Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De si Blekstere (što bi rekla Dia).

da,da,da:p voli dixy to da nadene.:) cao,Bo,sha ima?:) ova im je toolovska bas,pa-nepar,ovo-ono..;) al sto tonpa vuce stalno ovog svog drugara basistu trevor dunn-a za sobom iz projekta u projekt,od mr.bungle,u fantomas, pa tomahawk, pa moonchild ...stvarno su ludaci.:D oni su kao klinci cekali da naidje voz, pa skoce na njega i odvuku se tako u naredni grad.:p

citas li stogod zanimljivo? agy,kako tarot ? vish,mogu da izadjem u susret,pa da vi rechem koje tri bitne karte na nedeljnom nivou izvlaci ova zena sto joj pratim klipove na yt.:) recimo,prosle nedelje izasle su :
1.`pozitivnost,vera,optimizam`...vedriji pogled na svet iznutra salju andjeoske energije,vera u zivot oko sebe, snaga koja ne rusi oko sebe,vec uliva sigurnost radosnog postojanja
2.`cini tacno ono sto radis i samo nastavi tako`...potvrda dobrog puta za one vec sigurne u kosmicki ambijent
3.`donacije, dobrotvorni, humanitarni rad`...i u bukvalnom i prenesenom znacenju, andjeli vam sugerisu da idete na talasu darivanja svoje energije, resursa, saveta,paznje,stvari drugima, cime se povezujete sa svebicem na visestrukom nivou.
kaze,u zavisnosti sta pre zamislite, na vas se odnosi poruka pod red.brojem 1,2,ili 3, a mogu i sve tri istovremeno, po smislenom sledu....how about that.:p

sta radite ljudi inace? dixy,koja kafa je na redu, 1,2.ili 3...ili...:lol:?

Poslednja izmena:
da,da,da:p voli dixy to da nadene.:) cao,Bo,sha ima?:) ova im je toolovska bas,pa-nepar,ovo-ono..;) al sto tonpa vuce stalno ovog svog drugara basistu trevor dunn-a za sobom iz projekta u projekt,od mr.bungle,u fantomas, pa tomahawk, pa moonchild ...stvarno su ludaci.:D oni su kao klinci cekali da naidje voz, pa skoce na njega i odvuku se tako u naredni grad.:p

citas li stogod zanimljivo? agy,kako tarot ? vish,mogu da izadjem u susret,pa da vi rechem koje tri bitne karte na nedeljnom nivou izvlaci ova zena sto joj pratim klipove na yt.:) recimo,prosle nedelje izasle su :
1.`pozitivnost,vera,optimizam`...vedriji pogled na svet iznutra salju andjeoske energije,vera u zivot oko sebe, snaga koja ne rusi oko sebe,vec uliva sigurnost radosnog postojanja
2.`cini tacno ono sto radis i samo nastavi tako`...potvrda dobrog puta za one vec sigurne u kosmicki ambijent
3.`donacije, dobrotvorni, humanitarni rad`...i u bukvalnom i prenesenom znacenju, andjeli vam sugerisu da poklonite svoju energiju, resurs, savet,paznju,stvar, drugome cime se povezujete sa bicem na visestrukom nivou.
kaze,u zavisnosti sta pre zamislite, na vas se odnosi poruka pod red.brojem 1,2,ili 3, a mogu i sve tri istovremeno, po smislenom sledu....how about that.:p

tarot je dobro:D
ovo što si napisao pominje neke anđeoske energije koje se u klasičnom tarotu ne pominju
nego, primetila sam da u New Ageu postoji bezbroj varijeteta inspirisanih tarotom, ko što su neke tzv Anđeoske karte
moguće da ta žena njih izvlači
prošle su mi kroz ruke ali nisu me nešto dojmile te sam ih prosledila dalje

3.`donacije, dobrotvorni, humanitarni rad`...i u bukvalnom i prenesenom znacenju, andjeli vam sugerisu da idete na talasu darivanja svoje energije, resursa, saveta,paznje,stvari drugima, cime se povezujete sa svebicem na visestrukom nivou.

