- Poruka
- 201.215
Ima i AV upaljač.on ima olovku i kramp

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i AV upaljač.on ima olovku i kramp
Ako nisi ukapirao oglas, ne grejem sebe već lepe forumašice.ima , zahuhta po stepenicama i tako se ugreje
ko je rekao da ti grejes ikogaAko nisi ukapirao oglas, ne grejem sebe već lepe forumašice.
Ti otpadaš.
a to mu se cesto desava da liftovi i ne rade18. sprat?
Žurka kad nema struje
Ne greje?ko je rekao da ti grejes ikoga
bre , ne mozes ni sebe da ugrejes a kamoli lepe forumasice
ma nema rebra za grejanjeNe greje?
Eto, a obećavao da će da bude grejno telo![]()
То кажу сви они које не занимају чланови породице,кажу и они који се одричу сваке одговорности за начин на који су психолошки уништили одраслу децу,они што желе да некоме буде лоше (најчешће да би нешто отели од те особе или тих особа),много је лако гледати са стране и тако коментарисати али у тешким животним условима свашта може д се деси далеко билоMa jok, samo treba biti pametan i gledati da ne upadneš u problem.
Треба стаамбена и финансијска подршка.A ako i upadneš, da izađeš iz istog.
Nemo dideš pešaka kad dođeš domene, jes čuo?a to mu se cesto desava da liftovi i ne rade
e u nase mracno vreme liftovi su radili ali
taki ki reefer , znaju samo da kradu sijalice , dugmice
Rekoh ti da ne veruješ raznim babama, dođi i proveri.Ne greje?
Eto, a obećavao da će da bude grejno telo![]()
Ma jok, samo se koprcaš a izlaza nema.То кажу сви они које не занимају чланови породице,кажу и они који се одричу сваке одговорности за начин на који су психолошки уништили одраслу децу,они што желе да некоме буде лоше (најчешће да би нешто отели од те особе или тих особа),много је лако гледати са стране и тако коментарисати али у тешким животним условима свашта може д се деси далеко било
Треба стаамбена и финансијска подршка.
Al na svakih 6 spratova da me čeka nešto slatkoRekoh ti da ne veruješ raznim babama, dođi i proveri.![]()
Ko je reko da ćeš ti pešaka? To samo ovi po zasluzi.Al na svakih 6 spratova da me čeka nešto slatko
Mislim da mi posle 18 spratova ne treba grejanje
Penjaću se preko užeta na 18. sprat?Ko je reko da ćeš ti pešaka? To samo ovi po zasluzi.![]()
oce da kaze da ce te nositi na rukamaKo je reko da ćeš ti pešaka? To samo ovi po zasluzi.![]()
ima sreće što nisam teškaoce da kaze da ce te nositi na rukama
Ali u liftu.oce da kaze da ce te nositi na rukama
ma jak je on u rukamaima sreće što nisam teška![]()
jesAli u liftu.![]()
krampma jak je on u rukama
te kramp , te lopata , pa asov
Dosta šale, sad tražimo meni posao![]()
Šta treba da radim?Moja firma traži radnike, plata redovna![]()
Šta treba da radim?![]()
To znamLepis trakice i ubacujes tacne u masine, iste popravljas kada se pokvare i svadjas se sa majstorima.