- Poruka
- 95
Googlaj, googlaj...i uci...ovo je bilo UROMEKASU TO JU KOTO. Pozdrav...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ubedjen sam da osoba koja praktikuje zen filozofiju, ne moze a da ne procita majstora.
Znaci , ili si ucio MUKACUKASURU TO JU KOTO ili se samo uspesno foliras....
hmmm....da zlo bude jos gore: i drugi put me drzis za pogresnog...
sta ako uopste nisam musko?
kakve veze ima ko sam, ako sa mnom volis da razgovaras?
uci.gledaj.pamti.
ubedjen sam da osoba koja praktikuje zen filozofiju, ne moze a da ne procita majstora.
Znaci , ili si ucio MUKACUKASURU TO JU KOTO ili se samo uspesno foliras....
propustio si smisao ucenja.razlog zbog cega ucis.krajnji cilj ti je zamutio put...a put je vazniji od cilja.
Moj stav je da vise treba ziveti kaoHemingvej kad smo vec u ratnim okolnostima....Praksa misao i pisana rec cuda cine.....Zanima me vas stav o Hemingveju, ako su ga mlade generacije uposte citale....Njegov zivot satkan od pisanja , ratova, ljubavi u njima,i na kraju je sam rekao , 'dosta'.....Ha da vas cujem robovi svakodnevnice...
Smesno ozimane...
ili zalosno...kako pogledas...
Jednog od najvecih majstora-filozofa srednjevekovnog Japana, ti uporedjujes sa prostackim vicevima za koje si do melopre tvrdio da su odraz niskosti ljudskog roda.
Ali, evo malko edukacije : Mijamoto Musasi, samuraj, pesnik, slikar i pisac .
Jedno od dela , poslednje koje je napisao je :"Go Rin No Sho" ili:"PET KRUGOVA " u kojem predstavlja svoju skolu i filozofiju borbe.
Jedno poglavlje nosi naziv MUKACUKASURU TO JU KOTO i znaci NALJUTITI (namerno) NEPRIJATELJA, u cilju dobijanja nadmoci u borbi.
Iskreno preporucujem.
pomaze kada covek dodje u situaciju da nije siguran da li ide u pravom smeru.
Mumiju sam video licno.jezivo.i nedostupno bas svima.
ne. tibetansku.japansku sam gledao na TV.
Kazu da osim meditacije i izgladnjivanja, jednu od kljucnih uloga je imao i svileni sal...