okrenuo se ka publici i kazao im: "E sad ćete da mi ližete k.rac!", jasno i glasno :D Pravi sportista i gospodin...

- - - - - - - - - -

Imala si i duet kretena koji ti nisu uopšte smetali pre našeg dolaska :D

A to. Znaci jako slicnim recnikom se obratio i Mareju, a Hrvati potrcali pa to stavili na Jutjub.

Svako prema svojim afinitetima, obrazovanju, pismenosti, upućenosti u temu...
Pa nije valjda da misliš da bi ona umela beknuti ijednu o tenisu, pa i da joj pištolj na čelo staviš?

- - - - - - - - - -

A to. Znaci jako slicnim recnikom se obratio i Mareju, a Hrvati potrcali pa to stavili na Jutjub.

Ja ne vidim problem što su stavili. Pa nećemo kao oni zabadati glave u pesak pred činjenicama.

Informacije se brzo šire, Dule :D Milioni dece to gledaju uživo, misliš da se može sakriti? :D

- - - - - - - - - -

Pa nije valjda da misliš da bi ona umela beknuti ijednu o tenisu, pa i da joj pištolj na čelo staviš?

- - - - - - - - - -

Ja ne vidim problem što su stavili. Pa nećemo kao oni zabadati glave u pesak pred činjenicama.

Ne znam, do sada nisam pročitao ništa o tenisu od strane Dukice :D

- - - - - - - - - -

Ma stavili bi mi to i sami. Koliko smo se samo puta naizvinjavali i za ono sto ne treba

Ma stavili bi mi to i sami. Koliko smo se samo puta naizvinjavali i za ono sto ne treba

Što je, priznaćeš, potpuno drugačija tema od ove?
Ovde je činjenica da je ovaj nesrećnik lajao nasred televizora.

- - - - - - - - - -

Ne znam, do sada nisam pročitao ništa o tenisu od strane Dukice :D

Sa izuzetkom c/p začinjenih Radenskom, nećeš ni pročitati.

Priznajem pogresio u odnosu na Gaskea, ali kao ni Robredo tako ni Gaske nema nikakve sanse protiv Nadala. Mogao bi jedino Federer kad bi koristio neke od bezbroj brejk prilika, kad ne bi pravio nedopustivo veliki broj neiznudjenih gresaka, kad ne bi u svakom setu odigrao po jedan ocajan svoj servis gem, kad .... . Ali mnogo je tih KAD pa cu dozvoliti sebi da budem prost i kazem ono sto govore moji zemljaci: "Kad bi baba imala m..a bila bi djed".

Toto Cotungo

Tvom svadjalackom tonu koji ujeda bas ne treba puno.Ma sta ja napisala imam mjeru ti je nemas.
Makar figurativno ti potezes PISTOLJ.
ONA to jest JA ne umijem beknut.

Tebi je Novak NESRECNIK i LAJE.
Pun si mrznje koja kljuca cim se Novakovo ime spomene .
Mrzis cak i one koji ga vole i nazivas ih neznalicama .

Što je, priznaćeš, potpuno drugačija tema od ove?
Ovde je činjenica da je ovaj nesrećnik lajao nasred televizora.

Ne postujem ja sa tobom koliko sa korisnicima Foruma KRSTARICE jer ovo ne citamo samo ti i ja .

Kakvo, čije? To što mu je publika zviždala zato što je pokušao da slaže sudiju? Nisi ti to ni gledao, samo nagađaš :D

- - - - - - - - - -

Okrenuo se ka publici i kazao im: "E sad ćete da mi ližete k.rac!", jasno i glasno :D Pravi sportista i gospodin...

- - - - - - - - - -

Da slaže? A šta ćemo za ovo? :mrgreen:

Dobro su rekli sva trojica :D Federer je oduvek bio i ostao kralj i legenda :ok:

...pa BRANE GA...da budemo iskreni...:mrgreen:...

- - - - - - - - - -

Pa to što ti nabrajaš zna svako ko iole prati tenis, tj to nisu nikakva posebna znanja i "Tajne" kao što ti pokušavaš da predstaviš...To pokazuje koliko si plitak :D

...za tebe, ponavljam ZA TEBE...sam car, kralj i prvak u skoku u dalj :cool::...

:lol:...

- - - - - - - - - -

Jel sad shvataš što ne želim da mu odgovaram ništa vezano za tenis?
Kao da se dete hvali fizičaru da zna koliko je osam puta sedam.
Onda počne debilno da se krevelji smajlijima, i ti uvidiš gde si vreme gubio...

...nije da ne zelis neko NE ZNAS...al aj sto to ne znas nego sto i ne znas PROKOMENTARISATI MEC :dash:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back