Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.446
Ovde se opet jede?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaaaaaaOvde se opet jede?
Veruj mi ne želiš da znaš, jer više ne želim ni ja da znamJbt, kao 150 zuba da imaš. Šta ti rade više?

Šta god da je sigurna sam da volim ako nema jabuka

Nema jabuka, uglavnom oraji i pekmez od kajsije . Odlično za uz kafu.Šta god da je si pogurna sam da volim ako nema jabuka
Ali , sačekaće utorak. Sad sam na čaju i keksu, čokolino i griz![]()
Može. Sačuvaj do utorka 3 parčeta....možda ipak 4 ako su manjaNema jabuka, uglavnom oraji i pekmez od kajsije . Odlično za uz kafu.
Pogledajte prilog 1806222
Veruj mi ne želiš da znaš, jer više ne želim ni ja da znam
Danas sam jedva dopuzala kući
A sutra ću pitati da ostanem u ordinaciji da spavam ovih par dana, dok ne završim.

Znači dolaziš. Šteta što @Serafim ne može da dođe da prisustvuje.Može. Sačuvaj do utorka 3 parčeta....možda ipak 4 ako su manja![]()

Ne može?Znači dolaziš. Šteta što @Serafim ne može da dođe da prisustvuje.![]()

Izgleda. Ispalila nas.Ne može?![]()
Izgleda. Ispalila nas.

Znači dolaziš. Šteta što @Serafim ne može da dođe da prisustvuje.![]()

Ništa, tek ću. Ne žuri.Sta si mi uradio sa najlepsom komsinicom?![]()

Ne daj se.Veruj mi ne želiš da znaš, jer više ne želim ni ja da znam
Danas sam jedva dopuzala kući
A sutra ću pitati da ostanem u ordinaciji da spavam ovih par dana, dok ne završim.
Inače ne volim ove grleće emotikone ali ne postoji bolji.Sta ti uradis njoj to cu ja tebi dvaput![]()

ma jok , ovaj reefer oce da nam pravi kao zazubise sa slikamaOvde se opet jede?
joook , ic to ne valjaNema jabuka, uglavnom oraji i pekmez od kajsije . Odlično za uz kafu.
Pogledajte prilog 1806222
dotiče nasma jok , ovaj reefer oce da nam pravi kao zazubise sa slikama
nema pojma da nas uopste ne dotice
uaaa reefer

Onda moram samo da te srcujem ako ne voliš grljenjeNe daj se.Inače ne volim ove grleće emotikone ali ne postoji bolji.

I meni deluje njami. Zato sam ga sačuvala. Samo malo da se oporavim pa ću verovatno praviti.@gospodja čuknuta , kupila sam kore i puding od vanile.... zaboravila sam da ne smem da jedem kolače sad.... sreća pa je rok trajanja ok.
Onaj tvoj recept mi deluje njami. Pa ću probati u utorak![]()
Jel si sad dobro?I meni deluje njami. Zato sam ga sačuvala. Samo malo da se oporavim pa ću verovatno praviti.