Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Složiš si ovako i uživancija..Kod mene neka sparina kao u sauni, jedva cekam vikend da odem u sumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Složiš si ovako i uživancija..Kod mene neka sparina kao u sauni, jedva cekam vikend da odem u sumu.
Pa šta ćeš lepšeMislio sam da vozim bicikl pored jezera a put vodi delom kroz sumu![]()
To je još bolje. Izbaci dubai napolitanke iz torbe prije kretanja.Mislio sam da vozim bicikl pored jezera a put vodi delom kroz sumu![]()
Nek zafrljači prema Novom Sadu kod Senke na terasu da rastera goluboveTo je još bolje. Izbaci dubai napolitanke iz torbe prije kretanja.
Jao, treba nahranim kornjacu
za sat ti prolazim pored prozora i vicem bez kralja ne valjaNek zafrljači prema Novom Sadu kod Senke na terasu da rastera golubove
a losa je da si dzabe stavljao pre dva meseca prezervativŽena se vraća s posla, ulazi u stan i maznim glasom se obraća mužu:
– Dragi, imam jednu dobru i jednu lošu vest. Koju želiš prvo da čuješ.
– Hajde, prvo reci dobru – kaže muž.
– Pa, dobra vest je da vazdušni jastuk radi.
I onda ju zatekne ovako.. @Shadow_womanNek zafrljači prema Novom Sadu kod Senke na terasu da rastera golubove
To je još bolje. Izbaci dubai napolitanke iz torbe prije kretanja.
Nek zafrljači prema Novom Sadu kod Senke na terasu da rastera golubove
Bleso, podsjetio si me sad na pjesmu "Lepa protina kći".Na tom jezeru je nudisticka plaza![]()
Znaš sigurno da je gradnju hrama prekinuo IIWWza sat ti prolazim pored prozora i vicem bez kralja ne valja
da znas ko se dernja
Bleso, podsjetio si me sad na pjesmu "Lepa protina kći".
Tako će tebe neka Čehinja promatrati kroz trsku i šaš, hahaha..
Al reče ti da je tamo samo 50+Na tom jezeru je nudisticka plaza![]()
Al reče ti da je tamo samo 50+
kerkaportaZnaš sigurno da je gradnju hrama prekinuo IIWW
Mi klinci smo ruševine zvali Porta i dečaci su se pentrali po zidinama dok su devojčice ulazile kroz neku rupu
Ali većinu vremena Porta je služila za sex parova koji nemaju gde
To bi trebao biti japanski vjetar koji ona voli, ali sam mu rekla samo da su prhke kore.Ceo kolac nekako ne ide uz Senku
Ali je ispalo super![]()
Bezobrazniče jedan!A kod mene cirka nekih 18
Pogledajte prilog 1751298
To bi trebao biti japanski vjetar koji ona voli, ali sam mu rekla samo da su prhke kore.
Što znam kako bi shvatio originalan naziv kolača.![]()