- Poruka
- 92.597
To znam![]()
Ne smeš nikoga da tučeš na poslu

Pauze nisu fiksne nego kada imaš vremena i radi se 12h.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znam![]()
Baš nikoga?Ne smeš nikoga da tučeš na poslu
Pauze nisu fiksne nego kada imaš vremena i radi se 12h.
Baš nikoga?
Jel si siguran da to piše negde u ugovoru da ne smem nikoga da tučem?Proveri ti još jednom taj ugovor.
Pitao sam i šefa, ne daje mi lopatu
A biće lakse i njemu i meni da malo izudaram pojedine![]()
to se ne pita.
Ako ne piše u ugovoru da ne smeš, znači da smeš![]()
beži bre, ja sam staari Beogradjanin a ne tu neki sklepani na brzinu (kod Tite)Jel kao @Stojkov Menidjer ?
Jes, bijo si nekoliko puta u Beogradu, priča se.beži bre, ja sam staari Beogradjanin a ne tu neki sklepani na brzinu (kod Tite)
Jel si ti čuo za Bulevar?Jes, bijo si nekoliko puta u Beogradu, priča se.![]()
Nije to kod tebe, ti se još plašiš trajvanskih šina. I wc šolje.Jel si ti čuo za Bulevar?
onoliki bulevari trte mrte kod tebe al kad se kaže Bulevar misli se na ovo kod mene, još od kralja se mislilo...
Негираш реалост а знаш да ниси у праву.....Ma jok, samo se koprcaš a izlaza nema.q
....немогуће,живот је дешавање а не избор....1. pametno biraš i ne zalećeš se.
....ако он одбија да оде не,ако она нема родитеље или браћу код којих може да оде са децом не.2. ako ne valja, ćao - zdravo
ko te sme taj te ne sme, ko te ne sme taj sme... a ti o tom pojma nemašto se ne pita.
Ako ne piše u ugovoru da ne smeš, znači da smeš![]()
Ko piše o životu? Reč je o brzopletom ulasku u brak, koji se pokaže kao loš izbor. Verujem da lod nas više nema ugovorenih brakova.Негираш реалост а знаш да ниси у праву.....
....немогуће,живот је дешавање а не избор....
....ако он одбија да оде не,ако она нема родитеље или браћу код којих може да оде са децом не.
Šta radiš na Ljubi, kuku & naopako?Ko te ljubi dok sam ja na staži. Ko te straži dok sam ja na ljubi.
na Ljubi zemuncuŠta radiš na Ljubi, kuku & naopako?
Мораш да тераш инат дижеш живац и негираш постојање предатора који тек кад женско нема где да се врати или не може да оде покажу ко су заиста - ту нема лека и далеко било таквих као ти уживо.На жалост има тога превише зато насилни заиста уживају јер нико неће да решава на прави начин ни настанак ни последице њиховог деловања.Ko piše o životu? Reč je o brzopletom ulasku u brak, koji se pokaže kao loš izbor. Verujem da lod nas više nema ugovorenih brakova.
Uvek može da se ode negde. Nasilnike treba ostaviti same.Мораш да тераш инат дижеш живац и негираш постојање предатора који тек кад женско нема где да се врати или не може да оде покажу ко су заиста - ту нема лека и далеко било таквих као ти уживо.На жалост има тога превише зато насилни заиста уживају јер нико неће да решава на прави начин ни настанак ни последице њиховог деловања.
Popivena.dobro jutro
ima li kafe ,