- Poruka
- 50.084
Da izvadim postu iz sanduceta, ujede me osica za prst, zvezde sam video. Pogledam, omasio postar sanduce, za komsinku pismo...
Ne znam kako to da resim s njom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da izvadim postu iz sanduceta, ujede me osica za prst, zvezde sam video. Pogledam, omasio postar sanduce, za komsinku pismo...
Pa odneseš joj!Da izvadim postu iz sanduceta, ujede me osica za prst, zvezde sam video. Pogledam, omasio postar sanduce, za komsinku pismo...
Ovako trubaci iz kombija izlecu kad kasne da sviraju za mladenacku tortu
Ma bilo gnezdo. Dobro sam prosao, samo me jedna ujelaPa odneseš joj!
Nego jel stvarno ušla osa u sanduče?
Meni se to isto desilo samo je mesto ose bila leptirica koje se gadim najviše na svetu!
Koja je verovatnoća da od dvaest sandučica leptirica ude baš u moje i da baš ja turam tamo prst
Ma odnecu, sta mi tesko. Malo mladja od mene pa da je ne pecne osicaAko si u zgradi samo gurni u njeno sanduce, ako nisi posalji zenu![]()
Неко чудо тог типа је летело око светла,друго споља те заиста одакле знам,чим се чује зујање нешто је,опрезно.Da izvadim postu iz sanduceta, ujede me osica za prst, zvezde sam video. Pogledam, omasio postar sanduce, za komsinku pismo...
Ma odnecu, sta mi tesko. Malo mladja od mene pa da je ne pecne osica
Ovako trubaci iz kombija izlecu kad kasne da sviraju za mladenacku tortu![]()
Ma to nije ništa. Stršljen je gadan.Ma bilo gnezdo. Dobro sam prosao, samo me jedna ujela
a jel lepa komšinicaDa izvadim postu iz sanduceta, ujede me osica za prst, zvezde sam video. Pogledam, omasio postar sanduce, za komsinku pismo...
Свака је негована ал' дал' је слободнаa jel lepa komšinica
Паничим због лептирице која је негде овде,не видим је не чујем је.Ma to nije ništa.
Јесте.Stršljen je gadan.
Matori perverznjak, a mladoj komšinici je sigurno vruće.Ma odnecu, sta mi tesko. Malo mladja od mene pa da je ne pecne osica
Samo ja doso bez pozivniceHvala Roki, taguj koga se setis
Ae moze ustupicu ti ja svoe mestoNego, pu, prva i srećna nova kafana!