mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.946
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moje mišljenje o Dučiću nije najpozitivnije, ali može se čitati. Meni najbolja njegova knjiga je Gradovi i Himere.
I to bez pitanja.![]()
Za svaki slučaj sam poneo još nešto za čime sam gladan " Zli dusi". Samo kada čitam Dostojevskog moram posebno da se prirpemim, ne samo zbog mentalnog naprezanja već i zbog emotivnohg i duhovnog- Veoma živopisno doživim njegova dela, da me neko vidi omdah bi me strpao u ludnicu, jer ja se rpasravljam svajdam, semejem se, istražujem, veoma sam živahan a nema nikoga pored mene, da me neko vidi tada rekao bi ovaj je garant poludeoIskreno ja Blago nisam ni pročitao kako treba, više sam prelistao. Pročitao sam Gradovi i Himere, i Jutra sa Leutara.
To su dobre knjige, mogu se čitati. Malo me Dučić nervira jer je pretenciozan, didaktičan...
Za svaki slučaj sam poneo još nešto za čime sam gladan " Zli dusi". Samo kada čitam Dostojevskog moram posebno da se prirpemim, ne samo zbog mentalnog naprezanja već i zbog emotivnohg i duhovnog- Veoma živopisno doživim njegova dela, da me neko vidi omdah bi me strpao u ludnicu, jer ja se rpasravljam svajdam, semejem se, istražujem, veoma sam živahan a nema nikoga pored mene, da me neko vidi tada rekao bi ovaj je garant poludeo![]()
To je samo kada je Dostojevski u pitanju. Jer veoma se uživim u to što čitam. Iz tog razloga nikako ne mogu Mešu Selimovića da čitam, možda nisam dorastao da to čitam. Jedino Deviš i Smrt što mi je leglo, od svega ostalog sam odustao, nije mi išloZa Dostojevskog svakako trebaju pripreme, on možda i nije najbolji stilista, ali je zato pisac koji je najdublje prodreo u ljudsku dušu.
Imaš interesantan način čitanja.

Ne znam ni ja šta sam sve pokušao al sem Derviša ništa mi nije išlo-Ne znam šta si pokušavao od Selimovića on osim Derviša i smrti i Tvrđave, koji su remek-dela, ima nekoliko romana
i zbirki priča, ali su znatno slabijeg kvaliteta, pogotovo rane priče, čak je teško poverovati da je isti pisac u pitanju, ali
eto izgleda da se i pisanje uči. Preporučio bih ti da probaš sa romanom Ostrvo.

Lepe su slike!!!!
Tvoja tetka je svojevremeno imala crni šinjel do zemlje
izvini metaliko mala,
al moja duša je metala gladna
jednu metalnu pitu mi naseci
ka ovaj moj sad![]()
i oj nemam snage da vas citam sve osecam se prebiveno..
prvi i jedini D&D koji je ispao katastrofa.. i to samo zbog igraca mudro-serraca.. kad je shvatio da mi nije zanimljivo njegovo pametovanje pa se medjusobna mrznja sirila po ambientu
- - - - - - - - - -
i poceo da mi baguje laptop.. uvek mi se shebe tehnologija kad je retrogradni Merkur, uvek..

Dobra večer.
Zato što si gladan
opraštam ti sve
i usput dolivam ledenog metala

Metaliko mala hvala
vraćam sa malo toplog metala
aaa-aa!!! !!
identicna likusa me je ozivljavala u snu
dakle, ja sam pala u nesvest i likusa kao ova me je ozivljavala i ja sam samo opet i opet padala
a drugi san je kako sam se udvostrucila i rekla delu sebe da se ne vraca vise
- - - - - - - - - -
ustvari samo je ova iz sna imala i tamne oci..

Ima da te tužim za ovo, ti ovo radiš namerno, hoćeš da se smrznem na plus 15, e pa sad ćeš videti
Metaliko,
jel vidiš šta nam rade od metalne kavane,
puštaju lake note u ove teške metalne dane![]()