- Poruka
- 131.211
Dobar dan.
Da li vas je zavejao sneg?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Au majko pa tacno cu poceti da mislim da je namestaljka, meni nikad tako na ulici nista nije padalo na glavu
E a ovde kod rodbine stalno pucaju petarde, tamo kod mene je to iskorenjena proslost, nisam ih cula godinama, bar kod mene
Dobar dan.
DockaDobro jutro metalike moje
Malo metala da vas razdrmam
Nije jer ne izlazimo iz kuce [emoji14]Dobar dan.
Da li vas je zavejao sneg?![]()
Sto se glave tice mene je samo kad sam imala godinu dana konj sutnuo u istuKo da me neko upozorava da pazim.
Petarde ovde još nisu počele, al vidim da se priprema otvaranje radnje, tako da....
Zavejao nego šta.
Razmišljam kako ćemo do kraja sveta sad da stignemo, zovem drugaricu, kaže nije problem putevi su prohodni, tako da mi se lagano spremamo na daleki put, do kraja sveta.
tj pre zakacio.. Imam oziljak na obrvi od tog dogadjala

Da imaju deca da prave sneska [emoji813]Nadam se da se neće baš tako brzo otopiti.
Volela bih da ovaj sneg potraje, bar dok traje raspust.
Bro veceDobro veče
![]()

Bro vece![]()
Ja uvek kad sam brojala ovce neka padne preko kapije, neka se zaleti i izleti iz vidnog polja, onda se neka vuce po sata
I tako
Hebote sad sam susila kosu fenom iz 1512e
Bar tako izgleda i ponasa se, smorila sam se suseci je

Ma ja sam udzbenicki primer da promaja ubija, ne moras nista da se trudis ako hoces da me se otarasis, trovanje, puska, sekira, samo otvoris prozorXaxaxa, jeste ti stari fenovi su radili na dah. Moja mama je volela baš takve fenove, uvek se plašila da će dobiti migrenu ako ne osuši kosu baš tim fenom. Mislim da je to sindrom promaje. A fen je jaka promaja [emoji38]

Sad ćeš me sa Jetijem zezati?![]()

troglavi Jeti zbog reputacija
Kad si ih pre napabirčio kad smo pre par dana isto imali?![]()

Modulatori?
Pa i mene
Sad još ispade da se oko toga tangiram
Mada mi je prvi put bilo šokantno sa skoro 2000 na 300
Al sad o tome samo zbog tebe razmišljam jer me zezaš![]()

ZiziBro vece svima .I mene je zatrpalo ali onaj lepi sneg sto skripi.Trotoari se ne vide.A petarde ne prestaju da deru.Kilnicu svoj selfi.
![]()