gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Moguche jeMozda je Riba sa Mesecom u Ribama ako je to moguce...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguche jeMozda je Riba sa Mesecom u Ribama ako je to moguce...

Moguche je

Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.
Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.

kako ste?
 kako ste?Losh sat dan nedelja mesec godina zhiwotkako ste?

Dizi
Sta je bilo?
Ko te dira

Moj um, owo je neshto najgore shto se desilo mom umu u istoriji srranja iz mog uma

Ono najgore
Ju najilice pupuUselila se sestra i popila poslednje zalihe kafe dok si spavala?

Ju najilice pupu
Ah uwek ima gore
Pupupu
Uzash swe u swemu

Moj um, owo je neshto najgore shto se desilo mom umu u istoriji srranja iz mog uma

Grozno je, ewo sad sam ushla u fazu ne jedenja i ne ustajanja iz krewetaAko imas i kafu i cigare ne vidim sta je toliko strasno.
Smiri se Dizi

Tetka

Najlepše i najbolje tetkino dete u svim galaksijama i univerzumimaGrozno je, ewo sad sam ushla u fazu ne jedenja i ne ustajanja iz kreweta
Tetka

i jaGrozno je, ewo sad sam ushla u fazu ne jedenja i ne ustajanja iz kreweta
Tetka

Prelepo
Neumrena mera mi je omiljena mera
Imash imash taman za tebe pa neches waljda da ti starost prodje brez dramatichnih pricha
Pricha je tajna

То је све што имаш да ми кажеш?!
Ја увек пропустим добру забаву попут тог пуштања народне музике на Књижевности. А могли смо мало да се провеселимо и одиграмо неко колце.
Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.
Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.
Да те упознам са братом од тетке. Он је чак свирао у треш бенду, био је басиста. То је једина музика коју слуша.
Леле, колико волим ову песму.
Јеси.
Морам следећу песму опет по ко зна који пут:
 a koliko si visoko?
 a koliko si visoko? 
Najlepše i najbolje tetkino dete u svim galaksijama i univerzumima

i ja
Da mi nije muža.....

Grijota, ja wolem shto sam stara starost je lepaPrijatno nedeljno popodne
Ja necu ikad biti star
Ih 50kg, pa tebe muz nosi u jednoj rucia koliko si visoko?

Sad mi minimalno sere

Bar je tu barba Zvane