- Poruka
- 16.712
A može da bude i pad imuniteta, samokažem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kme, kme, popij čaj i ne zanovetajHvala.
Kad bih kupus pojela lakše bi mi bilo.![]()

ajde bre bezi ti sa tim koronaNije grip, nije još počela sezona. Može da bude korona.
Ja danas izjo onoliko podvarka, jel se to računa?Hvala.
Kad bih kupus pojela lakše bi mi bilo.![]()

Gde da bežim, pa raspitaj se malo ako poznaješ nekog lekara, pun je grad korone.ajde bre bezi ti sa tim korona
virusna infekcija koja pripada ..
samo za tebe
Na taj podvarak sam i mislila.Ja danas izjo onoliko podvarka, jel se to računa?![]()

Zato sad pijemo vodu ili bilo šta drugo ko ludi. Uvek je tako nakon podvarka.Na taj podvarak sam i mislila.![]()

ti,,,ajde jos malo ,Deluje na @Shadow_woman i mene, jersmo nas dvoje veoma hot, bre.
Vikend je, otišla je kućiGde da bežim, pa raspitaj se malo ako poznaješ nekog lekara, pun je grad korone.
A ja ukapirao da je bila neka visoka temperatura, vi'š da je i marsi spomenuo grip.Kakva te korona spopala?
Lepo kažem, pad imuniteta.
Imala problem sa zubom, bol i stres.
I eto.
Bežibre koji si ti merički hot dog.ti,,,ajde jos malo ,
ustvari ak i stavis ruku na ringlu
mozda tek tada da ces biti ...hot

ma kada kaze nas naj naj , on toA može da bude i običan virus
Ja volim podvarak od svežeg kupusa, najbolji jeInače, prošle ili pretprošle nedelje, vidim ribani kupus i seka mi dala neke koske,
jao napraviću podvarak. I krava ne stavim u komoru, kao neće biti ništa za dva sata
dok ne odem kući. Sve sam bacila. Neverovatno da se pokvarilo.
Ma bilo svašta. Prosto se nadovezalo.A ja ukapirao da je bila neka visoka temperatura, vi'š da je i marsi spomenuo grip.

Jaooo, pa to nije podvarak ženo.Ja volim podvarak od svežeg kupusa, najbolji je

Volim i taj. Kupim iseckan kupus u maxiju. Milina.Ja volim podvarak od svežeg kupusa, najbolji je
Od svega sam razumela da mu gurnu jednu, dve...ma kada kaze nas naj naj , on to
da bi oma isao do dotore da mu gurnu jednu -dve inekcije
jes, da nije sve majci pojeo i od dece iz tanjira njihovoga im uzeo...taki ti je on...samojed
Meni pomaže defrinol forte.meni za to samo tylol hot pomogne.
fervex mi ništa ne uradi
O, izvinjavam se, Gordone RemziJaooo, pa to nije podvarak ženo.![]()
pa , on se sagne skine mudantine i boc , bocOd svega sam razumela da mu gurnu jednu, dve...
Eto, svakom nešto drugo. Meni taj defrinol bačene pare.Meni pomaže defrinol forte.
Još mu daju špric da ponese kućipa , on se sagne skine mudantine i boc , boc
posle se hvali kako i nije mnogo plakao
a to za plac , kasnije vadi da je to zbog sestra koje mu brisu suze