Volim sve te Patonove projekte, čovek je genije. A volim i Tool

Sad sam počeo da čitam Julijusa Evolu, Razmišljanja o Vrhovima, ali tek sam krenuo pa ti ne mogu reći više. Jedna
zanimljivost o Evoli, za vreme Drugog svetskog rata, dok su padale bombe, on je odbijao da ide u skloništa, gde su
"svi", čak je išao u šetnje, "iskušavajući" sudbinu, tako jednom dok su padale bombe, on je pisao za mašinom i pogodio ga
je šarpnel koji ga je ostavio paralizovanim do kraja života.

znaci,ima vise tipova tih spilova! a-ha..ali znam ja tu ponesto vec, jer menja ih i ona vec, po prilici, iz videa u video, a cool jeste,meni je interesantno kako uspeva vise ona da cita to nesto sto intuitivno naslucujem u sebi i ljudima, i tome daje oblik reci, nego sto je posebno neophodno da sad ja nju tu nesto specijalno slusam i izucavam. dakle,vise ona cita mene nego ja nju,taj zonfa,.;) kako-bilo,daje neke korisne informacije i iz astroloskog ugla ovaj video konketno za ovaj tekuci mesec, cak i za nastupajuce godine,sto je bas zanimljivo..pa ako imas zelju,poslusaj do kraja, ili ako ti epitet `andjelice`ne lezi, :per: onda do tih karata.. ;) ..only rocknroll !:cool:

Volim sve te Patonove projekte, čovek je genije. A volim i Tool

Sad sam počeo da čitam Julijusa Evolu, Razmišljanja o Vrhovima, ali tek sam krenuo pa ti ne mogu reći više. Jedna
zanimljivost o Evoli, za vreme Drugog svetskog rata, dok su padale bombe, on je odbijao da ide u skloništa, gde su
"svi", čak je išao u šetnje, "iskušavajući" sudbinu, tako jednom dok su padale bombe, on je pisao za mašinom i pogodio ga
je šarpnel koji ga je ostavio paralizovanim do kraja života.

E,moj Bo.....tako sam i ja,za vreme agresije. Setam gradom,sva svetla pogasena,mrtvi mrak,nigde zive duse...a jedna se seta tminom,na dobrom asfaltu.I tad se isto spojise nebo i zemlja. Emocije.:sad2::)

E,moj Bo.....tako sam i ja,za vreme agresije. Setam gradom,sva svetla pogasena,mrtvi mrak,nigde zive duse...a jedna se seta tminom,na dobrom asfaltu.I tad se isto spojise nebo i zemlja. Emocije.:sad2::)

Vidiš ja to nisam ni osetio, eto nekad je dobro živeti u središtu ničega u Južnom Banatu, da nisu svirale sirene za uzbunu ne bi
ni znali da je bombardovanje. Doduše jednom je pala neka zalutala bomba, ali izvan mesta, u njivama.

dobro:heart:
oždrala sam se od kineske hrane pa brekćem
kineska hrana :zaljubljena:
ja gledala strancima Tarot malo :lol:

cek Blekstare da sednem da zapalim pa naternane procitam tvoj roman :lol:

isti slucaj,bez mistifikovanja, samo malko drugacije dozivljen...osecao sam se nekad usamljenijim, tim pre sto su tad neki ljudi i ginuli, ali me je besmisao toga tada duboko posekao....ne kao geler Evolu, nije o tome u mom gradu moglo biti reci ipak......:ok: mada je moze biti i imalo razloga.....:think: vise iznutra,da mi je dugo trebalo da nakon toga uhvatim korak sa daljim smislom svega.ako me kapiras..ali ok,nema veze. ne ponovilo se. Pozdrav za juzni Banat! :)

Vidiš ja to nisam ni osetio, eto nekad je dobro živeti u središtu ničega u Južnom Banatu, da nisu svirale sirene za uzbunu ne bi
ni znali da je bombardovanje. Doduše jednom je pala neka zalutala bomba, ali izvan mesta, u njivama.

isti slucaj,bez mistifikovanja, samo malko drugacije dozivljen...osecao sam se nekad usamljenijim, tim pre sto su tad neki ljudi i ginuli, ali me je besmisao toga tada duboko posekao....ne kao geler Evolu, nije o tome u mom gradu moglo biti reci ipak......:ok: mada je moze biti i imalo razloga.....:think: vise iznutra,da mi je dugo trebalo da nakon toga uhvatim korak sa daljim smislom svega.ako me kapiras..ali ok,nema veze. ne ponovilo se. Pozdrav za juzni Banat! :)

- - - - - - - - - -

boze Blekstare ja se unela i duhom i telom u citanje tvog tesko citajuceg romana i shvatim da Bau-u pises :hahaha:
jes
postoji 9231791287391273912 spilova Tarot karata :sad2:

i onda poredjas tih 9231791287391273912 spilova, i iz njih izvuces 1, i to je taj TAROT TAROT! :per::lol:

Ja sam za vreme bombardovanja imao 11 godina, kad su svirale sirene za uzbunu, uvek sam imao neki čudan osećaj, možda
je to bio strah, iako razloga za strah i nije bilo, mogu samo da zamislim kako je bilo ljudima koji su direktno bili izloženi toj agresiji.
Zaista ne ponovilo se.
Razumem te savršeno.
Hvala, pozdrav i tebi. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back