Kafić Kafana kod smrznutog eskima - Knjiški moljac XXXVI

• Začetnik teme Začetnik teme Senna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam samo da li da ga sečem nožem ili sekiricom
Donald Duck Disney GIF

Hvala ti.... ne mogu da se otrgnem od depre... 2020. sam pokušao da se ubijem, seko sam vene ... ipak sam preẓ̌iveo Božjom voljom, hvala ti još jednom, ti si dobra osoba
Postoji razlog što si preživeo. Još uvek nisi ispunio svoju svrhu u ovom životu. To je tvoj put koji moraš da prodješ, a i nije floskula kada se kaže da najveće bitke najjači vode. Postoje ljudi koji te vole i koje voliš, kojima bi život bez tebe bio prazan i kojima značiš mnogo više nego što pretpostavljaš.

kuvam obično, to me opušta.... ali ne mogu da se otrgnem mišlju da je sve uzaludno... izvini, nemoj da ti ja kvarim nedeljno veče... hvala t,i vec mi je bolje :heart: pozdrav
To što se osećaš tako ima smisla i ne mora odmah biti bolje. Idi se istuširaj toplom vodom i drži malo toplu šolju u rukama, možda ti pomogne.

kuvam obično, to me opušta.... ali ne mogu da se otrgnem mišlju da je sve uzaludno... izvini, nemoj da ti ja kvarim nedeljno veče... hvala t,i vec mi je bolje :heart: pozdrav
Nije uzaludno. Sve ima svoju svrhu. Kao što je @Serafim rekla , postoje ljudi koji te vole i koje ti voliš.
Ponekad dopustimo sebi da u slobodno vreme razmišljamo o životu. Misli odu dublje nego što je potrebno.
Svi smo mi po nekad bili na pragu depresije. Sticajem okolnosti, nisam imala dovoljno vremena da mislim o tome, jer sam morala da se borim. I dan mi je uvek imao manjak sati.
Ti si pametan čovek i jači si od toga. :heart:

Depresija... treba mi podrška, trenutno sam sam... dajte neku utehu
Uzmi neku knjigu koju si voleo kao mali.
Evo ja imam one enciklopedije o prirodi kao i prvo izdanje "Sve životinje sveta"
Koliko je ta knjiga bila ispred svog vremena... i papreno skupa...
Dunav napunih suzama da mi je kupe...
A nisu znali da ću je čuvati ko oči u glavi - ko da je maločas kupljena...

1760899567691.jpeg

Pa ima ptičice...

1760899604757.jpeg

Pa ima bubice...

1760899623058.jpeg

Pa ima smešni majmuni :D

A to li je?
E pa vidi... Vodi tebe Stojko u kladžu na tombolu... Da vidiš kako proradi adrenalin...
Naizgled deluje sumanuto a zapravo treba "pravilno da čitaš"

A da je sve besmisleno kao i ovo Sunce što sija pa će na kraju da eksplodira...
Nešto sam razmišljao - ala će da bude zajebano generaciji koja to bude dočekala.
Još ako im budu izbori za novu vlast... Pred eksploziju...

Nego kao što rekoh Tombola nas održala njojzi hvala.
Od sporta nema leba.
Odrasli likovi a prave se budale i foliraju da ne umeju...

Dejane 73
ako si dobar sa reeferom , raspitaj se o mom radu , pa , dok sam ovde u srbiji , mogu i izdvojiti vreme za razgovore....
Ako je tako kako kaže, onda nije rešenje da par puta popriča sa nekim. Treba sagledati situaciju od početka. Uzrok, dalji tok, nijanse, okidači, a to zahteva vreme i razumevanje.

Back