Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo kafe za Sneznu i mene :heart:

two-cups-of-coffee-on-wooden-table_38833-48.jpg

a ovo bi moglo za LSD-a :lol:

p06pw1cq.jpg

Ćao Dia.:zag:

Evo nije loše, kako si ti? :p
dobro, debelo sam se naspavala, juce celu noc i dan i opet noc :hahaha:
ti? :D
Jutric vas dvoje :zag:Pijemo kaficu zajedno?:kafaz:Ne znam sta bih dala da se naspavam,al eto ,ne ide.Celu noc sam se gurala s papigom na jastuku.:roll:

spavas sa papigom? :eek:
evo kafe i za tebe :heart:
odmorna sam pa mogu da kuvam do preksutra :lol:

Cup+of+Coffee.jpg

- - - - - - - - - -

Hejooo Dia,otkud ti ranom zorom :heart:

dva dana prespavala :hahaha:
:cmok: :heart:

Imala sam pre njega 12 godina isto nimfu,ali je bio umiljat i spavao u kavezu,a ova avetinja kad je dosla bio je miran ko buba,a sad ima skoro tri godine,terorise me ,al ga voleeeem :zaljubljena: a broji ko tri svekrve i izgricko mi sve ,kao da imam misha na steroidima.Lakse je s macama.Nego Ides li kuda danas,imas planova :heart:

Imala sam pre njega 12 godina isto nimfu,ali je bio umiljat i spavao u kavezu,a ova avetinja kad je dosla bio je miran ko buba,a sad ima skoro tri godine,terorise me ,al ga voleeeem :zaljubljena: a broji ko tri svekrve i izgricko mi sve ,kao da imam misha na steroidima.Lakse je s macama.Nego Ides li kuda danas,imas planova :heart:

:hahaha:
meni su jako drage ptice al em sto su osetljive, nekako mi zao sto moraju da budu u onom kavezu :(
macke su najludje, svaka je luda na svoj nacin :lol:

ne idem, mozda se eventualno vidim s drugom, mada nisam sanjala da je umro tako da ne znam, vidimo se samo kad sanjam da je umro :hahaha: mozda jesam al se ne secam, nesto se ne secam snova vec dugo :eek: ti? :heart:

- - - - - - - - - -

zbog svog spavanja sam drugog druga ispalila vec 10 puta :evil:

Ovaj je slobodan ko tica u ovom stanu:zcepanje:Sve je njegovo,iako sam mu kupila divan kavez,al nema shanse.Ima vec nekoliko meseci da nije ni usao u njega.Spava ko princ u velikoj pletenoj korpi na jastuku od plisha..i posteljina od plisha..
Sanjam ja svake noci kad spavam,i to je sve toliko jasno u snu da ne znam dal spavam il sam budna,:lol:ali ujutro ne znam sta sam sanjala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back