Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au majko pa tacno cu poceti da mislim da je namestaljka, meni nikad tako na ulici nista nije padalo na glavu
E a ovde kod rodbine stalno pucaju petarde, tamo kod mene je to iskorenjena proslost, nisam ih cula godinama, bar kod mene

Ko da me neko upozorava da pazim.
Petarde ovde još nisu počele, al vidim da se priprema otvaranje radnje, tako da....

Dobar dan.

Da li vas je zavejao sneg?

Zavejao nego šta.
Razmišljam kako ćemo do kraja sveta sad da stignemo, zovem drugaricu, kaže nije problem putevi su prohodni, tako da mi se lagano spremamo na daleki put, do kraja sveta.

Dobro jutro metalike moje :cmok:

Malo metala da vas razdrmam

Docka :cmok:
Dobar dan.

Da li vas je zavejao sneg? :mrgreen:
Nije jer ne izlazimo iz kuce [emoji14]
Al dobro je napadalo [emoji813]
Ko da me neko upozorava da pazim.
Petarde ovde još nisu počele, al vidim da se priprema otvaranje radnje, tako da....

Zavejao nego šta.
Razmišljam kako ćemo do kraja sveta sad da stignemo, zovem drugaricu, kaže nije problem putevi su prohodni, tako da mi se lagano spremamo na daleki put, do kraja sveta.
Sto se glave tice mene je samo kad sam imala godinu dana konj sutnuo u istu :hahaha: tj pre zakacio.. Imam oziljak na obrvi od tog dogadjala z:cry:
Meni drago sto ih kod mene nema.. E sad ovde kod rodbine gde sam otputovala vala gruvaju ko lude :evil:

Dobro veče :D

48386005_492147247941335_6348398534676447232_n.jpg

Bro vece z:poz:
:hahaha:
Ja uvek kad sam brojala ovce neka padne preko kapije, neka se zaleti i izleti iz vidnog polja, onda se neka vuce po sata
I tako :D
Hebote sad sam susila kosu fenom iz 1512e
Bar tako izgleda i ponasa se, smorila sam se suseci je

Xaxaxa, jeste ti stari fenovi su radili na dah. Moja mama je volela baš takve fenove, uvek se plašila da će dobiti migrenu ako ne osuši kosu baš tim fenom. Mislim da je to sindrom promaje. A fen je jaka promaja :lol:

Xaxaxa, jeste ti stari fenovi su radili na dah. Moja mama je volela baš takve fenove, uvek se plašila da će dobiti migrenu ako ne osuši kosu baš tim fenom. Mislim da je to sindrom promaje. A fen je jaka promaja [emoji38]
Ma ja sam udzbenicki primer da promaja ubija, ne moras nista da se trudis ako hoces da me se otarasis, trovanje, puska, sekira, samo otvoris prozor :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back