Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče ako ima koga :D

53402059_930039070536429_5770939198181736448_n.jpg

Moje mišljenje o Dučiću nije najpozitivnije, ali može se čitati. Meni najbolja njegova knjiga je Gradovi i Himere.

Baš na ovu temu večeras sam ćaskao sa društvancetom, nema izmedju jedni ga hvale drugi kude :D

Ja nisam pročitao Balgo Cara Radovana, evo mi na stolu, rakli su mi da mnogi se baš u tom delu pronadju pa im teško da prihvate sebe kao takvog kakvog su se pronašli, pa zato kude Dučića :D

Iskreno ja Blago nisam ni pročitao kako treba, više sam prelistao. Pročitao sam Gradovi i Himere, i Jutra sa Leutara.
To su dobre knjige, mogu se čitati. Malo me Dučić nervira jer je pretenciozan, didaktičan...
Za svaki slučaj sam poneo još nešto za čime sam gladan " Zli dusi". Samo kada čitam Dostojevskog moram posebno da se prirpemim, ne samo zbog mentalnog naprezanja već i zbog emotivnohg i duhovnog- Veoma živopisno doživim njegova dela, da me neko vidi omdah bi me strpao u ludnicu, jer ja se rpasravljam svajdam, semejem se, istražujem, veoma sam živahan a nema nikoga pored mene, da me neko vidi tada rekao bi ovaj je garant poludeo :D

Za svaki slučaj sam poneo još nešto za čime sam gladan " Zli dusi". Samo kada čitam Dostojevskog moram posebno da se prirpemim, ne samo zbog mentalnog naprezanja već i zbog emotivnohg i duhovnog- Veoma živopisno doživim njegova dela, da me neko vidi omdah bi me strpao u ludnicu, jer ja se rpasravljam svajdam, semejem se, istražujem, veoma sam živahan a nema nikoga pored mene, da me neko vidi tada rekao bi ovaj je garant poludeo :D

Za Dostojevskog svakako trebaju pripreme, on možda i nije najbolji stilista, ali je zato pisac koji je najdublje prodreo u ljudsku dušu.
Imaš interesantan način čitanja.

Za Dostojevskog svakako trebaju pripreme, on možda i nije najbolji stilista, ali je zato pisac koji je najdublje prodreo u ljudsku dušu.
Imaš interesantan način čitanja.
To je samo kada je Dostojevski u pitanju. Jer veoma se uživim u to što čitam. Iz tog razloga nikako ne mogu Mešu Selimovića da čitam, možda nisam dorastao da to čitam. Jedino Deviš i Smrt što mi je leglo, od svega ostalog sam odustao, nije mi išlo :)

Ne znam šta si pokušavao od Selimovića on osim Derviša i smrti i Tvrđave, koji su remek-dela, ima nekoliko romana
i zbirki priča, ali su znatno slabijeg kvaliteta, pogotovo rane priče, čak je teško poverovati da je isti pisac u pitanju, ali
eto izgleda da se i pisanje uči. Preporučio bih ti da probaš sa romanom Ostrvo.

Ne znam šta si pokušavao od Selimovića on osim Derviša i smrti i Tvrđave, koji su remek-dela, ima nekoliko romana
i zbirki priča, ali su znatno slabijeg kvaliteta, pogotovo rane priče, čak je teško poverovati da je isti pisac u pitanju, ali
eto izgleda da se i pisanje uči. Preporučio bih ti da probaš sa romanom Ostrvo.
Ne znam ni ja šta sam sve pokušao al sem Derviša ništa mi nije išlo-

Dok ima omiljeno delo koje obožavam i ne dam nikome knjigu " Post Office", Bukovski :lol.

Evo nešto za laku noć. Nema veze sa metalom poptuno suprotno :D

Lepe su slike!!!!

Tvoja tetka je svojevremeno imala crni šinjel do zemlje

ka ovaj moj sad :zaljubljena:

i oj nemam snage da vas citam sve osecam se prebiveno..
prvi i jedini D&D koji je ispao katastrofa.. i to samo zbog igraca mudro-serraca.. kad je shvatio da mi nije zanimljivo njegovo pametovanje pa se medjusobna mrznja sirila po ambientu

- - - - - - - - - -

i poceo da mi baguje laptop.. uvek mi se shebe tehnologija kad je retrogradni Merkur, uvek..

ka ovaj moj sad :zaljubljena:

i oj nemam snage da vas citam sve osecam se prebiveno..
prvi i jedini D&D koji je ispao katastrofa.. i to samo zbog igraca mudro-serraca.. kad je shvatio da mi nije zanimljivo njegovo pametovanje pa se medjusobna mrznja sirila po ambientu

- - - - - - - - - -

i poceo da mi baguje laptop.. uvek mi se shebe tehnologija kad je retrogradni Merkur, uvek..

imam ja laptop na zajam :cmok:

Dobra večer.

Zato što si gladan
opraštam ti sve
i usput dolivam ledenog metala

Kafficeeeeeeeeeeee :D

aaa-aa!!! !!
identicna likusa me je ozivljavala u snu
dakle, ja sam pala u nesvest i likusa kao ova me je ozivljavala i ja sam samo opet i opet padala
a drugi san je kako sam se udvostrucila i rekla delu sebe da se ne vraca vise

- - - - - - - - - -

ustvari samo je ova iz sna imala i tamne oci..

Metaliko,
jel vidiš šta nam rade od metalne kavane,
puštaju lake note u ove teške metalne dane :rtfm:

Ima da te tužim za ovo, ti ovo radiš namerno, hoćeš da se smrznem na plus 15, e pa sad ćeš videti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back