The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.419
Ne znam samo da li da ga sečem nožem ili sekiricom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam samo da li da ga sečem nožem ili sekiricom
A jbga dolaze mi gosti, inače bih te pozvao u neki kafić u komšiluku na druženje.Depresija... treba mi podrška, trenutno sam sam... dajte neku utehu

Gde je slika kolača? A recept?Nemoguće.![]()
Pregrizi, što bi sekla. Treba posle prati nožNe znam samo da li da ga sečem nožem ili sekiricom
Nisam slikar, jel može fotka?Gde je slika kolača? A recept?
Da pogledam u sanduče? Jel stigao?

Nisam slikar, jel može fotka?
Bile fotke pre neki dan, bre. A kolač još nije zaklan.
Hoćeš da se pokvari?Hvala ti.... ne mogu da se otrgnem od depre... 2020. sam pokušao da se ubijem, seko sam vene ... ipak sam preẓ̌iveo Božjom voljom, hvala ti još jednom, ti si dobra osobaJači si ti od jedne depresije.
Šta voliš?
Šta radiš u slobodno vreme? Na pr. kad dođeš s posla?Hvala ti.... ne mogu da se otrgnem od depre... 2020. sam pokušao da se ubijem, seko sam vene ... ipak sam preẓ̌iveo Božjom voljom, hvala ti još jednom, ti si dobra osoba
Postoji razlog što si preživeo. Još uvek nisi ispunio svoju svrhu u ovom životu. To je tvoj put koji moraš da prodješ, a i nije floskula kada se kaže da najveće bitke najjači vode. Postoje ljudi koji te vole i koje voliš, kojima bi život bez tebe bio prazan i kojima značiš mnogo više nego što pretpostavljaš.Hvala ti.... ne mogu da se otrgnem od depre... 2020. sam pokušao da se ubijem, seko sam vene ... ipak sam preẓ̌iveo Božjom voljom, hvala ti još jednom, ti si dobra osoba
kuvam obično, to me opušta.... ali ne mogu da se otrgnem mišlju da je sve uzaludno... izvini, nemoj da ti ja kvarim nedeljno veče... hvala t,i vec mi je boljeŠta radiš u slobodno vreme? Na pr. kad dođeš s posla?
pozdravPa, da, a zube perem pa peremPregrizi, što bi sekla. Treba posle prati nož
To što se osećaš tako ima smisla i ne mora odmah biti bolje. Idi se istuširaj toplom vodom i drži malo toplu šolju u rukama, možda ti pomogne.kuvam obično, to me opušta.... ali ne mogu da se otrgnem mišlju da je sve uzaludno... izvini, nemoj da ti ja kvarim nedeljno veče... hvala t,i vec mi je boljepozdrav
Hvala ti, ima tako divnih ljudi, zahvaljujuci vama još uvek sam živ...To što se osećaš tako ima smisla i ne mora odmah biti bolje. Idi se istuširaj toplom vodom i drži malo toplu šolju u rukama, možda ti pomogne.

Nije uzaludno. Sve ima svoju svrhu. Kao što je @Serafim rekla , postoje ljudi koji te vole i koje ti voliš.kuvam obično, to me opušta.... ali ne mogu da se otrgnem mišlju da je sve uzaludno... izvini, nemoj da ti ja kvarim nedeljno veče... hvala t,i vec mi je boljepozdrav

Nije to zbog nas, poseduješ unutrašnju snagu i volju i moraš da spavaš. Kad se mozak iscrpi emocije postaju teške. A, ti i ovako trošiš suviše energije i jednostavno si umoran, treba da odmoriš.Hvala ti, ima tako divnih ljudi, zahvaljujuci vama još uvek sam živ...![]()
jes vala ti si naj zivuljkaZato kod mene puna kuća živuljaka.![]()
pa uzmi reeferaja sam uvek želeo da imam pravog pravcatog medu za ljubimca
ili bar slonče
ako je to sve sto si napisao ,Hvala ti.... ne mogu da se otrgnem od depre... 2020. sam pokušao da se ubijem, seko sam vene ... ipak sam preẓ̌iveo Božjom voljom, hvala ti još jednom, ti si dobra osoba
Uzmi neku knjigu koju si voleo kao mali.Depresija... treba mi podrška, trenutno sam sam... dajte neku utehu
A to li je?kuvam obično, to me opušta.... ali ne mogu da se otrgnem mišlju da je sve uzaludno... izvini, nemoj da ti ja kvarim nedeljno veče... hvala t,i vec mi je boljepozdrav
Ako je tako kako kaže, onda nije rešenje da par puta popriča sa nekim. Treba sagledati situaciju od početka. Uzrok, dalji tok, nijanse, okidači, a to zahteva vreme i razumevanje.Dejane 73
ako si dobar sa reeferom , raspitaj se o mom radu , pa , dok sam ovde u srbiji , mogu i izdvojiti vreme za razgovore....