Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj je slobodan ko tica u ovom stanu:zcepanje:Sve je njegovo,iako sam mu kupila divan kavez,al nema shanse.Ima vec nekoliko meseci da nije ni usao u njega.Spava ko princ u velikoj pletenoj korpi na jastuku od plisha..i posteljina od plisha..
Sanjam ja svake noci kad spavam,i to je sve toliko jasno u snu da ne znam dal spavam il sam budna,:lol:ali ujutro ne znam sta sam sanjala.

pa ti ocito nemas macke :lol: ova moja je dok sam imala papigu po pola dana provodila ko hipnotisana piljeci u kavez :hahaha:
joj meni je najgore kad znam da sam sanjala nesto kljucno i znam da je bio neki kilometarski san a ne secam se :evil:

cek ubio me bog ako znam o cemu ti :lol:

Xaxaxaxaxa :lol:

Zamisli ni an politici ne znaju, tamo još Tito nije umro :lol: Na našem forumu!

Žuti prslucu: Demonstranti u Parizu. Francuska se nalazi pred novom reovlucijom. Gledam uživo nerede. Gadjaju se kamenicama i suzavcima. Ima povredjenih verovatno. Isto je i u Briselu. Dok demonstranti nose žute prsluke koji su obavezni da se nose u automobilima, dobro su se setili.

Andre Rieu, je violinista koji predvodi filharmoniju koja je najpoznatija na svetu i najtraženija. Pd dolazi u Beograd 22 maja. Nekoliko godina glasam na nejgovom sajtu da dodje, ta filharmonija je zauzeta po nekoliko ogdina unapred. Konačno su u Beogradu. Valda zbog ovih nereda po Evropi neće otkazati koncert u Beogradu. :D

Xaxaxaxaxa :lol:

Zamisli ni an politici ne znaju, tamo još Tito nije umro :lol: Na našem forumu!

Žuti prslucu: Demonstranti u Parizu. Francuska se nalazi pred novom reovlucijom. Gledam uživo nerede. Gadjaju se kamenicama i suzavcima. Ima povredjenih verovatno. Isto je i u Briselu. Dok demonstranti nose žute prsluke koji su obavezni da se nose u automobilima, dobro su se setili.

Andre Rieu, je violinista koji predvodi filharmoniju koja je najpoznatija na svetu i najtraženija. Pd dolazi u Beograd 22 maja. Nekoliko godina glasam na nejgovom sajtu da dodje, ta filharmonija je zauzeta po nekoliko ogdina unapred. Konačno su u Beogradu. Valda zbog ovih nereda po Evropi neće otkazati koncert u Beogradu. :D

aaa-aa :lol:
a to onaj sto si slao :D

tamo jos Tito nije umro :hahaha: ne znam nisam svracala :lol:

aaa-aa :lol:
a to onaj sto si slao :D

tamo jos Tito nije umro :hahaha: ne znam nisam svracala :lol:

Još tamo ratuju partizani, četnici i ustaše :lol:

Ovo što se sada dogadja ne samo da će promeniti Evropu, već čitavu zapadnu hemisferu. Protestanti u Prizu idali su proglas sa 41 zahtevom, sve to može da se preslikla na bilo koju državu u Evropi, pa i kod nas. Dakle veliki preokret u politici, ekonomiji pa i kulturi očekuje nas u narednim godinama. Nadam se slobodi. Viva la France :D

Još tamo ratuju partizani, četnici i ustaše :lol:

Ovo što se sada dogadja ne samo da će promeniti Evropu, već čitavu zapadnu hemisferu. Protestanti u Prizu idali su proglas sa 41 zahtevom, sve to može da se preslikla na bilo koju državu u Evropi, pa i kod nas. Dakle veliki preokret u politici, ekonomiji pa i kulturi očekuje nas u narednim godinama. Nadam se slobodi. Viva la France :D

nem pojma ne bavim se politikom :lol:
nego ispijanjem kafa
sacu jednu
5u od jutros :p

To nam bio domaći.
I to će biti ukrasi za sobu u kojoj budu.
Uspešno smo završile domaći. :D
Sad možemo da nastavimo dalje da se igramo.
i ubacimo malo muzike.

Za mene je ovo najlepsa vest koju sam cuo danas, najiskrenije. Citav dan je bio potpuni promasaj. Ovo je stvarno nesto sto smatram predivnim jer u ovim vremenima treba decici pomoci i odvuci ih malo od TV-a na kom nema nista normalno da se pogleda...

Jos jedared, svaka cast! Bas cenim ovakve stvari i bas je lepo. :klap:

Pozdrav svima btw.

:hahaha:
ja i onako najvise volem sama da pijem kafu :p
a i posto smo razlicite smene spavanja kako god se okrene sama bih je pila :hahaha:

Moglo bi se o tom našem braku roman napisati :D

- - - - - - - - - -

Za mene je ovo najlepsa vest koju sam cuo danas, najiskrenije. Citav dan je bio potpuni promasaj. Ovo je stvarno nesto sto smatram predivnim jer u ovim vremenima treba decici pomoci i odvuci ih malo od TV-a na kom nema nista normalno da se pogleda...

Jos jedared, svaka cast! Bas cenim ovakve stvari i bas je lepo. :klap:

Pozdrav svima btw.
Ciao CIao :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back